Pogledaj ekipu, ne bih vas pustio iza kuce da mi nosite drva.
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo volio bih neka Emp da svoje misljenje,koliko mi se cini on trenira vise od 5godina i mislim da ni on ne moze dici iz benca 140kg,posle toliko godina a priblizne je kilaze, toliko o steroidimaali evo ceka se Emp da da svoje misljenje.
Pogledaj ekipu, ne bih vas pustio iza kuce da mi nosite drva.
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
kedown ne mozes ti da poredis kako ko i koliko trenira...Isto ka da meni neki priča da sam na winstrol jer sam izdefkan stalno, trenirao, ne trenirao, smrsam 5kg il da se udebljam, vazda izrezan..
Ne znam za empa, al imam i ja druga koji je jos u srednju dizao 110kg, a meni je trebalo do 26te da dodjem to da uradim...mada nisam forsirao ništa, eo sad kad je lijep dan pa mozda mogu 120, a on trenireao ne trenirao može...tako da je sve individualno...Šta bi rekao da si u mojoj teretani, 10toro ih dize preko 130, a 3-4 po 180-190...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Sa 78kg bendz 140kg. Brao ti ga brate moj :-)
Sa tim rezultatom bi komotno mogao da budes evropski sampion i da u novine izidjes :-)
Da da, kad momak 95 godiste sa 72 kila ne bi dizao 141.5 kg (lagano) moze i vise od toga sad na takmicenje ja mislim na Cetinje kad je bilo. Ljudi morate malo da se informisete svijet postoji i van vaseg naselja(drzi drzavni rekord)
Lozi vas momak.
Je li moguce da sam tako sjebao donji dio ledja,kicme, u teretanu da evo 15dana imam bol kad sam u odredjeni polozaj , tj kad treba da se nagnem naprijed tj savijem. Npr na fudbal idem normalno
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Могуће је
Што си радио?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
pojma nemam, nakon neki dan mi se javio bol. bas sami kraj ledja, kad se nagnem naprijed tipa da dotaknem prste vidim da me zaboli. al trcanje nista. mada me i prije to mucilo kad se umorimo od trcanja ili setnje primijetio sam da me prvo to zaboli. fizikalna znaci hahahh eee 28godina
f6
Meni smeta linearni leg press za lumbago. Tehnicki savrseno izvodim vjezbu bas zbog kicme pazim na svaki detalj ali dzabe opet ukocenost i bol posle svakog treninga..Batalit *****
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
brate 28godina. treniram, vjezbam,trcim, i treba da me boli kicma. pa sta cemo radit sa 50.
f6
Prvi put sam stukao lumbago na kosarku i batalio taj sport. Cini mi se 17. Drugi put u udes. Sad mi smeta u teretanu. Jednostavno nema srece sa tim kad se jednom nacne. Sve sam moguce vjezbe i terapije radio opet je podlozno povredi. Sad se trudim da na ledjnu ekstenziju radim sto pravilnije i bolje da bih ojacao misice na tom dijelu.
Na moja 194cm katastrofa je imati los lumbago, svako naglo savijanje, lezi dolje dje si krenuo hahaha
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ja imam isti taj problem(29godina), a treniram pa skoro citav zivot. Ali ja znam od cega je. Sjedenje 6 do 8 sati na stolici, uglavnom nepravilno(jer pisem). I cesto imam problema i sa tim dijelom kicme, ali i sa listovima. Desi se da prilikom trcanja posle 10-15min me zabole listovi, kad to probijem onda mogu da odradim zamisljeno. To je zbog slivanja krvi u noge, opet zbog jebenog sjedenja na stolici. To je sto je!
Treniram nekih 5god vise manje. Ali nikada nisam mogao da radim cucnjeve, jer kada uradim 2 ili 3 koljena pocnu da mi klecaju i jednostavno ne mogu 3 koraka napraviti. Ali vrati se sve u normalu posle par minuta, vjerovatno je to od pada sa motora ozulio sam oba koljena i nisam isao kod doktora nego kucno lijecenje itd i vjerovatno mi je nesto otislo i sad racku cucnjevi... Moze li od toga biti sto mislite strucnjaci?
Naravno da moze. Meni jedno cvili isto zbog pada, mada nemam problema sa njim. Al tamo za koju godinu bice zanimljivo. Sig sam tako i kicmu povrijedio.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
E to je boljka visokih, ja sam 184, ono sve patim da je još 5 centi...al s druge strane nekako si kompaktniji, i manje je tih problema, pogotovo s kičmom...Do duše ja se nisam nešto naglo odjednom izdužio, ja mislim tek u treći srednje sam izašao na ovu visinu sadašnju...
Inače sam na basket najviše ojačao taj dio...prvi put kad sam uzeo mrtvo da radim prije 8god digoh 120kg
Ako treniraš ne bi trebalo da imaš taj problem s leđima...Ja sjedim po vas dan pred komp, posao takav, al zato se cepa DL i slično...Mada je za kičmu dosta toga blagotvorno, šetanje i trčanje čak..Mada jopet, na drugu stranu, genetika je čudo...a i neke povrede koje ljudi iskuliraju il ne primijete...
Imam isti problem s listovima, mogu na fudbal i basket, al valjda sam samo biciklo vozio pa ih nisam toliko naprezao, a ono genetski su mi krupniji...Al zato kad krenem da trčim, posle 400m opuč...ka da me neko nožem bode u listove...znači zbog toga je
A tebi acs ako je to od skora, vjr nije ozbiljno, pođi pogledaj, imaš vježbice za to ako nije pobjega koji pršljen,a vjrv nije...pa ćeš sredit to... I pamet u glavu ubuduće, prije treninga po 20min literature il klipova za pravilan rad... xD
Last edited by Loverclocker; 05-02-15 at 19:04.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ође све да не скупи неко, не би мога' једнога асалнога чо'ека направит' да му не фали какви зглоб, тетива, мишић, чашица, пршљен или тако нешто :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Sanjah sinoc da sam se sreo sa Švarcenegerom i da smo radili fotke, šetali mu po imanju![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Njegov čučanj i mrtvo je realna težina za nekog njegove kilaže ko trenira oko godinu dana.Čučanj je čak i slab.
Benč bih rekao da je realan do nekih 110kg za nekog njegove kilaže u periodu od 1god.Ali sve to zavisi.Možda momak trenira dobro + dobro se hrani, + bucne kreatinčić koji će mu sigurno dat min +5kg na dizanja+ slušalice sa nekom muzikom koja ga pokrene i eto da izgura do 120 kg.
Ja recimo kad pustim Kneza na mp3, pada mi svako dizanje za -10kg.Dok je sa Cecom druga priča.
Ali 140kg benč sa njegovom kilažom teeeško...mislim da je to radio duže od god dana.Ali eto, sve je moguće...
Mada ja i nisam relevantan jer mojih 'više od 5 godina' je uglavnom sa prekidima od po 4-5 mjeseci, tako da padnem dosta...
Od februara sam počeo ponovo i trenutno je kod mene situacija ovakva:
Ali biće bolje!![]()
Lover koji ti je obim ruke interesuje me jer smo ista visina a i kilaza smo tu nedje ? Cisto onako da vidim o cemu se tu radi ?![]()
Odlicno.
Ja treniram vec 2 godine i 184 cm sam visok a trenutno tezak 79 kg i ruka mi je sad 39 a ovo drugo sam zadovoljan al ruka slabo raste.Sad cu do ljeta da probam da je naguram makar na 40 ako uspijem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks