Gale je potpuno opicen sa vise aspekata![]()
Izgubi Monfils..![]()
Gale je potpuno opicen sa vise aspekata![]()
Uzgred budi receno..
PRVI teniser svijeta, Novak Đoković po četvrti je put izabran za najboljeg sportistu Balkana u izboru koji organiizuje novinska agencija (BTA)/
PRVI - pazi stvarno..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
nemoguce je naci stream za AO ???
Kakva atmosfera i fudbalsko navijanje na mecu Bagdatis-Dimitrov - ekstra.
Ispade Federer.. Kakva partija Seppia.. Dva puta je Federer vodio u tie break i oba puta ga izgubi.. Na kraju nevjerovatni passing shot Seppia kad je Rodjer mislio da ce vratit mini break..
Vrijeme je za penziju..
Pa **** ga zasto penzija? i dalje ga je ljepota gledatiPosljednji poen je rekao sve o ovom meču, kad oce oce. Sepi odlican, Federer samo solidan i to je to. Pusti cojeka neka igra kad ima volje
![]()
Jes ostarao i desavaju mu se stvari, koje mu se nikad nijesu desavale, ali je i dalje drugi na Svijetu. E zamisli kad neko kaze da drugi igrac Svijeta treba da se povuce, jer vise nije isti igrac. Sta onda reci za treceg, cetvrtog i petog...Treba svi da batale tenis i da ostane samo Djokovic da igra sam sa sobom?
Pobjedi nekako Dimitrov, mucio se zestoko mada nije lako zadrzati koncentraciju i igrati kad se onako navija.
Viktor lagano pociscen.
Sepi car, mozda je odigrao najbolji mec u karijeri. Mirka sigurno lomi sve kroz kucu..
Last edited by Limun; 23-01-15 at 09:16.
Ipak je vrijeme za Federera jer svoj legacy unistava ovakvim stvarima.. Doce vrijeme kad ce postati rutina ispadanje u drugoj ili trecoj rundi. Da se to ne bi desavalo fino penzija i zdrao.. Jednostavno je najbolji teniser svih vremena i nema potrebe da se seru nove generacije u njega...
Drugi je na svijetu zbog nekih drugih okolnosti ali to nije ni bitno..Gotovo je sigurno reci da nece osvajati vise Grand Slam u karijeri..
Rano je njemu jos za penziju.
Ima motiva koliko oces da istraje jos godinu - dvije...glavni je onaj sto se zavrsava sa jedno 6 nula i dvocifrenim brojem na pocetku.
Bice tu jos iznenadjenja i ispadanja favorita. Ono sto sam odgledao do sada, cini mi se da Marej igra najbolje.
Dobi Nole ali nije bilo tako lako. Verdasko odigrao dosta dobro.
Izner ispao, sledeci mec sa Milerom koji igra dobro ali Izner je znao bas namuciti Novaka tako da je
ovo bolja varijanta.
Kakav raspad sistema kod Andersona.
Fenomenalno izgledao tokom prvog seta, sve do tog famoznog 12 gema.
Nakon toga, sto kaze komentator na Eurosport, "jednosmjerni saobracaj."
Uzivanje je gledat Kirgiosa.
Kakvo osvjezenje za ATP.
Momak kad malo sredi glavu i akumulira iskustvo ima mnogima da pomrsi racune.
Ne, samo Crome![]()
Dobar tenis danas..
Dobar mec su odigrali i Marej i Dimitrov, mogao je i Grigor dobiti ali je popustio kad je bilo najvaznije.
Ferer i Nisikori, tu ocekujem ekstra borbu.
Imas li flash player.
Evo ti i ovaj sajt
http://www.lshunter.net/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks