jbg refleksnoa i slabo ti kočnica može pomoć kad neko uđe u tebe dok si u traku
She is only here to annoy herself!
Danas (03.02.2015.) na parkingu oko 13h u blizini Krune (Bulevar Sv. Petra Cetinjskog) neko mi je (pretpostavljam kombijem, kamionom ili džipom) udario u parkirano auto i pobjegao. Ako je ko što vidio/čuo - nek me obavijesti. Hvala.
EDIT:
Ne vidi se na slikama, branik je za farbanje, a moraju da se kupe i nova vrata od gepeka, jer su otišla u valove. Pretpostavka da je veće vozilo je osnovana, jer crni, istureniji dio branika nije oštečen, a visočiji, bijeli jeste!
![]()
Pi dzukela.
Ako je posao gore ufatila ga je kamera od gurmana.
f6
ako i otkrijes ko je, moj ti je savjer da ne prijavljujes policiji jer oni na osnovu snimka nece nista moci da ucine, moguce da ce pozvati ovoga da da izjavu i reci ce ti da ga privatno tuzis, nego kad otkrijes ko je pravo kod njega na kucu.
ovo su def napravila vrata od nekog vozila jer da je udar ili naslanjanje drugog vozila pa cak i kamiona bila bi veca povrsina, tako da je ovo neko sa vratima od auta napravio znaci bila su otvorena i on krenuo unazad pa zapela. toliko ja mogu da vidim makar sa slike. a rado i od velikih para bi volio da nadjes tu bitangu pa mu glavom ispeglas vrata gepeka!
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Sve nesto gledam ove dvije slike i kroz glavu mi prolazi samo jedno - da je neko ovo namjerno uradio !
But if you never try, you'll never know..
Nema peglanja jerje gepek pošao od tog udara i gore u valove i falcovi bočni koji su idealni su se poremetili... (sreća pa je ostalo ne taknuto... Lako mi je zamjenit dio na šarafe kad se može platit)...
VWu je bša čvrst lim, a pogotovo tu gdje je zakrivljena ivica. Sumnjam da je od vrata. Interesantno je da je i PO SRED BRANIKA udaren.
Ili da je neko 2 put udario, ili da je na rikverc ukoso neko ĆORAV vozio obzirom da je to gore što je ulubljeno dosta više na desno.
Da je namjerno, sumnjam, nikog zagradio nisam i ostavio sam dosta prostora.
Podješ da konfigurišeš Acess Point za 5-10€, ostaneš sat umjesto 10min, i dodje ti gratis štete 400€
Pa dobrooo![]()
Last edited by cvxcomputers; 03-02-15 at 21:04.
Vasilije,kolko ja vidim ovako kombi tesko moze udarit.auto nije,ali mi lici kao vozila impeka sto su,sa kockastim stranicama jakim. Provjereno znam da kad zakace tudje auto uvijek uteknu
iskreno veliku si gresku napravio sam ako si parkirao na mjestu kao na sliku, znas i sam kakvih vozaca ima, zena, pocetnika, coravih, blesavih i ludih strasnih vozaca.
na ovakva mjesta bi parkirao samo neku laminu koje mi nebi bilo zao da je cukaju.
Jbg, 2 kruga sam kroz naselje uhvatio, nidje parkinga ne bi, ne računah da ću se zadržat... A kasnio sam već đe sam trebao bit...
kad ga ovako parkiras neka te udario
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Je li ostala boja?
TAKUMI
Možda si ga ti neđe u rikverc na banderu zakačio i tek tu na parking vidio![]()
Jes' bio je pjan sigurno pa se ne sjeća. Tek kad se otrijeznio vidio je ulubljenje.
meni lica na nesto popu onih ivekovih manjih sanducara po opisu i slikama, mada opet...
ada mene je gospodja na sred bulevara dok je cekala na sebafor udarila jer je odlucila da je prelizu onaj ispred, a ona bi da se prestroji... pa kad me je 1 udarila, onda je posla napriajed pa se malo iskosila i opet me udarila (dzaba sam ja sviro)... komentar je bio da su joj stakla zamaglila pa je mislil da je udarila ivicnjak, te je zato korigovala pravac (prije no me opet udarila)
zelim ti srecu u nalazenja krivca i da ga naceras da palti + da mu promijenis opis vozila, da ima i sebi da plati stete i da malo bolje gleda... da je saceko, osiguranje bi sve pokrilo - svima se desi da pogrijese, a ne ovako...
Eto tako...
Danas baš vidjeh inpekov kamion...
Sve više sumnjam da je NEKI kamion, jer ima dolje onu gredu, koja je taman visine đe mi je branik očešan (u sredinu), a sanduk istureniji (taman đe mi je ulubljeno gore)...
Policajci kad su došli krenuše da me ubjedjuju da je to od DVA UDARA :lolblue:
Reko kako drugovi toliki maler u pola sata, to mora da je od kamiona, kombija ili džipa, a oni krenuše ofanzivno: "OOO, AKO TI ZNAŠ ŠTO TE JE UDARILO MORA DA TI JE OVO OD PRIJE" :shock:
99% je dostavni kamion jer znam da oni ništa ne gledaju i da ih boli uvo oće li udarit ili neće
She is only here to annoy herself!
Nismo svi isti nsx
Sad sam krenuo da recem - ne generalizuj - bice uvrijedjenih
Salu na stranu, dosta dostavljaca je nemarno ili bez iskustva da zna gabarite svog vozila (bez uvrede ikome) jer ima firmi koje ljudima daju kombi ili pickup samo zato sto imaju vozacku, bez obzira na iskustvo, ali ako sve osiguranje pokriva je glupo bjezat, ovako coeku stete da mjesec dana za nju radi...
p.s. @cvx - a policija nek nam je ziva, zdrava i na noge brza uz brdo... cas izuzecima, nema tamo ni P od policije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks