Evo poslah, zahvaljujem momci. :-)
Sent from my HTC One
I can't explain and I won't even try
Moze bit ovo spirala ili solja amortizera,nisam siguran sto ne bih vidio
Agente, sto furas?
TAKUMI
fiesta 1.4tdci `03
Silent blok, tj. ona guma gdje se drzi prednji dio polukrute osovine.
TAKUMI
Zna li ko dje mogu nac cijev fi 64 a da nisu popovici?
Treba mi nova cijev,ne sekundarne sirovine
Zna li neko dje mogu da popravim daljinski za Seat Ibizu?Crkla ona elektronika za zaklj/otklkucavanje,transponder radi.Bio u kljuc.radnju Sef,oni digli ruke,obidjoh skoro sve otpade,ista situacija.
Pokusao sam preko ebay-a,nema.Ovo je neki snj model od ibize![]()
Kakv je tvoj - znam da mi drug ima ovakav s jednom puljicom (mada ima stariju ibizu)
http://www.aliexpress.com/item/Repla...266009841.html
Zaboravih rec,trebaju mi cijevi od nerdjajuceg celika(inox,prohrom) kips i 7 avgust imaju tkz crni metal cijevi(tako nesto se zove)uglavnom te rdjaju a to mi ne odgovara
Treba mi za intercooler,za sad sam nasao fi60 i fi70,izgleda kod nas nema medjudimenzija
poz svima
jedna informacija bi mi trebala ako neko slucajno zna.
sjecam se da je prije par godina reno imao akciju, cini mi se da se zvala zeleni mjesec, kao neka promocija ekologije itd.
sustina je bila da su prilikom kupovine novog auta za dovezeno staro (bilo kakva tranja) davali popuste koji su cini mi se isli od 1000 do 3000 u zavisnosti koje se auto kupuje.
da li se ovo vise ponavljalo, i da li je neko drugi od prodavaca imao nesto slicno?
unapred hvala na odgovorima
Ove godine je akcija zeleni racku
Ta akcija kad je bila mog klija su procijenili na 800 (sa sve full servisnom istorijom kod njih i u super stanju) - a trzisna vrijednost mu je billa 2000-2200 pa ti vidi kakve su popuste davali... Vecina bi vise popuste sebi napravila da su ta kola davi u staro gvozdje i donijeli kesh u dzep
Realni ljudi : D to mu je realna vrijednost bila 800e
Sent from my iPhone using Tapatalk
sto moze biti. kad spustim rucnu, i dalje mi ostane upaljeno svijetlo od rucne?
Malo vise info koje je auto,godiste...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks