Hoce li doci ova Pjancenca, sto mislite?
A na Benfiku mi treba ukupno dva gola. Valjda se u drugo raspucaju tj pogode
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Kupuse singliraj te GG1 i bices u plusu kako god okrenes
Benfica ce doci samo mora ovaj Zadar da me zivcira
Hoce li doci ova Pjancenca, sto mislite?
A na Benfiku mi treba ukupno dva gola. Valjda se u drugo raspucaju tj pogode
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Igrao sam sa eurom,i kazem cojeku nisam u mogucnosti,putujem idi u kladzu 15' benfika kazem mu igraj mi live 50 eura da niko ne daje go u 1.zalud pricas debil me ne poslusa veli moga ga je neko dat pa i da ga je dao opet imam fore da se gradim do 137 eura.
Usput kupus bravo!!! za ova dva sto prodjose, bilo je prilika jbg kad nece nece
-Ba® ®uLe§-
Kako Benfika gasi svačiji tiket danas... užas.
ja sam sa 6 e igrao za 1100 u lob...
da ga dade onaj tiganj u 17 minut iz penala doslo bi sigurno pfff...
ovo mi je 3 tiket zaredom dje pogodim 2 ggprvo a promasim trecu tuga...
Najljepši dobitak!!!!
![]()
Ne vjerujem da se muce sa Ferreirom kojoj Nacional,Rio Ave i nekakvi cetvrtoligas daju po 2, ili vise, gola kuci..
Ajmo Benfika, ostalo ugaseno,
ajde gasite nas
Tapatalk.
Last edited by Rookie; 26-01-15 at 21:27.
sto je ovooooo
Dobro neko rece za ovu benfiku danas,svi je igramo isprskaces nas,tako i bi...ovaj stoke lagano dodje
Sent from my iPhone using Tapatalk
I posle svega primi ga Benfika,pakao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pljas pljas pljas
![]()
Hahahah...a ovo je nevjerovatno.. Momci ne mogu FERREIRU da dobiju i ovaj kreten jos penal pravi..KAKVA BUDALETINA..pa ja ne mogu da vjerujem da ljudi ovakvi nemaju imalo mozga.. Treba da jure 3 boda a on penal pravi, pa kakav TUCANJ..kakav TUPAN...
Benfica mrtva..Porto izgubio i oni ne mogu da dobiju ove kretene..
Ajmo ovo isplacuj. Ko gleda utakmicu vidi da Benfika ovo nece da dobije ne sto ne moze nego nece!
![]()
Klasika. Čim jedan favorit kiksa u prvenstvu, očekujte i drugog.
Haha..Penal promasuju PA JEL MOGUCE DA SU OVOLIKI SMRADOVI DA NE MOGU DOBIT OVE RASPADE..
precku posle pogadjaju..citavu utakmicu nesto mrcvare pihhhh...
Nisu primili gol u goste od 30.novembra ..Pogledajte samo tradiciju protiv Ferreire hahah..I nocas su nasli da izgube kreteni jedni, dabogda titulu izgubili opet u zadnje kolo smecarsku vam majku e'bem..pihhh
Eto jedan promasen penal koliko moze sve da sjebe i ko je onoga idiota ucio onako da sutira... Neka su pukli
Sve se danas namjesta.Ko je gledao ovu Pjacencu zna o cemu pricam.Klasicna namjestaljka.
Ad astra.
A po igri se vidi da ovi ne zapinju. Bjeze 6 bodova i puca im kita...
Nocas Nadal poklon @1.57
Mrs, mrs, mrs...Sto je ovo brate mili.. Ferreira nije dobila od 13.decembra i dodje najjaci tim lige i moraju da odigraju bez greske...
Najgore od svega je sledeci mec kad budu kuci igrali izgubice od neke Akademike ali zato ce odigrat protiv Benfike kao da su Real...MRS
us'erem se ja u ovakve timove i u Benficu, mrtvu joj majku j'ebem.. Jos su odmorne igrace imali i opet im nije dovoljno bilo majku im 'ebem.. Dabogda titulu opet izgubili nesretnici mrtvi..
Onoga glupana sto je penal skrivio ,sad pred kraj, bi objesio... KAKAV TUPAN..moze li kako da mi objasni kapacitet njegovog mozga? I onoga kretena u napadu sto mu dolazi duga sa suprotne strane i on volej vata, glumi nekakvoga Van Bastena, promasi citavu loptu kesurina ona tupa..Umjesto da je primi jer je ima 10 metara slobodno oko sebe..
Last edited by miha; 26-01-15 at 21:59.
cim se gigsy pantercina vratio na forum sto igra sa 10 centi fereira 1 da dobije 45 centi znao sam da nece doc ! PI a sve je doslo prelagano danas fmp,stoke,napoli,psv a maxe GIGSY PANTERCINO UZECU TI KOMPJUTER
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks