Rodjak od supruge danas sletio u kanjon Morace. Jos nista ne znamo o njemu.
Ove tuge mili Boze. Nijesam isao, kazu da je taj put bukvalno horor, i sto je najgore, valjda je to jedini put i mora se tuda.
Rodjak od supruge danas sletio u kanjon Morace. Jos nista ne znamo o njemu.
Sinoć se jedan zakucao na ulaz u Budoš... Izašao sa puta i u okvir od tunela..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Jebene platije
Nisu krive plagije,90% je do neprilagodjene brzine i alkohola
Živa istina..put kao i svaki drugi u CG samo što je pored puta provalija, kanjon
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa cek jel do puta ili do nepaznje? Kako to kroz platije poginu vise ljudi nego kroz cijelu cg? Sigurno svi kad udju u platine voze neoprezno i divljaju
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Put je uzas i to je kraj price. Tuneli neosvjetljeni i izlgedaju da se useres. Brane su smijesne.
TAKUMI
tužno je što kvalitetna ograda za komplet taj put kroz platije košta koliko 500m autoputa i gospoda nisu za ovih 30 godina mogli da je postave
She is only here to annoy herself!
Koliko puta sam samo morao da vozim suprotnom trakom zbog vodopada i odrona. Grđe, a prometnije dionice u Crnoj Gori nema. Ne griješite dušu.
In vino veritas
Prilagoditi brzinu pa ako treba 5kmh onda vozi 5 u pm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eo ja sam juce prosao kanjonom. Iskreno katastrofa, vozio sam kao reli vozac (al 40-50 max) odrona ne zna se broja, krsi po lijevoj i desnoj traci, vodopadi na sred ulice i na sve to kisa pljusti.
Put kolko tolko i nije los, al masu je odrona pa iz suprotne trake udju u tvoju i moras da pazis i da budes oprezniji. Valjalo bi putare organizovat da uklone kamenje s puta inace cracha nece falit...
fino da imamo vojsku pa radna akcija. ili organizujes ove iz zatvora macurane. uz pesmicu fino i rade. drustveno koristan rad.
f6
Ja moracom nisam prosao zadnje dvije godine i nenamjeravam izuzev nedaj boze...Sreca pa postoji jos putnih pravaca prema Srbiji i sjeveru Crne Gore...
Ove bildase iz Spuza treba aktivirat, ujutro budjenje u 6, trpaj ih u kamione do Platija, gore lopate u ruke i cuskije-probijaj, kopaj i cisti, uvece od 6. Onda nazad za Spuz. Tako pola godine pa da vidis kako se ljudi popravljaju.
Naravno, neposlusnost da se kaznjava drasticnijim radom, kaznama... i sl. Da vidis kako bi se Platije u red dovele. Samo treba dosta volje i nekog da to sprovede.
Treba za razne kazne(za koje novcano placamo) uvest drustveno-koristan rad.Eh kako bi se pojedinci emancipovali pa bi pazili sto rade
Oni su u zabludi, ne znaju da se pravi misici i kondicija dobija na lopatu. Samo treba neko da ih usmjeri na to, da se prime.Pogledajte ove zilave momke bez grama sala po gradilistima, to je sve u misice i kondiciju. Dzabe bildasi iz Zspua, snaga je u lopati.
Samo treba da se dogovore ko ce da puni a ko da mesa.
Sad bez zajebancije, jeste da offujemo, ali... Gore u Spuz je kraljevski, 3 obroka, setnje, posjete, trening, igranje igrica, izlezavanje. To ni kuci se nema. Izadju bijesniji nego ikad. A toliko posla za te neradnike i budzevine bi imalo, ne treba im nista vise osim da odrzavaju Platije. Evo imali su i prilike za Zavalu. Steta sto neko paznju ne usmjeri na to. Visestruka dobit. A ako treba, gorivo cemo mi gradjani da doniramo da preceraju te junose od Spuza do 'radnog' mjesta i nazad.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks