Prije las palmasa mora ovaj inter da dobije ove pacijente a i oni su pacijenti.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Last edited by BIGa; 17-01-15 at 17:43.
Igrao si na empoli ?
Čekam i ja samo Intera, dako ga daju slučajno u drugo ili dako ga Empoli da sam sebi.
Ad astra.
Kako ih ja mrzim,a stavih jer je predlagan odje na forum dvojka pa reko ajde da ispratim i ja,steta,fin tiket.
Taman ga samo slucajno mogu i dat. Nego dako Mancini napravi par izmjena na pol.
Forever young, i want to be forever young
Evo nešto za noćas..
Las Palmas GG
Roma 3+
Nant Tim2 1+
Kaen 3+
PSV X2
....
kv oko 17
Ad astra.
Najgore od svega nije problem sto smo se svi ukopali na dojavu, no je fore sto se nista nije moglo promasit a ja i spahija igramo ovo na veliki ulog. Jbg Kotoranin daje najjace singlove pa smo vjerovali....
Sad cu editovat post da vidite sve tikete kakvih smo tiketa imali...
Samo zadnji dosao,
Spahija donesi mi tu rakiju da se ubijem od alkohola...
Gasi me
Last edited by Rookie; 17-01-15 at 18:24.
1.Caen-Reims ne razumijem sto je ovolika kvota na 2 3.60.Caen nema pobjedu u zadnjih 11 utakmica a i kuci nisu nesto..Dok je ovaj Reims jak u goste..Ja cu ga singlat na 2&G2+ 4.60
2.Kvota na Lille takodjee dobra ,imaju 4 zadnje dobijene protiv Lorienta,a Lorient u zadnje vrijeme nije u nekoj formi
3.Roma TR 1-1 ne pitajte zasto,na sitno nesto 7kv
Inter je najgora ekipa na svijet.
Jel moguce da ce i oni 0-0 zavrsit. Depresija teska.
Ne volim nesto tikete da igram ,al da vas izvucem nocas kolege
Lorient G1+
Metz Ip1+
Monaco 1
Charleroi 1
Beveren-Zulte 3+
10kv
I jedan na manji ulog
Vitesse 2&G2+
Vicyoria CD GG3+
Penafiel 2&3+
10kv
Last edited by Montenegro87; 17-01-15 at 18:57.
E majku li vam ebem italijansku gnjilu, zabranio bih italijanima da igraju LS jer nemaju ni jedan dobar tim, Juve bi mogao da se takmici sa Watfordom i to da im je dosta
razbio ih je empoli ako se statisicki gleda,posjed lopte,sutevi na gol,znaci nista novo,inter je jedna prosjecna ekipa koja je i pored toga mogla da nekom ludom srecom uzme 3 boda,ali da je kvota 3 npr pa da se proba,ovako ste mi vecina neozbiljni kad predlazete ovakve fikseve...
Baci me valensija 6 gol za 107 eura,u 1 4 gola u drugo nemogase dat jos 2 majku im k@ram
-Ba® ®uLe§-
Oce li mi neko samo objasnit sto je kvota na Bastiu 5 ?
Toulouse od zadnjih 12 utakmica ima 2 pobjede,a bastia je j dobroj formi zadnjih 6 utakmica je dobila
Espanyol 1 .. Dobra kvota.. Po tradiciji Celtu vazda dobijaju kuci..Celta ocaj u goste... 1 pobjeda u zadnjih 6 meceva
Eo ga Caen 1-0
Caen 2:0
Tacno ce me sve ukopat nocas,imma neki osjecaj
Last edited by Montenegro87; 17-01-15 at 19:13.
Sta radi ovaj Sautempton, ovo vise nema smisla.
Forever young, i want to be forever young
Dako dodje ova Roma posrana..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks