Ako ovaj mali ne dodje ja ostadoh za bruku sa 5 eura na racun
Jedino sto me izvuklo sinoc,odnosno jutros
Nije iskoristio što mu je nadal pružao i idemo u peti set.
Samo da ne bude 2:6jer je servirao dobro i da smecuje on u mrezu..
Jedino ako mi ocemo da nadal samo duple pravi.![]()
![]()
![]()
Sinoć došao Duncan lagano preko.
Sad mi je uspješnost 17.3%. Pratite vašeg Albatrosa, i ima uskoro Volcano da prodaje terminale, kako bi preživio.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahahah
Tapatalk bullshit.
Loša ponuda i danas, ne treba ni igrati ili možda samo na golove da se proprati...
Bilbao 0-2, Fulam GG, Fiorentina 3+, Seltik 4+,
Ad astra.
kolika je bila kvota na nadala kad je gubio 2-1 u setove?
zaspah malo prije nego sto je smyczek dobio 3 set,htio sam reci da trpate na nadala,vidjelo se od pocetka da kontrolise mec,ali da mu nece bit bas lako.sjetimo se vimblodna,kako je 3 meca dobijao nakon sto je gubio 1-0 u setovima...nije ovo vise stari nadal,ali ga ne treba potcjenjivati.na vise gemova ga treba igrati,sad igra protiv sele,ako bude fit ne bi trebao da ima problema kao danas,iako je sela malo ozbiljniji protivnik od danasnjeg...
Ja uhvatih da ce biti preko 50.5 gemova na mecu na 1.7 kvotu nesto para..
a mislim da su danas poklon kvote na sledece meceve, dosta je jedna da dodje, ja zadovoljan![]()
Atalanta da postigne jedan gol Fiorentini 1.8 (Atalanta u poslednja 4 medjusobna duela im nije dala gol, a posto je kup, moze se desiti)
Evian da postigne jedan gol Monaku 1.95 (Monako evo 10 meceva nije primio gol u reg. vr.-u, a Evian nije bas toliko los...PSG je dao u proslo kolo dva gola)
Bordo da postigne jedan gol PSG 1.95 (PSG nije bas u nekoj formi u poslednje vrijeme..bastija koja je sinoc nesojski igrala je dala 4 gola)
ovaj tenis samo treba singlat,ili dubl igrat. skoro je pa nemoguce pogodit 5-10 meceva na jednom tiketu
Slobodno igrajte ovaj Xanti ispod 1,5 golova ..Ima na arenu 3 prenos,da vidite teren kakav im je..
-Ba® ®uLe§-
nema to veze , namjestice oni to
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks