Na bet365 je 1.61, tako da se ne isplati igrat'.
Sve je to u redu, samo što kvotu 1.80 na tu utakmicu nisi mogao da nađeš...
Na bet365 je 1.61, tako da se ne isplati igrat'.
Evo dvije utakmice koje sam iskopao kod ovih amatera a za koje mislim da saradjuju i da po ovome glat dobija domacin:
Porto B - Maritimo B 1 (1.45)
Sosjedad B - Tudelano 1 (2.10)
Uz to, Rekreativo 3+, Seirang( Belgija ||) 3+, Havant 3+, Lorka 3+
Tondela 0-2
A od ovih jacih meceva:
Lacio - Napoli X2 2 Lazio bez bas bitnih igraca, tesko da ce i remi izvuci.Napolitanci im ne odgovaraju.
Kijevo - Fiorentina 2
Real M 2-2 i 3+
Last edited by mok4; 18-01-15 at 09:57.
Ad astra.
Cesena - Torino 1X @1.90
Fiks fiks fiks!!!!
West Ham 1
island h1 -8 mislim da ce izdusit protiv alzira mrcenog egipat podmladjeni ih je nagrdio a u pripremama su ih slovneci i makedonci dobili sa 10 i vise razlike island posle utakmice sa svedskom dje je golman svedske cuda cinio mislim da ce na ovoj da izduse i ic sigurno preko 30 datih golova
danas h1pp -7 protiv argentine su vodili 7 na poluvrijeme cini mi se pa su nekim cudom x igrali saudijska arabija je ocajna po meni najgora na prvenstvu rusi su ih pregazili u prvo a u drugom pol spustili gas sto me od njih ne cudi mislim da ce danci odmah maksimalno uc u mec i racunam da ce dati izmedju 18 i 21 gol na pol argentini su dali 16 a da saudijci ne mogu preko 10 dati
svedska 2 i na manje golova 52- jiha 90 posto nece igrati cesi su protiv francuske postigli 28 godina iskljucivo jer omejer je slabo branio i sto su francuzi igrali sa pola gasa mada oni su poznati po tome da tempiraju formu za drugu nedelju sampionata sa druge strane svedjani su odigrali maestralno protiv islanda spustit island na samo 16 golova dovoljno govori o njihovoj odbrani oni se nece opustat ni u jednom trenutku jer im je cilj da mec sa francuzima docekaju sa maksimalnim ucinkom tako da mislim da ce odbranu odigrati na maksimalnom nivou tako da cesi po meni ne mogu dati preko 22 23 gola a svedjane ocekujem izmedju 27 i 30 golova
od fudbala udineze mi je 1
Las Palmas 0-2
Real G3+
Atletico Madrid B 3+
Kvota 5 na brzinu
Ako ovaj prodje svaki 2 sata novi tiket ajmoooo
Last edited by Montenegro87; 18-01-15 at 11:17.
Ovako:
Milan 1 1.60
Napoli X2 1.51
Marseille 1 1.50
Anderlecht PP1 1.55
PSG PP1 1.54
kvota je 8.65e u Lob.Srecnooo!
Dje je kvota na Napoli x2 1.55 da stavim 10k da ugasim ova *****
Spahija budi se propalico jedna
![]()
ruki dje si poranio na burek...
nema od tebe kladionicara kad jedes burek a kvota nidje...
Arsenal GG
Atl Madrid GG
Lazio GG
Twente GG
kvota je 13.66e u Lob.Srecnooo!
Moze taj spanac i portugalac kec jer izgleda saradjuju da uvjek domacin dobije.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
evo jedan ludački tiket
![]()
Bala 3+
Airbus 3+
Porto B 1
R.Sosijedad B 1
Alajuelense 2
St Etjen 0-2
City 3+
Sevilja 3+
Juventus 3+
Island h1
Valjadolid 2
Carpi 1
izbacite na oba po 1 i eto vam dobitni jer kad igram 6 na jednu rokam sto posto.
Parma-Sampdoria 5+ (kv. 10.00)
Rennes-St.Etienne 4+ (kv. 5.50)
ukupna kvota 55
Meni je ren za od 0-2,tvrd mec.
a i parma sampdorija 0:0 po meni
zna li ko sto je sa utakmicom jesu li uopste pocinjali
parma ce morati po svaku cijenu igrati otvoreno bez kalkulacija i ici na pobjedu.....to garantuje otvoren mec.
gledam lazio-napoli.....lazio bez spica djordjevic katastrofa....ako candreva nesto ne izmisli lazio ga nece davat do preksjutra
melcer 1
nadal 》34.5
šarapova H1
Dimitrov PS 》9.5
sousa 1
kv 16
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
City 0-2
Sampdoria 0-2
Atl. Madrid 1
St. Etien x2
Torino x2
Jedan sa vecom kvotom nisam dugo:
West Ham 1&2-3
Heerenveen X2
Heracles 1
Chievo 1X
Juventus 1-1&3+
Moreirense 0-2
Marseille 1
kv 66,29
WHU uvek pobedjivao Hull sa 2-3, nadajmo se da ce se to opet ponoviti. Utrechtu fale dva najbolja igraca, Excelsioru upitni neki igraci i golman, neki im i fale, Fiorentina jako oslabljena, fali golman, Juve sa bez najboljih igraca razbucao Veronu 6:1, Moreirense mi od statistike nekako najvise uliva poverenje mada 0-2 treba da dodju i:
Tenerife
Llagostera
Belenenses
Marseille ove uvek dere sto kuci sto na strani, moraju da odrze trku za prvo mesto.
Bonus tip: Anderlecht 3-4 gola, jako su oslabljeni pa ne verujem da ce ne znam se kako derati Lierse mada bi bar 3 gola morala da padnu posto je Bajkovic rupetina od golmana 3-4 2.1 kv 3-5 1.75 kv
Last edited by Severnjak; 18-01-15 at 21:46.
Ljudi danas sigurice
PSG
Marsej
Milan
Atl. Madrid
Marseille
Moglo bi i City gg
to je to srecno drugovi
Rookie eto me, samo da pokupim ovaj info od Albanezea![]()
Benfika B 3+
Majorka 0-2
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks