evo vam od mene za sjutra : west ham 1
Nije dobio dobar period,nijesu ni imali srece u zadnje vrijeme al jak su tim,siguran sam da je vrijeme da dobiju.
evo vam od mene za sjutra : west ham 1
Nije dobio dobar period,nijesu ni imali srece u zadnje vrijeme al jak su tim,siguran sam da je vrijeme da dobiju.
Uf, ja danas pukoh više nego ikad para...
Odmaram neko vrijeme
Roma uzivo 2 (kvota 5,50) uplata 14 eura-isplata 77e
stanje na racunu: 0.00 eura
roma daje drugi gol,kvota 2.vrijedi probati
edit:dadose ga na'vi cas,kakav tajming...
edit 2:nista,idemo na preokret,kvota je opet preko 2![]()
Sto mi napravi Charleroi.. Od Cercle gube 2-0 kuci...A predosjecao sam da ce se desit tako nesto no ka kreten stavljam 1.. Nije sve isto kad se vrate timovi posle pauze..
fudbal:
psg 1
marselj 1
milan 1
sampdoria 2
anderleht 1
standard 2
valjadolid 2
tns 1
košarka:
brose baskets 1
gran kanaria 1
laboral kuća 1
unikaha 1
swans gmunden 1
horners 2
igokea 1
sjutra veče počinje AO.biće para biće !
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Kakvi su ovo tiketi od po 18 parova... dajte mi 4 para kvota 25, da gasim ovo više... nisam mjesec dana dobio, ne znam koja je muka ovo
Izvukoh se na kv 3.23, stavio zadnje pare sto su mi ostale, sve duple koje dodjose pobede i Lorient 0-3. A na jednom mi propade 176,5 kv prosli Monaco X-1, De Graafschap GG3+, PSV i Villarreal ali je TR 0:0 na Lorient bilo preambiciozno. Bitno je bar da sam se izvukao. Monaco i Lille se pretplatiti dozivotno na 0-2
A nmg iscekat jos 2dana da pocne Australjijan open.
Imam vec 3/4 dobre kvote.![]()
Oce li imati sto za Nba interesantno?...Miha ?..
Malo se izvukoh na Espanjol i Porto..
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
18.01.2015., 22.00, Costa Rica,
Santos de Guapiles - LD Alajuelense ____ tip: 2 *1,80 Bet365 4/10
Domacin u velikim finansijskim problemima glavni finansijeri su odavno prestali da ulazu novac u klub, igraci vec dugo bez plata i premija, najbolji i kljucni igraci iz ekipe vec su napustili klub ili nece neki igrati jer su vac na vratima da odu ukupno njih 11 je napustilo klub zbog para ili neslaganja sa novim vlasnikom kluba, a pored njih nece im igrati kljucni igrac iz odbrane zbog suspenzije ... Od 25 igraca koliko im je ukupno ostalo cak njih 11 su do 21 godina i totalni anonimusi ... Domacin je proslu sezonu zavrsio na 9. mestu ... U goste im dolazi jedna od najboljih ekipa koji su proslu sezonu i zavrsili na prvoj poziciji i ovu sezonu zelece da tu i ostanu ... U vezi toga doveli su jednog vrsnog brazilca u veznom redu Almeida i argentinca u defanzivnoj liniji Peralta ... Cak 11 zadnjih meceva pobedjivao je LD Alajuelense ... Ulog manji samo zato sto su u pitanju drljavi indijanci zacas oni nesto ujebu da prostite ...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Arezo - Albinolefe 1 ne znam kvotu ne mogu nidje nac da igram ovo,gosti u velikim problemima ne znaju za pobjedu vec dugo.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Kad pocinje ovo kako me usrase englezi po jedan gol skoro dvije hiljade na kraju samo 130€ u plus. Vidje li one tikete brate kotorski ccc ko ce sjutra igrat. Spavat ne mogu od nervoze do sad u grad pio da se luftiram ******
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks