[QUOTE=Kotoranin;3967063]Bala 3+
Airbus 3+
Porto B 1
R.Sosijedad B 1
Alajuelense 2
St Etjen 0-2
Ajmo ceka se kostarikanacZa fine pare,i juve 3+...da barem malo se vratimo
[QUOTE=Kotoranin;3967063]Bala 3+
Airbus 3+
Porto B 1
R.Sosijedad B 1
Alajuelense 2
St Etjen 0-2
Ajmo ceka se kostarikanacZa fine pare,i juve 3+...da barem malo se vratimo
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
E spaka jebote milan mrtvi i navijanje
Na kraju ce mi Milan sto nije mogao da ne pukne koji ga krac dodajem izbiti 80e sem ako Marseille ne pobedi. Za danas izvadih pare za vadjenje, od sledece nedelje najbolje samo kv 2 do vikenda da se nabiju pare. Elche probati mozda 0-1 a Sevillu GG3+ ali je ovo samo izlupavanje.
Evo za kraj...
Zamora - Estudijantes M. 1 (1.75) Venecuela prva liga.Sedam puta su igrali u ovakvom odnosu domaćin - gost i svih sedam puta dobio je domaćin.Valjalo bi pokušati.
Uz to,
Tucanes 0-2 (1.70)
Kolo Kolo 3+ (1.70)
Lianeros GG (1.87)
Ad astra.
Dimitrov - Braun Hg2(+7.5) @1.80 - Ne previse sigurno ali moglo bi da dodje. Dimitrov svakako kvalitetniji igrac ali Braun, iako neobican, nezgodan je igrac pa iako ne ocekujem od njega da dobije nocas vjerujem da ce makar casno da izgubi i makar malo namuci Dimitrova. Treba da bude 6-4 6-3 6-3 da ovo ne bi proslo a nesto mi je previsok to poraz za Njemca koji odlicno servira i igra na mrezi, a umije i da pocne da lupa forhende i bekhende iz sve snage pa mozda osvoji i set ako ga krene.
Sepi - Istomin - Vise od 3.5 seta @1.42 - Ovo je prilicno sigurno. Cini mi se da su cetiri ili pet puta igrali na Gren slemovima i svaki put su isli u peti set. Kvalitetom su tu nedje pa makar cetiri seta treba da se ocekuje.
Marej - Bambri - Manje od 27.5 gemova @1.65 - Marej dosta kvalitetniji igrac a i kaze da je u fantasticnoj formi pa da vidimo. Ne pocinje cesto turnire nesto narocito ubjedljivo ali ne bi trebalo da ima vecih problema sa Bambrijem no posto je prvo kolo neka bude da nije bas sigurno.
Nadal - Juznji Hg2(+7.5) @1.85 - Ovo mi je jedan od sigurnijih fikseva za prvi dan.. Nadal nije u nekoj narocitoj formi i ako bude prolazio dalje sigurno je da ce da napreduje iz meca u mec ali jos nije to ni blizu pozeljnjog nivoa za njega. Ni Juznji bas ne blista u posljednje vrijeme ali bi bilo previse da izgubi sa osam ili vise razlike od Nadala koji je gubio od Berera nedavno i kojeg je Marej lagano dobio na egzibiciji. Ocekujem od Juznjog da makar set uzme.
Majer - Milmen 2 @2.00 - Trebalo bi da se proba sa dvojkom. Milmen je imao oko 20 pobjeda zaredom (ili tako nesto, nemam vremena da trazim) sve dok nije izgubio od Federera u Brizbejnu. Odlicno je igrao na tom mecu, ima fantastican bekhend i odlican forhend i servis a s obzirom da je namucio Federera koji je igrao sasvim pristojno taj mec, onda svakako ima realnih sansi da dobije Leonarda Majera i jos ce imati podrsku publike.
Troicki - Veseli - Vise od 3.5 seta @1.40 - Ovo su igraci koji se skoro pa najbolje poceli ovu sezonu. Igraju odlicno i jedan i drugi i bas ne znam kome bi dao prednost tako da je ovo najsigurnija opcija i vjerujem da ce ic' u pet setova. Troicki se vratio nakon suspenzije, vidi se da je bas mnogo radio u ovoj pauzi i osvojio turnir u Sidneju. Veseli, po meni, talentovaniji igrac ali je zelja i motivacija na strani Troickog pa s obzirom da razlika u kvalitetu nije narocito velika sigurno je da ce da bude uzbudljiv mec kad se sve sabere.
OLIMP
Vasely - Troicki 1 2.1
Vinci - Jovanovski 2 3.2
JuzNji - Nadal 0-3 2.1
Ne valja se zalit, moga sam par hiljada ali bjese dobar vikend
Igraju se masine a ljudi forsiraju neke Milane mrtve, nema odje navijacki momci...
Pametnom dosta.
G A S I
Još jedan meč za kasne sate koji bi možda valjalo ispratiti...
Caracas - Trujillanos 1 (1.60)
Igrali su ovi rivali 19 puta u Karakasu do sada, 14 puta je dobio domaćin a 5 puta je bilo neriješeno uz nijednu pobjedu gosta.Domaćin je već dobro otvorio sezonu, pobjedom u gostima u prvom kolu.Kvota je pala sa 1.90 na 1.60 što je jasan pokazatelj kako stoje stvari.
Ad astra.
E pa 'bem ti ovaj autogol La Corune .. cekah samo Barsu vise prvo ..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Gradih se na onaj bigin tiket i izvukoh se nekako
![]()
-Ba® ®uLe§-
Jos ovaj elche da ne padne penal i nije lose za danas
Baci me ova sad vidjoh
Last edited by BoRkO; 18-01-15 at 20:37.
-Ba® ®uLe§-
Ko oce pare..
Vasely - Troicki 1 2.1
Nadal - Juznji / u mecu nece biti taj brejk 1.9
hahaha e moj rookie...
Ovi tvoji dobri forumasi tj nista ljudi slobodno im mogu rec...
Da je bilo kog drugog bacio Milan i da je okacio ovakav tiket, svima bi bilo zao, a zao mi je aa ovo a ono.
A to sto je mene bacio boli ih *****samo da ti kazem sa kakvim govnima ti dijelis misljenje i tikete.
Znaci dno dna najniza rasa ljudi, uvijek su bili i uvijek ce ostati. CAST IZUZECIMA.
Last edited by Spahija; 18-01-15 at 21:09.
Roki i spahija baš ste onako lagani za ovo dopisivanje. Ne bi me čudilo da sjedite jedno do drugog ili eventualno da je isti lik.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Samo bi mogli na PM malo prec..Odje ulazim da gledam predloge a ne bureke i kafe
Ada logicno da niko nije imao jace fixeve od nas, pogotovo juce i danas, ali jbg nismo imali srecu...
zamisli za 2 dana smo mogli uzeti im 5-6 hiljada eura, a uzeli smo posranih 200-300...pih
Chievo puko u 94-om a Heracles odigrao kladionicarski najgori rezultat. Oni jbeni Kostarikanci gube a tacno sam znao kako su primili gol da ce Marseille da pobedi zato sto sam toliki jbeni baksuz. Ostalo je nesto jos malo na racunu na neku sitnu kvoticu sutra, dosta je.
Jel ovo realno da strijepim cijelo vrijeme oće li Marsej doć 2-3 .... iiiiiiii Krajjjjjjj... baš dobar pogodak
Legenda![]()
Last edited by night_silence; 18-01-15 at 21:54.
deuscroix
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks