Page 10 of 655 FirstFirst ... 678910111213142060110510 ... LastLast
Results 226 to 250 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda ne treniraju napad protiv zone, ja nemam drugog objašnjenja Zvijezda u Morači i Mega sad u trećoj četvrtini su nam na zonu napravili po 20 razlike...Nego se nadam da će se sad trznut i odigrat ovih 6 kola dobro, greota bi bila ispuštit drugo mjesto poslije svega, a i ne izborit evroligu u ovakvoj konkurenciji ove godine bi bio baš neuspjeh.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Quote Originally Posted by pegasus View Post
    to obicno tako biva da kad trener dobija, on biva iskusan i znan zanatu dok ovaj sto gubi je ili izlapio a ako je mlad onda je neiskusan, itd.
    naravno, iskustvo dosta znaci, mnogo vise od teorije ali mislim da su ovi zakljucci dosta nefer i netacni, i za jovovica i za radonjica a takodje i po ova druga dva iskusnija trenera.
    da ne ispane kako cesto branim jovovica, nijedan trener u svijetu nije garancija da bi napravio bolje od ovoga. moze samo bit garancija da moze gore.
    Prvo, nema veze to jel mlad il nije činjenica je da je neiskusan jer nije vodio ni jednu ekipu prije Budućnosti čak ni podmladak.
    Drugo, svaka ekipa koja je imala glavu i rep i u kojoj nema finansijskih problema nas je ove sezone dobijala bez većih problema.
    Treće, ni jednu utakmicu koju smo gubili sa više od 5 razlike nismo uspjeli da preokrenemo.
    Četvrto, skauting je živi očaj nažalost više od pola pojačanje je neupotrebljivo ili ne dobija uopšte minutažu.
    Takođe moje mišljenje je da Budućnost su u prošlosti vodili treneri sa mnogo manje znanja o košarkaškoj igri i taktici (Poli Bojanić, Garo Brajović pa i Muta Nikolić)ali su bar nisu izigravali stručnjake na tom polju i puštali su ekipi slobodu u igri jer jednostavno nisu znali za bolje i to je često funkcionisalo kako treba.
    Naravno bilo je prosipanja od strane jakih timova ali se znalo da Budućnost sa prosječnim timom u kojem je u početku samo Šćepo odskakao u Morači skoro niko nije moga dobiti i ne samo to nego su mnogo jače ekipe Zvezde i Partizana od ovih današnjih umjele biti ispraćene sa 10-15 razlike bez problema.
    Osvajanje finala kupa u Nikšiću i 21 data trojka nije bilo proizvod nikavih taktičkih zamisli trenera već se jednostvano igrala košarka.Tako da trener po neki put treba da pušti ekipu da se igra košarke i da osjeti trenutak kad ne treba da ih smara sa teorijom i raznim formacijama često to umije da funkcioniše mnogo bolje nego izigravanje Obradovića i Ivkovića od strane nekog ko je svjetlosnu godinu daleko od njih
    Last edited by goldfinger; 02-02-15 at 13:52.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,689
    Thanked in
    5,186 Posts

Reče li to da Igor Jovovic ima vise znanja o kosarkaskoj igri i taktici od ljudi koje si naveo?

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Reče li to da Igor Jovovic ima vise znanja o kosarkaskoj igri i taktici od ljudi koje si naveo?
    Mislim da ima više teorijskog znanja o košarci od navedenih trenera ali isto tako mislim da zbog neiskustva, godina, tvrdoglavosti ne primenjuje to na pravi način a možda ni igrači ne vole da im komanduje neko njihovog godišta bez iskustva i autoriteta kako igračkog tako i trenerskog.
    Last edited by goldfinger; 02-02-15 at 14:02.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na prethodnoj strani sam napisao post gdje navodim da su nam naredne 3 utakmice presudne, ipak su u pitanju 4 meča.

Sad igramo sa Zadrom kući, pa gostujemo Olimpiji i Solnoku jednu za drugom, pa onda dočekujemo Krku. Realno, ako dobijemo te 4 utakmice mislim da ćemo biti sigurno drugi na kraju, jer i Partizan i Cedevita igraju sa Zvijezdom (pod pretpostavkom da Zvijezda obije dobije a ja vjerujem da hoće, sa Cedevitom igraju u Pioniru a derbi se vazda igra sa maksimalnim motivom).

Tako da, ukoliko Zvijezda dobije Cedevitu, a mi do meča sa Cedevitom u gostima (predzadnje kolo) dobijemo ove 4 gore pobrojane utakmice, možemo i da izgubimo tu utakmicu s tim što bi morali dobiti Partizana zadnje kolo u Morači, a vala ako to bude odlučivalo o drugom mjestu i izgubimo taj meč, onda i definitivno nismo zaslužili da budemo drugi. Naravno, da smo dobili Megu skoro pa da bi već bila završena priča, ali i dalje smo u poll poziciji.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Napisacu ono sto se nece svidjet vecini forumasa: nadam se da ce klub prodat Ivanovica i uzet makar nesto za njega. Ne vidim vise nijedan segment igre u koji on moze napredovat i mislim da ne moze donijet ekipi nista sto nije do sad. Eto, rekoh..
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Na prethodnoj strani sam napisao post gdje navodim da su nam naredne 3 utakmice presudne, ipak su u pitanju 4 meča.

Sad igramo sa Zadrom kući, pa gostujemo Olimpiji i Solnoku jednu za drugom, pa onda dočekujemo Krku. Realno, ako dobijemo te 4 utakmice mislim da ćemo biti sigurno drugi na kraju, jer i Partizan i Cedevita igraju sa Zvijezdom (pod pretpostavkom da Zvijezda obije dobije a ja vjerujem da hoće, sa Cedevitom igraju u Pioniru a derbi se vazda igra sa maksimalnim motivom).

Tako da, ukoliko Zvijezda dobije Cedevitu, a mi do meča sa Cedevitom u gostima (predzadnje kolo) dobijemo ove 4 gore pobrojane utakmice, možemo i da izgubimo tu utakmicu s tim što bi morali dobiti Partizana zadnje kolo u Morači, a vala ako to bude odlučivalo o drugom mjestu i izgubimo taj meč, onda i definitivno nismo zaslužili da budemo drugi. Naravno, da smo dobili Megu skoro pa da bi već bila završena priča, ali i dalje smo u poll poziciji.
    Olimpija će da bude kec samo takav, nadam se samo da će bit lijepa kvota. A i sa Solnokom će da bude dramatično. I ovdje su ih jedva dobili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Napisacu ono sto se nece svidjet vecini forumasa: nadam se da ce klub prodat Ivanovica i uzet makar nesto za njega. Ne vidim vise nijedan segment igre u koji on moze napredovat i mislim da ne moze donijet ekipi nista sto nije do sad. Eto, rekoh..
    To im je ,valjda, i bio neki plan. Da im on ,posle Dubljevića, bude naredna veća prodaja.
    Je l' njemu iduća sezona poslednja po ugovoru ili ima još jednu?
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Olimpija će da bude kec samo takav, nadam se samo da će bit lijepa kvota. A i sa Solnokom će da bude dramatično. I ovdje su ih jedva dobili.
    Solnok juce dade 26 poena za 3 cetvrtine.Ne bi me iznenadilo da u prvu daju toliko vs Buducnosti.Za Buducnost prakticno nema sigurne utakmice do kraja sezone, a i ove kuci(Zadar, Krka,Partizan) su masu zajebane i tesko da se mogu racunati u pobjede.CZV vise ne zanima ABA liga, iskreno mi se cini da ih boli patka da zavrse sezonu neporazeni pa ne bih ni prerano upisivao poraze ekipama koje igraju vs njih u sledecim kolima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Ti si baš pesimista

Ja baš vjerujem u pobjedu protiv Olimpije, čak mislim da ćemo da ih odradimo lagano redovno ih tamo peglamo, a i Solnok bi trebalo da bude sve sem dramatičan meč nego ajde da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    To im je ,valjda, i bio neki plan. Da im on ,posle Dubljevića, bude naredna veća prodaja.
    Je l' njemu iduća sezona poslednja po ugovoru ili ima još jednu?
    Ne znam, nesto mislim da ima jos sezonu 2016/17 u ugovor. Ako bi ga prodali za pare koje je prodat Dubljevic ili makar priblizne to bi odlicno bilo jer sam sve vise ubijedjen da nece dostic teke neke nivoe koje je dohvatio gore pomenuti..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Izgleda ne treniraju napad protiv zone, ja nemam drugog objašnjenja Zvijezda u Morači i Mega sad u trećoj četvrtini su nam na zonu napravili po 20 razlike...Nego se nadam da će se sad trznut i odigrat ovih 6 kola dobro, greota bi bila ispuštit drugo mjesto poslije svega, a i ne izborit evroligu u ovakvoj konkurenciji ove godine bi bio baš neuspjeh.
    ovo je ključ, i biće ključ u meču protiv cedevite. repeša dosta forsira zonsku odbranu, pogotovo protiv nas. ako se ne pošalje poruka dobrim šutem za tri mislim da nas čeka pakao, pogotovo sa uvijek protiv nas raspoloženim gordićem. partizan ako ne dovede plejmejkera mislim da nema nikakve šanse protiv nas, tako da je ključ predzadnje kolo. imamo najteži raspored do kraja od svih konkurenata do kraja zbog nezgodnih gostovanja

Quote Originally Posted by Manu View Post
    i ja se nadam da će poć naredne sezone i da neće centa zaraditi na njemu. ogriješiše se o toga momka i ne znam ko od vas očekuje da može išta da pokaže ako igra tri minuta u meču. izbjegava da sam rješava napade jer ga trener izvodi odma poslije prvog promašaja. ako su tom trenerskom balavcu mogli dat šansu sa 30 godina da se uči poslu vodeći našu ekipu, može i ivanoviću pušti šansa da promaši koji šut, pogotovo jer se kuku pušta da se ispucava za tri i da čarobnim pasovima sa zavrtanjem lopte lansira kontranapade protivnika

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

imao sam osjećaj da ćemo ovaj meč da izgubimo. nemam pojma ko sastavlja ovaj raspored u ABA ligi, ali bi mogli da nas ispoštuju da nedeljom igramo te mečeve. mega vizura bi se dobila da je bilo malo više vremena da se spremi.

moram da naglasim da me najviše pizde oni sitnodušni bivši igrači što se napale taj jedan meč protiv nas. ako oćeš da se svetiš, radi to tako što će dobrim igrama cijele sezone dokazati da si nepravedno zapostavljen, a ne ovaj nikolić cijele sezone ne može nikom uvalit preko 5 poena i onda odjednom bljesneš taj jedan meč protiv nas.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by glup ka tocak
    ogriješiše se o toga momka i ne znam ko od vas očekuje da može išta da pokaže ako igra tri minuta u meču. izbjegava da sam rješava napade jer ga trener izvodi odma poslije prvog promašaja. ako su tom trenerskom balavcu mogli dat šansu sa 30 godina da se uči poslu vodeći našu ekipu, može i ivanoviću pušti šansa da promaši koji šut, pogotovo jer se kuku pušta da se ispucava za tri i da čarobnim pasovima sa zavrtanjem lopte lansira kontranapade protivnika

Ovo je golema istina.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Prošle godine na kraj sezone kad se Ćapin povrijedi Ivanović eksplodira, jedini nas je on držao u igri za final4. Znači da može. E kad igra po 2,5,7,9 min uz strah od greške, bez obzira igramo li unaprijed izgubljene utakmice ili klepamo boraniju, jer to tako mora po protokolu stručnjaka, onda sigurno da ne može. Da ode kod Milojevića, o njemu bi pričala Evropa. Dok sa druge strane Dašić ima svu slobodu svijeta,pa i da šutira trojke 12 od 57

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post

i ja se nadam da će poć naredne sezone i da neće centa zaraditi na njemu. ogriješiše se o toga momka i ne znam ko od vas očekuje da može išta da pokaže ako igra tri minuta u meču. izbjegava da sam rješava napade jer ga trener izvodi odma poslije prvog promašaja. ako su tom trenerskom balavcu mogli dat šansu sa 30 godina da se uči poslu vodeći našu ekipu, može i ivanoviću pušti šansa da promaši koji šut, pogotovo jer se kuku pušta da se ispucava za tri i da čarobnim pasovima sa zavrtanjem lopte lansira kontranapade protivnika
    Taj momak je dobio dovoljno prostora kad se oporavio od povrede. Svi smo pisali i pricali "samo da se vrati Ivanovic", to se i desilo, priceran je Capin i stvorena kvalitetna situacija sa kvalitetnim minutima koje po mom nije opravda uopste. Gresnost trenera smo odavno ustanovili, trenera kojem treba sezona i po da ukapira da je Aleksa kosarkaski trop, ali u sezoni kad se ocekuje da poleti ja to ne vidim od Ivanovica. Ako cemo pravo cilj Buducnosti je postavljen prije sezonea i to je Evroliga. Ako oce Evroligu nema prostora da se grade igraci i da se ceka i prica "e ovaj mec ce da eksplodira".
    Opet pisem, ne vidim vise nijedan kosarkaski segment (prodor, sut, prvi dribling, osjecaj za asistenciju, individualna/timska odbrana itd) u kojem Ivanovic moze da se podigne na visi nivo a ovo sa cim raspolaze nije ni za Evrokup, a kamoli za Evroligu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko se nije ogriješio o Ivanovića, momak prosto ima neke limite koji su ,sa godinama, postali očigledniji i to je sve. On svakako može bolje od ovog što pokazuje,ali od neke vanserijske karijere, kako su neki prognozirali, teško da će išta bit'. Kao što kaže Manu, u sezoni u kojoj je cilj plasman u EL nema prostora da se igrač čeka, nego mora da daje sad i odma' .

I prestanite da mu priželjkujete odlazak u 10-plasiranu ABA ekipu bez ikakvih ambicija,ka' da je Mega nekakv cilj u karijeri bilo koga.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ja se sjecam da je bio neki intervju sa Linom Cervarom nedavno oko ovog rukometnog prvenstva dje je nakratko pomenuo ovaj nas balkanski mentalitet.Ukratko kritikuje hrvatske igrace i mentalitet sto nijesu vise kao Francuzi i Amerikanci.Kako obje nacije imaju izvanrednu radnu etiku, kako su stalno gladni uspjeha i treninga, non-stop je prisutna zelja za napredovanjem i zele da igraju sto duze i da produze svoju karijeru a samim tim i svoj uspjeh.Dok nasi sportisti, cim osjete neku slavu i dodju do nekih para sa kojim bi mogli komotno zivjeti misle da treba da prestanu da treniraju, da je period za njihov napredak prosao i da ne trebaju vise da se unapredjuju, dok ovi citav zivot rade na sebi i ako bar ne napreduju u igri napreduju mentalno.Cim se predje 30ta godina razmislja se o nekoj penziji i povlacenju.Ovdje kod nas imas slucajeva dje vidis mladog igraca od 20tak godina kako se vuce po terenu ko da mu je 40 jer mu je svejedno ili ga mrzi da se vraca nazad u odbranu.Sve to zbog nedostatka pobjednickog mentaliteta.Igraci sa pobjednickim mentalitetom su sposobni da uzdignu tim od prosjecnih igraca da igra masu bolje nego sto se od njih ocekuje.Dok ovi lijeni mogu da pokvare tim i prenesu to na druge igrace i time uniste hemiju u ekipi i na kraju rezultat i igru iste.

Sto se Ivanovica tice, koliko su krivi ovi iz strucnog staba i kluba toliko je i on sam kriv.Ako su vec dovedeni igraci na 1 i 2 bar napravi kvalitetnu rotaciju dje ce igrati svi igraci u zavisnosti od razlike i tima vs kojeg se igra, a ne da se gaze starteri svo vrijeme na spoljnim pozicijama i Sehovic koji nerjetko igra po citavu utakmicu.Umjesto da Ivanovic iskoristi sansu sto moze da trenira i igra pored 2 kvalitetna i iskusna igraca kao sto su Reynolds i Cook, i da eventualno nauci nesta od njih i primjeni to u praksi, da trenira jos jace kako bi eventualno dobio vise minuta, on je manje-vise svaki put kad je dobio sansu izgledao lose ili ko da ga neko cera da igra protiv njegove volje.Kao da je i sam odustao od sezone i samo ceka kad ce plata, iako je realno ne zasluzuje s obzirom koliko i kako igra.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Niko se nije ogriješio o Ivanovića, momak prosto ima neke limite koji su ,sa godinama, postali očigledniji i to je sve. On svakako može bolje od ovog što pokazuje,ali od neke vanserijske karijere, kako su neki prognozirali, teško da će išta bit'. Kao što kaže Manu, u sezoni u kojoj je cilj plasman u EL nema prostora da se igrač čeka, nego mora da daje sad i odma' .

I prestanite da mu priželjkujete odlazak u 10-plasiranu ABA ekipu bez ikakvih ambicija,ka' da je Mega nekakv cilj u karijeri bilo koga.
    Ko to u Budućnosti daje sad i odmah? Šehović i donekle Rejnolds drže neku konstantnost, pa i izraubovani Vitkovac, ali je i to daleko od el nivoa. Ostale vidim koliko gluposti naprave u svakoj utakmici pa se istrpe. Počni od iskusnog Cooka, pa Planinića, Dašića. Ovaj tim nije dobio nikoga ko nam je po kvalitetu sličan ili bolji, liše Sasarija. Ako je to taj rezultat sad i odmah, onda ok. Ako se, kao i što hoćemo, oprostimo u polufinalu plej ofa, kao i uvijek svih prethodnih godina tu blizu vrha ali trt, hoće li to opet biti too naše sad i odmah.
    Poenta je da Ivanović nije dobio šansu i niti napreduje niti može da napreduje i doprinosi sa 2,5,7 minuta. Ono što je posebno glupo i nerazumno je što ne dobije preko toga ni u beznačajnim i riješenim utakmicama kao sad protiv Sasarija. Za njega bi bolje bilo da igra bilo gdje drugo gdje bi dobijao šansu, pa i u Megi.

Eto i Barselona juri sve sad i odmah pa uvijek ima mlade igrače koje istrpi i forsira. Ali napravi od njih igrače. Iako i oni imaju svojih limita. Ovdje bi rekli Rubiju, nemaš ti šut, ne može, sjedi. Todorović i Mirotić da su bili spali na to da im Budućnost daje šansu i razvija, propali bi. Odavno je jedino Dubljević neko koga je Budućnost koliko toliko izgradila, pa čak ni njega nije koristila koliko je mogla. Srećom je igrao u Dejovom sistemu u kojem četvorka ima bitnu ulogu.
    Last edited by Superhik; 02-02-15 at 22:07.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Mladi igrac Barselone i mladi igrac Buducnosti nemaju mnogo toga zajednickog. Prvi se prvo bori da se istakne u maticni klub, pa ga Barselona prepozna, pa u njenu skolu prodje kroz samo takvu konkurenciju i dodje do prvog tima dje moze da se nosi sa zvijezdama najboljeg evropskog takmicenja. Mladi igrac Buducnosti ne prolazi bas toliko. Evo primjer Ivanovica, Jokersko dijete, pa nekoliko godina Mornar dje je igra u onu mladu super ekipu i onda Buducnost. Sto dalje? Kroz Eurokup su u Pg dolazili Karsijaka, Lokomotiva, Banvit itd. koji su dosta dobre ekipe sa morem dobrih igraca ali nisu evropski krem. Imaju plejeve koji su prije svega visociji, fizicki jaci, skocniji, vece atlete, a koliko ih je samo po Evropi po prosjecnim timovima koji imaju takve osobine za koje nikad nismo culi. Saric je Ivanoviceva generacija i na ono evropsko za kadete u Bar bili su glavne mlade nade. Sariceva prava ima Filadelfija. Hezonja ce bit top 5 pick ako izadje na draft na ljeto, prije dva dana je u ACB, cini mi se Mursiji ubacio 6 trojki. Ovi mladi iz CZ se odlicno nose sa sa evroligaskim timovima.
    Mene Ivanovic nije taj kalibar..

Thanks Thanks Given 
    481
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    17 Posts

Pored toga sto ste vec rekli, misljenja sam da Ivanovic ima dobru tehniku, lijepo izgradjen sut ali nekako sve ove godine fizicki nije nista napredovao.
    Uopste nije nizak za pleja (190cm) ali mali nista nije ojacao ovih par godina - od 18te do 21e godine, kad je trebalo da bukne.
    U odbrani ga svaki malo jaci plej oduva, i ne moze da cuva iole ozbiljnijeg igraca i isto tako, protiv ovih igraca ima veliki problem da prenese loptu na protivnicku polovinu pogotovo ako je pod malo jacim presingom...
    Isto tako i ovaj mali Carapic mi djeluje nuhranjeno i ne izgleda da se razvija nesto precerano, te se moze zakljucit samo da se ovdje nesto ne radi kako treba.
    Steta, jer talenat se vidi, alo ti svakako nije dovoljno.
    I DA, trebalo bi da dobije malo vecu minutazu ne bi li se opustio i koliko toliko dobio rutinu

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Ima on solidnu visinu ali nekako i kad stoji pored nekog slicne visine on izgleda manji, ramena su mu niza a raspon ruka nije veci od tih 190cm. Kad god prenosi loptu ja sam pod nekom napetoscu i strahom da ce je izgubit, pogotovo protiv visocijeg pleja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Sto se tice Ivanovica sve ste rekli, i prosle godine smo ga ovako isprozivali pa je izgleda procitao sve to i probudio se.Valjda ce i sad (Ako mu Jovovic dozvoli).
    Imam osjecaj da je problem Buducnosti sto zadnjih godina debelo preplacuje igrace, pogotovo mlade kako bi ih zadrzala u klubu.To je velika greska, jer ih udare pare u glavu i onda oni sto rekoste gore sa 20 god misle da su se ostvarili i da je to to.Nemaju zelju za napredovanjem, primaju platu, voze kola od 30 000 i stagniraju a s druge strane nemamo dovoljno dobrog, iskusnog trenera/mentora koji bi svojim autoritetom to anulirao i izveo ih na pravi put.
    Npr, sa Ivanovicem Jovovic i uprava su trebali jos na pocetku sezone da sjednu i otvoreno mu kazu da mu je ovo mozda i poslednja sansa da nesto u karijeri uradi, da ce mu dati slobodu u igri ali da traze maksimum i pozrtvovanost do krajnih granica.
    A sta oni urade, dovedu Kuka koji MORA biti prvi plej, svedu Ivanovicu minutazu na 5, 6 minuta i time jasno stave do znanja momku koliko racunaju na njega i time ga dodatno ubiju u pojam ionako ubijenog.
    Tvrdim da je ovaj momak jos prosle godine otisao npr u Partizan, Megu, Cedevitu itd, kod dobrih trenera sad bi o njemu pricala Evropa.Imao je herca i osjecaja za igru ali se bojim da ce ova godina ako se ovako nastavi od njega napraviti vjecnog prosjeka u rangu Alekse Popovica.
    Last edited by mok4; 03-02-15 at 11:23.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,689
    Thanked in
    5,186 Posts

Ne znam je li bilo http://www.abaliga.com/a9206/Blogs/B...his_town_.html

Volim ovakve tekstove, bas mio momak. Forma u uzlaznoj putanji, zadnjih par utakmica odlican. Nadam se da ce nastavit u tome ritmu. Samo da oce otpushtit Jovovica, pa ljudi moji ima li jednoga sporta/kluba dje ne kuburimo sa trenerom. Uh....

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    957
    Thanked in
    550 Posts

Cim nema Jovovica , igra djeluje odlicno

Page 10 of 655 FirstFirst ... 678910111213142060110510 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)