Ni mene dojava nije jasno a kvota 2.50..
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
@kupus pa odakle znas da taj nije uplatio? @Biga po meni juce je sve doslo, sem Zvezde.
Forever young, i want to be forever young
Najgore od svega je ovo sto se ovo desi sad i svi ga ispusimo i naravno meni je najkrivlje. Jer su svi odigrali. Ovo mu je bas prvi pad posle 20 singlova sto mi je dao i poslao,tj nije kraj ali bice ovako vjerovatno. Smecari glupi. Prastajte ljudi. I ja sam puko ali eto. Dako se izvucemo nekako
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Najgore nemam dje da se pokrivam da nece bit golova
-Ba® ®uLe§-
Sto se izvinjavas kome kao da si tjerao nekoga da uplati to.
Najvolji si tipser ovdje bez sumnje.
Samo ja nikad ne bih kupio dojavu a da je kvota kao ova tvoja.
Jer logicki gledano vise mu se isplati da stavi dvjesta eura nego za te pare da je proda.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
dace ga roversi u 90+![]()
-Ba® ®uLe§-
Djordje duga prica ali eto,sto i kako i preko koga. Ali sad sam zajeban to je definitivno,prosle su dosle,cak bursa u 90+ je dala go za 2-3 kao da je bilo namjesteno. Steta,bas steta zao mi je sto su svi zivi odigrali odje i ja sto je najgore,bas utjehe bez sad...
Ja 15e bacih, al jbg.. Bice bolje... Ko mi je kriv sto ocu "sigurne" pare...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zakljucena vise srece drugi put![]()
-Ba® ®uLe§-
I kad je dojava ima pop i nad popom ,dogovor na poluvrijeme provaljena dojava ....
-Ba® ®uLe§-
U pravu si ti bgm , tu srece nema to je zavrsena stvar...
Znam kako to ide jer sam jedno vrijeme sa Albancima radio i uplacivao...
tu nema srece ako se kaze 1/X onda je to gotova stvar, a ne daj Boze da nam dodje...
Al dobro Kotoranin je mlad momak, neiskusan u tim stvarima...
Ajte iskreno svi uplate po koliko ste castili kladze? evo ja prvi 50e
@Rookie potvrdi da si mi uplatio tiket hahaha![]()
Lisicama zelim srecan put u Championship i da se vise nikada ne vracaju. Mada, bi svakako puko, da nije ovaj Sheff Wed otisao u 3+ i to samo u prvom pol mozda bi mi nesto i bilo zivo. Bristol... Ne treba kriviti Kotoranina, ko god uzme neciji tiket ili par to radi na svoju odgovornost, i ja sam ovde pucao pare na necije parove pa nisam nikom ni rec rekao, jbg, svima nam zine dupe za pare. Ne znam ko je taj sto mu je prodao taj mec i kakvu saradnju ima sa njim ali to nije ni d od dojave jer bi onda Bristol dao jbeni gol, kako tako. Sad sta je tu je, treba se vaditi veceras na neku sitnu kvoticu a Kotoraninu podrska bez obzira na ovo jer ima najbolje tipove ovde.
Englezi prva svi favoriti dodjose. Igrah u kladionicu uzivo na pol Celzi manje od 5.5 2 kvota sa 5e, dadose peti u 80 Min, reko vidi malera
Forever young, i want to be forever young
Spahija je posteno ispratio tiket pa i ja za njim dva po 30€
Srecom vadih se nesto dobro mada sam trebao dobit par hiljada pa sam u kurcu totalnom
Kasnije kacim ostale malere
Kriv sam ja itekako,sto mi se ovo desava vec 5000 puta. Da igram nesto a nisam siguran u to,prolaze mi pred oci dobitne utakmice i parovi a ja igram to. Bournemout,tamwort,flide,hajd 3+ sve to imam na drugi tiket i sad vidjeh da cekam inter jebeni 2 i las palmas 2,sto nema trika da dodje ali eto,jos cu panut na las palmas i onda utjehe nema.
Pratim 10-ak dana ovaj topic i po meni najbolje igraju big-a,rookie i spahija. biga igra svoju igru i ne odustaje nadje kvotu oko 10 i kad pogodi moze 10 puta promasiti.Rookie isto gadja velike kvote sa minimalnom uplatom i vidim da pogadja.
od malih koeficijenta vajde nema...brzo se to vrati.mora se stalno i stalno pogadjati za neki plus ako se igraju male kvote.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks