Da
Ne
Koprca se nešto u tvojoj glavi. Prsla Hrvatska ima prilično jaku valutu - Kunu koja se od proglašenja državnosti nije pomjerila sa 7.4-5 Kuna za Euro pa im ne pada na pamet da uvode Euro. Česi i dalje drže svoju Krunu, Bugari svoj Lev, Poljaci svoju Zlotu, Britanci svoju Funtu itd...
Prema tome ušima se pokrij i odmakni se od tastature ili idi skupljaj postove na "Glupi i kratki vicevi"
Last edited by Rakun; 05-02-15 at 02:36.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
u NATO? Serimo se, pa se lizimo, a? Nikad...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Last edited by Rakun; 05-02-15 at 16:44.
Veoma jednostavno:
Velika Srbija je jedini adut koji je ostao Đukanoviću. Članstvao u NATO poništava mogućnost Velike Srbije na račun Crne Gore tako da neće imati priću "Srbi nam rade o glavi".
U isto vrijeme ode vlažni san četničkih partija i njihova priča o Velikoj Albaniji na račun Crne Gore pa i one odoše dođavola
Ne bi bio prvi put da Đukanović muze pare od zapada.
Čovjek je mora se priznati brilijantno procijenio stvarnu snagu Rusije tj. da se zapad mođe zajebavat s'njom kako god hoće i okrenuo se zapadu "Mi smo vaši, dajte nam para jer smo odbili Rusku bazu na mošoj obali"
Last edited by Rakun; 05-02-15 at 20:51.
Ti si juce nekoliko puta pominjao da nam Srbi rade o glavi,pa rade li nam zaista ili nas Djukanovic vara? Ako nas Srbija zeli osvojiti onda je Djukanovic u pravu.
Prica oko nato pakta je identicna kao prica oko referenduma.Samo da se odvojimo pa cemo onda rusiti vlast.Onda je islo...samo da ucvrstimo drzavne institucije i temelje pa cemo rusiti vlast.I tako beskonacno.
Pa i rade nam. To i jeste ono što Đukanovića drži na vlasti, kada bi ušli u NATO alijansu mogli bi da ga puše i oni koji planiraju Veliku Srbiju i oni koji planiraju Veliku Albaniju sve na račun Crne Gore.
Što se tiče tog rušenja vlasti KOJU STE VI PODRŽAVALI kada su kidisali na Hrvate i Bosance poslije eventualnog ulaska u NATO ne bi imali nikakav program
Ako Đukanović jeste za NATO gdje je ta kampanja ?
Last edited by Rakun; 05-02-15 at 23:37.
Ako nas Srbija planira vojno napasti ajmo onda obavijestiti strane ambasade,povuci ambasadora iz bg,formirati teritorijalnu odbranu i nagomilati vojsku na granici.Obavijestit cemo UN i EU,predsjednike svih zemalja ukljucujuci i nato.Ajmo Bajdena i Obamu obavijestiti.Salim se naravno.
Rakune,moram priznati da imas visoko misljenje o Crnoj Gori ako mislis da je drugi narodi toliko zarko zele osvojiti? Mene je vise sramota i blam te price da smo ugrozeni od drugih naroda.Ispada kao da smo neki jadovi i nesretnici koji strahuju od susjeda.Vec nas Bosanci zezaju za Sutorinu i smatraju nas kukavicama koje kmece zbog jedne rijeci.I prizivaju nato upomoc.Sprdnju s nama prave okolni narodi zbog stavove kakve ti iznosis.
Kakva je ovo glupost? Je li Bosna htjela puškama Sutorinu ili na sudu? Da smo u NATO, ne bi mogla preko suda da je traži, jer bi nas i tako NATO štitio?
Da nam neće otpisati ove milijarde dugova koje imamo kad uđemo? Oće li da narede kinezima da nam besplatno izgrade autoput? Da je nije Popović otreso bez ulaženja da kaže ovakvu glupost?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Da li NATO može da riješi ovoliku nadrkanost od mladog Keneta? To je pitanje koje treba da postaviš.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne mogu shvatiti kako neko moze i da misli o pristupanju CG u NATO alijansku, vec ste zaboravili '99, bombardovanje i pogibiju djece na Murini?
Za mene je zlocinac onaj koji gadja civilne objekte, bolnice, mostove, vozove, rafinerije i samim tim dokazuje ko je i sto je!
Ja nemam obraza ni da pomislim o pridruzivanju u zlocinacku alijansku koja je ubila oko 4000 sunarodnika (bivse SRJ)...
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Pitanje ulaska se mora rijesiti u parlamentu. Neprihvatljivo je da narod glasa o takvom pitanju iz razloga sto ajde da budemo otvoreni 80% naroda nema pojma sto se desava na geopolitickom astalu, i kako ista desavanja mogu uticati na buducnost i sigurnost CG. 80% ljudi bi glasalo prema licnim preferencama (rusija/amerika), prema bombardovanju o kojem ne znaju nista bez da su bombe padale i prema tome kako se izjasnio komsija.
Da ti imas svjesnu i odgovornu naciju, obrazovanu i drustveno aktivnu, onda daj referendum. Posto je ovo nacija u vecini polupismenih, nezainteresovanih, pristrasnih..Svaki referendum po tom pitanju ne dolazi u obzir. Poslanici su legitimno izabrani predstavnici naroda, glasali su ih sad neka cekaju njihove odluke.
E i da...Apsolutno u NATO.
p.s. Potpuno se slazem sa Rakunom na ovu temu. Ko ne vidi pored oba oka i ne cuje pored oba uva nacin na koji Djukanovic manipulise sa velikosrpskim pitanjem...To je prevazislo sisanje ovaca. Troll level over 9000.
Toliko price oko nanosenja zla Crnoj Gori od strane NATO pakta, a rijetko ko pomene koliko nam je zla nanijela "bratska" Srbija. Nego vise crnogorski srbi, nego ovi preko pljevalja. 100 godina nas jad nalazi od srba i narod i dalje ne moze da se opameti uzdaj se u se i u svoje kljuse.
KOMPLEKSI
Last edited by Black; 06-02-15 at 12:05.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Oni koji su bili direktno odgovorni izvrsili su samoubistvo, smaknuti na Nirnberskom procesu, pobjegli putem pacova pa posle lovljeni od strane jeverjskih tajnih sluzbi, umirali po zatvorima.
A vojnici su samo slijedili naredjenja i shodno tome bili skoro pa ciste savjesti. Ne mozemo ih porediti sa Rusima koji su "oslobadjajuci" palili, silovali, pljackalu, ubijali itd. sve pod opravdanjem da su se napatili. Sa telefona sam pa ne mogu provjeriti podatak, ali ratnim zakonikom bilo je odredjeno koliko ratnog plijena moze ruski obicni vojnik a koliko oficir da salje kuci. Kvote su bile 5 i 10kg plijena mjesecno. A krali su nijesu pitali ko je nacista i kolaborant a ko partizan i otporas. Pa mogu i ja upitati isto, jel ih grize savjest?
Sta je sa potomcima Crnogorskih Srba ciji su izdajnicki preci silovali i ubijali prave Crnogorce? Palili kuce i 10 godina vodili hajku? Dje je njihov obraz?
I tako dalje.
Kina i Amerika kroz hladni rat i ratove u Koreji i Vijetnamu su indirektno ratovali dok su sada najveci trgovacki partneri. Argentinci i Englezi se ubijali oko foklandskih ostrva a sad 90% limuna u engleskoj dolazi i Argentine, Rusi spalili cijelu Checheniju prije 10god pa evo ih sad ka' braca.
Geopolitika se mijenja a tako i potrebe jednog naroda.
Prije 20 godina nasi su roditelji krvavili gace po Dubrovniku i Bosni a mi sad tamo kao lagani turisti ispijamo kave. Treba li hrvati i bosanci da nas vrate sa granice jer nece nase novce? Aj dont tink so... Mlijeko je proliveno krivci pohapseni, zvjerstva sa obje strane.. Mrtvi pokopani life goes on...
Last edited by Gandalf_White; 06-02-15 at 12:19.
One Ring to Rule them all...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks