Kako bi ovo bilo mocno
Vettel je imao problema sa nekim senzorom. Lojzek sa pregrijavanjem. Ta guza od McLarena mora bit sira. Ne mogu vozit tako.
TAKUMI
Kako bi ovo bilo mocno
Release Yourself
60 krugova za Vettela danas.
najbrzi sa vremenom od 1:22.620, brzi vise od pola sekunde u odnosu na Rozberga koji je odvezao cijelih 157 krugova.
testiranja se nastavljaju sjutra, za Ferrari ce na stazu opet Vettel dok ce ostali timovi poslati svoje druge vozace.
Volio bih da mu uspije.
TAKUMI
takodje!
jes da je prvi dan testiranja, al daje neku nadu da nece biti bas tako losi.
citah neki dan da je cilj (ili da se nadaju tome) da dodju do makar dvije pobjede u predstojecoj sezoni.
kad se sjetim prosle sezone, prihvatio bih te dvije pobjede objerucke...
Sad mi nije jasno, za koga za navijat Ferraristi i oce li navijat za Lojzeka?
TAKUMI
ja oću za obojicu zbog Honde mada kako su krenuli neće u bodove ulazit![]()
She is only here to annoy herself!
A ne znas ti sto rade japanci kad im dodje voda do poda.
TAKUMI
vidio sam one godine, napuste F1 u trenutku kad imaju najbolji auto jer je "kriza"
She is only here to annoy herself!
Evo koga zanima da provjeri povremeno kako stoje stvari na danasnjem testiranju:
http://en.f1i.com/live/
Zna li ko sto bi sa onim Montojom? On je zadnji put kad sam gledao nesto bio u INDICAR, ima li ga sad dje?
Ono je bila zivotinja.Steta sto napusti, drugi Sena bi bio da je ostao. Kiksase sa onim bolidima onda i nista nenapravi.
RBR ce bit najbolji sto se aerodinamike tice. Znaci bez konkurencije su. Kratki sidepodovi, kanali vazduha svugdje. Imaju potpuno novi sistem hladjenja i rekordno male otvore.
McLaren i Honda su smijesni, ali barem su umjesto turbine stavili konzervu, 1.25:
TAKUMI
I dalje su ruzne...tj malo ljepse od prosle godine.
A jel mi se cini ili je zvuk malo poboljsan. Sada zvuce kao turbo usisvaci...
Sent from my MI 3 using Tapatalk
McLaren je u 14 sati potvrdio da se pogonska jedinica mora izvaditi te da je za njih današnji test ranije završen
LPGTECH 067 854 548
Da, otkrili su pressure leak u rashladnom sistemu i mora citavi motor da se ispita.
A slusaj zvuk, i voznju:
A ovo je interesantno:
Bild newspaper said team chairman Niki Lauda accompanied Mercedes designers Andy Cowell and Aldo Costa to a trackside vantage point on Monday. "I wanted them to see just how fast the new Ferrari is going through the corners
TAKUMI
Ferrari je iznenadjujuce dobar u ova prva 3 dana.
@Fabia, imam li se cemu nadat ove sezone?
![]()
А другачији је звук, бољи сигурно јер од онога не може горе, али ово и даље није звук ф1 кола на који смо навикли
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Polako te ljudi. Ovo su tek prvi testovi, nijesu ni svi bolidi 100% sa novim komponentama, različite gume, količina goriva...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ja se nadam da ce se borit za naslov. Prvo motor je mnogo snazniji od proslogodisnjeg, cak i Nasr je izjavio da je ovogodisnji Ferrarijev PU slican Mercedesovim PU iz 2014.
Vidim da ima dosta trakcije, i danas je Kimi vozio po kisi na slickovima kao po sinama, dok su Lojzek i Lewis imali problema i to na kisnim gumama. Jes da su slickovi dosta meksi nego sto ce biti od Australije ali ipak je to dobar znak.
TAKUMI
Ironija
Ako SF15 ispadne dobar bolid, to ce bit vecinom zasluga proslogodisnje ekipe koja je uglavnom iscerana iz Ferrarija.
Release Yourself
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks