View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 100 of 199 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150 ... LastLast
Results 2,476 to 2,500 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by clickprint View Post
    Koprcaju itekako nego ne smiju, pala bi im valuta odma posto i sam znas ili neznas da nisu uzele euro iz predostroznosti. Glad je jaca od rata vjeruj mi.
    Koprca se nešto u tvojoj glavi. Prsla Hrvatska ima prilično jaku valutu - Kunu koja se od proglašenja državnosti nije pomjerila sa 7.4-5 Kuna za Euro pa im ne pada na pamet da uvode Euro. Česi i dalje drže svoju Krunu, Bugari svoj Lev, Poljaci svoju Zlotu, Britanci svoju Funtu itd...
    Prema tome ušima se pokrij i odmakni se od tastature ili idi skupljaj postove na "Glupi i kratki vicevi"
    Last edited by Rakun; 05-02-15 at 02:36.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by clickprint View Post
    Koprcaju itekako nego ne smiju, pala bi im valuta odma posto i sam znas ili neznas da nisu uzele euro iz predostroznosti. Glad je jaca od rata vjeruj mi.
    Evo si uspio da dokažeš da NATO funkcioniše. Alternativa je haos. Postoje argumenti protiv NATO-a, ali ovo nije jedan od njih.
    I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    A koja ima pravo da dovodi u pitanje granice ?
    Nijesam govorio o pravu, vec o pomisljanju, postoji razlika provjeri.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Nijesam govorio o pravu, vec o pomisljanju, postoji razlika provjeri.
    Eto vidiš, SVI naši susjedi "razmišljaju" o tome i to na naš račun

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Eto vidiš, SVI naši susjedi "razmišljaju" o tome i to na naš račun
    Zestoka te panika obuzela, opusti se te teritorijalne pretenzije prema CG su porucene od strane crnogorske vlade koja krece u kampanju za nato, pa prepadaju narod da sigurnost potrazi u nato paktu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

u NATO? Serimo se, pa se lizimo, a? Nikad...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Zestoka te panika obuzela, opusti se te teritorijalne pretenzije prema CG su porucene od strane crnogorske vlade koja krece u kampanju za nato, pa prepadaju narod da sigurnost potrazi u nato paktu.
    Ako bude kako naša draga vlada željela NIKAD U NATO UĆI NEĆEMO.

Da li zaista misliš da bi Đukanović samoinicijativno stavio tačku na svoju vladavinu ?
    Ako ikada uđemo u NATO čitava politička scena Crne Gore (sem pozitivne) ode u spolovilo
    Last edited by Rakun; 05-02-15 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako bude kako naša draga vlada željela NIKAD U NATO UĆI NEĆEMO. Da li zaista misliš da bi Đukanović samoinicijativno stavio tačku na svoju vladavinu ?
    Objasni kako bi to Djukanovic stavio tacku na vladavinu ako udjemo u nato?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Da li zaista misliš da bi Đukanović samoinicijativno stavio tačku na svoju vladavinu ?
    Ako ikada uđemo u NATO čitava politička scena Crne Gore (sem pozitivne) ode u spolovilo
    Djukanovic da smeta nato paktu, samo bi ga pozvali telefonom i nalozili mu da se smijeni, bili mi clanovi nato pakta ili ne bili clanovi nato pakta.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by mijat74 View Post
    Objasni kako bi to Djukanovic stavio tacku na vladavinu ako udjemo u nato?
    Veoma jednostavno:
    Velika Srbija je jedini adut koji je ostao Đukanoviću. Članstvao u NATO poništava mogućnost Velike Srbije na račun Crne Gore tako da neće imati priću "Srbi nam rade o glavi".

U isto vrijeme ode vlažni san četničkih partija i njihova priča o Velikoj Albaniji na račun Crne Gore pa i one odoše dođavola
    Djukanovic da smeta nato paktu, samo bi ga pozvali telefonom i nalozili mu da se smijeni, bili mi clanovi nato pakta ili ne bili clanovi nato pakta.
    Ne bi bio prvi put da Đukanović muze pare od zapada.

Čovjek je mora se priznati brilijantno procijenio stvarnu snagu Rusije tj. da se zapad mođe zajebavat s'njom kako god hoće i okrenuo se zapadu "Mi smo vaši, dajte nam para jer smo odbili Rusku bazu na mošoj obali"
    Last edited by Rakun; 05-02-15 at 20:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veoma jednostavno: Velika Srbija je jedini adut koji je ostao Đukanoviću. Članstvao u NATO poništava mogućnost Velike Srbije na račun Crne Gore tako da neće imati priću "Srbi nam rade o glavi".
    Ti si juce nekoliko puta pominjao da nam Srbi rade o glavi,pa rade li nam zaista ili nas Djukanovic vara? Ako nas Srbija zeli osvojiti onda je Djukanovic u pravu.

Prica oko nato pakta je identicna kao prica oko referenduma.Samo da se odvojimo pa cemo onda rusiti vlast.Onda je islo...samo da ucvrstimo drzavne institucije i temelje pa cemo rusiti vlast.I tako beskonacno.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by mijat74 View Post
    Ti si juce nekoliko puta pominjao da nam Srbi rade o glavi,pa rade li nam zaista ili nas Djukanovic vara? Ako nas Srbija zeli osvojiti onda je Djukanovic u pravu.

Prica oko nato pakta je identicna kao prica oko referenduma.Samo da se odvojimo pa cemo onda rusiti vlast.Onda je islo...samo da ucvrstimo drzavne institucije i temelje pa cemo rusiti vlast.I tako beskonacno.
    Pa i rade nam. To i jeste ono što Đukanovića drži na vlasti, kada bi ušli u NATO alijansu mogli bi da ga puše i oni koji planiraju Veliku Srbiju i oni koji planiraju Veliku Albaniju sve na račun Crne Gore.

Što se tiče tog rušenja vlasti KOJU STE VI PODRŽAVALI kada su kidisali na Hrvate i Bosance poslije eventualnog ulaska u NATO ne bi imali nikakav program

Ako Đukanović jeste za NATO gdje je ta kampanja ?
    Last edited by Rakun; 05-02-15 at 23:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i rade nam. To i jeste ono što Đukanovića drži na vlasti, kada bi ušli u NATO alijansu mogli bi da ga puše i oni koji planiraju Veliku Srbiju i oni koji planiraju Veliku Albaniju sve na račun Crne Gore.

Što se tiče tog rušenja vlasti KOJU STE VI PODRŽAVALI kada su kidisali na Hrvate i Bosance poslije eventualnog ulaska u NATO ne bi imali nikakav program

Ako nas Srbija planira vojno napasti ajmo onda obavijestiti strane ambasade,povuci ambasadora iz bg,formirati teritorijalnu odbranu i nagomilati vojsku na granici.Obavijestit cemo UN i EU,predsjednike svih zemalja ukljucujuci i nato.Ajmo Bajdena i Obamu obavijestiti.Salim se naravno.

Rakune,moram priznati da imas visoko misljenje o Crnoj Gori ako mislis da je drugi narodi toliko zarko zele osvojiti? Mene je vise sramota i blam te price da smo ugrozeni od drugih naroda.Ispada kao da smo neki jadovi i nesretnici koji strahuju od susjeda.Vec nas Bosanci zezaju za Sutorinu i smatraju nas kukavicama koje kmece zbog jedne rijeci.I prizivaju nato upomoc.Sprdnju s nama prave okolni narodi zbog stavove kakve ti iznosis.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    04. februar 2015
    Da ste u NATO-u ne bi bilo priče o Sutorini

Da je Crna Gora članica NATO saveza iz Bosne i Hercegovine nikad ne bi bila pokrenuta priča oko Sutorine, ocijenila je ambasadorka Njemačke u Podgorici, Gudrun Štajnaker.
    Kakva je ovo glupost? Je li Bosna htjela puškama Sutorinu ili na sudu? Da smo u NATO, ne bi mogla preko suda da je traži, jer bi nas i tako NATO štitio?
    Da nam neće otpisati ove milijarde dugova koje imamo kad uđemo? Oće li da narede kinezima da nam besplatno izgrade autoput? Da je nije Popović otreso bez ulaženja da kaže ovakvu glupost?
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Da li NATO može da riješi ovoliku nadrkanost od mladog Keneta? To je pitanje koje treba da postaviš.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne mogu shvatiti kako neko moze i da misli o pristupanju CG u NATO alijansku, vec ste zaboravili '99, bombardovanje i pogibiju djece na Murini?
    Za mene je zlocinac onaj koji gadja civilne objekte, bolnice, mostove, vozove, rafinerije i samim tim dokazuje ko je i sto je!
    Ja nemam obraza ni da pomislim o pridruzivanju u zlocinacku alijansku koja je ubila oko 4000 sunarodnika (bivse SRJ)...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by nokia View Post
    Ne mogu shvatiti kako neko moze i da misli o pristupanju CG u NATO alijansku, vec ste zaboravili '99, bombardovanje i pogibiju djece na Murini?
    Za mene je zlocinac onaj koji gadja civilne objekte, bolnice, mostove, vozove, rafinerije i samim tim dokazuje ko je i sto je!
    Ja nemam obraza ni da pomislim o pridruzivanju u zlocinacku alijansku koja je ubila oko 4000 sunarodnika (bivse SRJ)...
    20 godina poslije WW2 su na naše primorje Njemci bili dobrodošli kao turisti.

Srbe koji su nas desetkovali smo(ste) nazivali braćom (neki im i danas guzice daju)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Da li NATO može da riješi ovoliku nadrkanost od mladog Keneta? To je pitanje koje treba da postaviš.
    Glatko, o tome se i radi. Protiv NATO-a su prodane duše kao one koje su i izdale ovu zemlju 1918-te za parče zemlje u Srbiji ili šaku dukata, kosti im se ne smirile

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Trebalo bi, i planira se.
    Ista meta isto odstojanje kao i prije godinu-dvije. Ka' svaka njihova svijetla rabota

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja sam ovo davno rekao, DPS je samo riječima za NATO kad budemo ušli tamo to he kraj vladavine ove vlasti.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

20 godina poslije WW2 su na naše primorje Njemci bili dobrodošli kao turisti.
    Što su radili 20 godina ranije? Jesu li svi bili mirne savjesti?
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pitanje ulaska se mora rijesiti u parlamentu. Neprihvatljivo je da narod glasa o takvom pitanju iz razloga sto ajde da budemo otvoreni 80% naroda nema pojma sto se desava na geopolitickom astalu, i kako ista desavanja mogu uticati na buducnost i sigurnost CG. 80% ljudi bi glasalo prema licnim preferencama (rusija/amerika), prema bombardovanju o kojem ne znaju nista bez da su bombe padale i prema tome kako se izjasnio komsija.

Da ti imas svjesnu i odgovornu naciju, obrazovanu i drustveno aktivnu, onda daj referendum. Posto je ovo nacija u vecini polupismenih, nezainteresovanih, pristrasnih..Svaki referendum po tom pitanju ne dolazi u obzir. Poslanici su legitimno izabrani predstavnici naroda, glasali su ih sad neka cekaju njihove odluke.

E i da...Apsolutno u NATO.

p.s. Potpuno se slazem sa Rakunom na ovu temu. Ko ne vidi pored oba oka i ne cuje pored oba uva nacin na koji Djukanovic manipulise sa velikosrpskim pitanjem...To je prevazislo sisanje ovaca. Troll level over 9000.

Toliko price oko nanosenja zla Crnoj Gori od strane NATO pakta, a rijetko ko pomene koliko nam je zla nanijela "bratska" Srbija. Nego vise crnogorski srbi, nego ovi preko pljevalja. 100 godina nas jad nalazi od srba i narod i dalje ne moze da se opameti uzdaj se u se i u svoje kljuse.

KOMPLEKSI
    Last edited by Black; 06-02-15 at 12:05.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by SpongeBob View Post
    Što su radili 20 godina ranije? Jesu li svi bili mirne savjesti?
    Oni koji su bili direktno odgovorni izvrsili su samoubistvo, smaknuti na Nirnberskom procesu, pobjegli putem pacova pa posle lovljeni od strane jeverjskih tajnih sluzbi, umirali po zatvorima.
    A vojnici su samo slijedili naredjenja i shodno tome bili skoro pa ciste savjesti. Ne mozemo ih porediti sa Rusima koji su "oslobadjajuci" palili, silovali, pljackalu, ubijali itd. sve pod opravdanjem da su se napatili. Sa telefona sam pa ne mogu provjeriti podatak, ali ratnim zakonikom bilo je odredjeno koliko ratnog plijena moze ruski obicni vojnik a koliko oficir da salje kuci. Kvote su bile 5 i 10kg plijena mjesecno. A krali su nijesu pitali ko je nacista i kolaborant a ko partizan i otporas. Pa mogu i ja upitati isto, jel ih grize savjest?

Sta je sa potomcima Crnogorskih Srba ciji su izdajnicki preci silovali i ubijali prave Crnogorce? Palili kuce i 10 godina vodili hajku? Dje je njihov obraz?
    I tako dalje.

Kina i Amerika kroz hladni rat i ratove u Koreji i Vijetnamu su indirektno ratovali dok su sada najveci trgovacki partneri. Argentinci i Englezi se ubijali oko foklandskih ostrva a sad 90% limuna u engleskoj dolazi i Argentine, Rusi spalili cijelu Checheniju prije 10god pa evo ih sad ka' braca.

Geopolitika se mijenja a tako i potrebe jednog naroda.
    Prije 20 godina nasi su roditelji krvavili gace po Dubrovniku i Bosni a mi sad tamo kao lagani turisti ispijamo kave. Treba li hrvati i bosanci da nas vrate sa granice jer nece nase novce? Aj dont tink so... Mlijeko je proliveno krivci pohapseni, zvjerstva sa obje strane.. Mrtvi pokopani life goes on...
    Last edited by Gandalf_White; 06-02-15 at 12:19.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

You must spread some Reputation around before giving it to Rakun again.

Page 100 of 199 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)