Moze taman to 4+, Gana, Ajax 3+, Pantrakikos 0-2 i Beskitas daje 2+
Ima 15 kvota ja mislim
4+ za duplanje, 2.00
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Moze taman to 4+, Gana, Ajax 3+, Pantrakikos 0-2 i Beskitas daje 2+
Ima 15 kvota ja mislim
Tu es mon héro!
Kalloni 0-2
Rizespor 1X
Groningen X2
Gana 1
Ad astra.
Grci I3+ koja li je to kvota bila![]()
Sent from my HTC One using Tapatalk
Palmerias - Ponte Preta 2/1
Probajte sa par eura. Kvota je oko 26.
Love, peace and respect.
Czv trojke 0-20
Jamal Crawford over 15,5
Charlotta - Washington 2
COLLISON OVER 15,5
Ostah ja sam odje...
Volendam 1
Oss 3+
Deportivo 1X
.......
Ad astra.
Troyes 1, 1.75 kv odrali GFC Ajaccio 4:0 proslu u gostima, prosle kolo izgubili a imaju 6 uzastopnih pobeda kuci, ovo bi morala da bude sigurica veceri a kvota skroz solidna. Jeste da je i ovaj GFCA tu u igri za prvu ligu ali posto ovi bas spadaju u domace ekipe kec. U vrlo slicnoj situaciji je i Paris Fc iz trece lige isto pukli proslu a ove dobili u gostima 2:1 i isto kv 1.75. Mogu obe ali mi nesto sigurniji Troyes. Od vecerasnjih parova Francuzi jako puno njih ima 0-2 tradiciju, Colmar Le Poire zadnje tri 0:0, Clermont sa Niortom kuci sve 0-2, Creteil 5 zadnjih kuce sa Le Havreom 0-2... St Etienne bi mogao posle 3 kola da pobedi, Caen dobili 3:1 prosli mec. Od druge holandske Oss 7 zadnjih sa Helmondom dolazilo bar GG3+, Sparta 1
Odigrah nesta bezveze za nocas sa euro.
Pao 2
Niznji 2
Efes 2, moze se 2 i over 151 je granica ja mislim
Memfis hendikep(5,5)
Creteil GG 1.86
Arles GG 1.96
Fc Oss 3+ 1.50
Volendam 1 1.70
Schalke GG 1.68
kvota je 15.61e u Lob.Srecnoooo!
Dobih dojavu:
Livorno-Bari
1-X poluvreme/kraj
Italia Serie B
odigrace se u Subotu u 15h.
Ko oce nek igra. Ostale dojave kod mene u PM.
P.S. Uplacujete mi nakon zavrsene utakmice![]()
Deportivo X*X poluvrijeme ili kraj
Schalke GG
Trapani GGI
14.51
Last edited by Montenegro87; 06-02-15 at 19:28.
Ovaj St Etienne treba zaklati od 2:0 do 2:3
Kako je lijepo ovako početi vikend
P.S. sad kad sam slikao vidjeh da mi je radnica falila njemca, umjesto mugosinog Aue kucala mi ovog a ja ko kreten čitavu noć navijam za dep i dalje. Objesit ću se sad pa pucat sebi u koljeno
A još bila veća kvota na Aue i pomislih kako su je oborili, jbm im mater još su sličnog imena.
![]()
Last edited by lepetanac; 06-02-15 at 22:38.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pposto se ne vidi,jesi li dobio ili ne:-)
Sa telefona kucam pa nikad ne znam kako se vidi, evo sam sad postavio bolje valjda.
I naravno da nisam dobio kad mi je falila radnica ekipu, teško ću baš toliko sreće da imam da ce pogrijesiti meni u korist.A baš se obradovao da ću vikend sa njihovim parama da igram
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja odigrah duplu sansu x2 na RB Leipzig i slomi me iz prvog.
Eto toliko o mojoj karmi s kladionicom od nove na ovamo.. Promasivao sam i za jedan gol za ozbiljne svote, nije problem.. Ali ne mogu ga ubost pa da me j..... Izgleda
Kakvo dupliranje para na Atlantu. Gasi me️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvadi me NBA na kraju za sve promasaje zadnja 3 dana. Stavio Brooklyn hendikep 3, Houston isto, Phoenix 1, Minnesota hendikep 2 znao sam da nema sanse da ih Memphis bas previse odere a oni jos i pobedise i Atlanta hendikep 2 (-4.5), NBA se ne razumem previse ali tim koji kuci ima sve same pobede ako i pukne ne moze puci ne znam se koliko, nisam uopste razumeo toliku kvotu na ATL. I da proverim rezultate Brooklyn dobio 4 razlike nisam mogao odmah da se setim jeli hendikep bio 4.5 ili 3.5 i srecom bilo ovo drugo. 7.81 kv Da sam smeo jos da dodam Boston i Detroit i SAS 1-1 ali pare vracene, to je najbitnije
Ovo ću ja čisto da probam malo, iako sve može da me baci. Možda može u neki sistem.
Totenhem - Arsenal 0-2 1.9
Zadnja 4 meča ovih ekipa su završena sa manje od 2 gola, tamo đe je masu nas igralo GG3+. Neka ih i ovoga puta.
Mainz - Herta 1 2.00
Herta u očajnoj formi, zadnja 3 meča nijesu dali ni gol, dok je Majnc od Bajerna izgubio 2:1, odigrao X i uvalio jednu petardu. U ovom trenutku su bolji makar za taj gol razlike.
Atletiko - Real GG3+ 2.15
Atletiko se puca dobro u zadnje vrijeme, zadnjih 6 ligaških mečeva: 3:1, 3:1, 2:0, 1:3, 3:1, 4:1. Plus njihov zadnji meč u kupu 2:2. Za Real se sve zna, tako da... Možda probati i GGI
Lucern - Jang Bojs 2 2.75
Lucern prikovan za don tabele, u lošoj formi su, kući im je odnos 0 6 3. Mladi momci dijele drugo mjesto i u naletu su sa 5 vezanih pobjeda. Valja probati.
Možda ću staviti i Monpelje - Lil 1 2.30
Monpelje doma 7 1 3 i u solidnoj su formi, zadnja 4 meča, 3 pobjede i remi. Lil ove godine nikakav, u gostima 1 3 7, 2 poreza i remi u zadnja 3 meča, dakle i forma trenutno nije zavidna.
Last edited by Albatros; 07-02-15 at 09:06.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks