Page 231 of 402 FirstFirst ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... LastLast
Results 5,751 to 5,775 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

^
    mislim da sam vidio nesto na tu foru u onu sportsku prodavnicu u gintas.
    pogledaj po takvim prodavnicama i nacices sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    ^
    mislim da sam vidio nesto na tu foru u onu sportsku prodavnicu u gintas.
    pogledaj po takvim prodavnicama i nacices sigurno
    Nema u Intersport, gledao sam prije par dana.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Виђи у делту онда у ћошак она спортска радња, није интерспорт, н'о бравера чини ми се, скроз право са врата, имају полице са тим за тренинг.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

malo se trgovalo za praznike :applause:

Thanks Thanks Given 
    9,425
    Thanks Thanks Received 
    6,872
    Thanked in
    2,705 Posts

a sto je ovo moj brate, pored ovoga samo voda treba

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

hhahah, ugrabih 20% popusta, a ima ovo da traje jedno 3 mjeseca.

Thanks Thanks Given 
    9,425
    Thanks Thanks Received 
    6,872
    Thanked in
    2,705 Posts

bez zezanja mozes li mi rec sta je za sta ovdje?

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Не траје три н'о од 15.12. до 15.1. редован сам им гост тамо )
    Добро си пазарио, љепота једна

Веј - Ако морам објашњават', онда си залута' на тему
    Креатин монохидрат - хидрира мишићне станице водом, што би значило да имају бољи опоравак, допремање храњивих материја и ајде да кажемо освјежење мишића.
    Омега 3 - Здраве масти, кратко и јасно.
    Глутамин - АЈде да кажемо један од природних антикатаболика, служи очувању мишића и бољем опоравку.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    9,425
    Thanks Thanks Received 
    6,872
    Thanked in
    2,705 Posts

znao sam za vej i omegu mada i glutamin, hvala svakako. Interesovalo me kako se sve ovo miksa....kad se sta pije

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    bez zezanja mozes li mi rec sta je za sta ovdje?

Glutamin,aminokisjelina,najzastupljenija u nasem organizmu,bitna za masu procesa u nasem organizmu,tijelo je samo proizvodi ali nedovoljno kod sportista tako da je preporucljivo uzimanje...prije svega sluzi za oporavak,da ne bi doslo do katabolizma,pretreniranosti..
    Kreatin,dosta poznat suplement,do danas se najvise eksperimenata radilo sa njim,zbog toga se moze reci da je potpuno bezbjedan...uglavnom se koristi za dobijanje vise energije
    Omega 3 masne kisjeline,riblje ulje,to su zdrave masti,one nemaju neki poseban efekat osim sto su znacajne za uopsteno zdravlje,to piju i osobe koje ne treniraju,ima da se kupi i u apotekama
    I naravno Whey Protein,vjerovatno znas sto je i cemu se sluzi,nista se nece dobiti sa njim ako se ishrana ne sredi kao ni sa ostalim suplementima oni su samo par onih procenata do 100% koji trebaju prvo da se ispune

Dobra suplementacija po mome ukusu,samo kad bi se jos imalo para za sve to,a da se pije redovno,zbog toga se ja drzim onoga Whey na duze staze i to je to.
    A kad bi se imalo para ovome bih jos dodao BCAA i eventualno Beta Alanin (ne volim No reaktore....niti Kofein u tabletama,radije popijem kafu/caj dace isti efekat)

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Веј после тренинга, може и ујутру, да би се постигла најбоља искориштеност.
    Омега уз оброк.
    Глутамин пред, после тренинга, пред спавање.... Што више, то боље, само није јефтино.
    Креатин може прије, може после, може и прије и после, кад се не тренира само ујутру на празан стомак. ЕДИТ: Студија каже да организам може да преради само 5 грама за 24 часа, па оно...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

crnogorcima moze i 5 kila na dan i odma dobiju masu od kreatina
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

aproo one hemijske price, zipa sad ima 4 5 shejkera koje koristim eo godinu i mutim u njima svasta i uvijek su oprani ko suza, i sinoc smutim cedevitu drugu jednom sto pije na litre u shejker i kura c je vise mogu oprat sve zuto
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

crnogorcima moze i 5 kila na dan i odma dobiju masu od kreatina
    А добро, нисам прича' за нас, него за иначе људе, нама креатин да пет кила одма и то чистог мишића.

aproo one hemijske price, zipa sad ima 4 5 shejkera koje koristim eo godinu i mutim u njima svasta i uvijek su oprani ko suza, i sinoc smutim cedevitu drugu jednom sto pije na litre u shejker i kura c je vise mogu oprat sve zuto
    Стори оф мај лајф.

Врела вода, пијесак ситни.
    Е воала.

Измуљај, можеш и ледном, само убачи пијеска ситног и немаш фрке.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    tek je sad provalio knjigu c c c to ti je jlasican takmicarski powerlift program da znas svetinja uz west side i west side modified

poshljeno z brda
    Neka jadan...poceh program, nemo me sad cimat da se urnišem od dodatnog čitanja pored ovog...inače esam nub...al nub with gainz :P

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    malo se trgovalo za praznike :applause:
    Opa, welcome to the dark side... Vjrv oćeš masu da nabacuješ, sve je ok samo bih ja glutmin preskakao...em što ga samo 30% iskoristiš...em što ga imaš bukvalno svuđe u hrani...em što je deripara...Prije bih Beta alanin uzeo...Generalno imam neki hejt prema svim drkalicama sem whey+creatine+Balanine i, dobro ko voli, multivitamine+minerale...Ostalo baš ne pravi razliku neku i ne isplati se...

Inače ovaj Kaljestro kukumače nešto, viđo ga u Sportski noćas, mećava, pećina...pff...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Evo vidjeh umro Greg Plit...

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Opa, welcome to the dark side... :grin: Vjrv oćeš masu da nabacuješ, sve je ok samo bih ja glutmin preskakao...em što ga samo 30% iskoristiš...em što ga imaš bukvalno svuđe u hrani...em što je deripara...Prije bih Beta alanin uzeo...Generalno imam neki hejt prema svim drkalicama sem whey+creatine+Balanine i, dobro ko voli, multivitamine+minerale...Ostalo baš ne pravi razliku neku i ne isplati se...
    Нешто сам чита' о томе, кажу то да не може да се искористи, неки га не фале, неки га баш фале да им помаже...
    Ја га проба' нисам, и ко зна до кад нећу, па оно... :Д

Inače ovaj Kaljestro kukumače nešto, viđo ga u Sportski noćas, mećava, pećina...pff...
    А њему ћемо морат' већи дрес да купимо јер ће онај да му пукне по шавова' :Д

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đes serdare, đes vojvodo...таман овако

Ja sam baš čitao, gledao klipove sa naučnim studijama, ima ga svuđe...a slabo se iskoristi varenjem, jedino da se bodeš infuzijom i banja A dobro, jedan dan, kad se bude uzimalo po 5k eura mjesečno, fino s prikolicom u po supplemente...pa onda fino u mješalicu kući, 3 lopate wheya, po lopate kreatina, glutamina, bcaa, i kanta mlijeka
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Ajde da vidim sto mislite o istezanju poslije treninga??
    Ili da pojednostavnim. Istezete li se?

Al' ocekujem iskrene odgovore. :-)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To da nas probaš a?...mora da sad gledaš onako poluzatvorenih očiju na topik i gladiš bradu...zajebano pitanje... ^^
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

axaxaxa nije zajebano, koliko je zapostavljeno. ;-)

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

A dobro, jedan dan, kad se bude uzimalo po 5k eura mjesečno, fino s prikolicom u po supplemente...pa onda fino u mješalicu kući, 3 lopate wheya, po lopate kreatina, glutamina, bcaa, i kanta mlijeka :grin:
    Хаххахахаха, то! :Д
    И инфузија у вену да пичи све директно :Д

Ajde da vidim sto mislite o istezanju poslije treninga??
    Ili da pojednostavnim. Istezete li se?

Al' ocekujem iskrene odgovore. :smile:
    Од прије годину, после сваког тренинга

Штавише, кад радим лист који каска, после сваке серије га истегнем... Што знам, пробам, мијешам, мучим се

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

ima li kod da mi predlozi neki plan ishrane i sta jesti , nesto mi je dosadilo sve ovo standardno a moram i izbaciti skroz fastfood... s tim sto bih da istopim malo masti jer sam opet nabacio malo stomaka (posle svih ovih slava i ovih praznika zadnje 2mj.)

evo vec desetak dana sam poceo bas teske i zahtjevne fullbody treninge 3x nedeljno i uz to 2x kardio... tako da bi mi trebao neki program ishrane koji bi to ispratio (a uz to i da smrsam malo)

uz ovo bi ubacio whey jer ga nisam pio od ljetos, mislio sam i kreatin ali mislim da ne smijem zbog pijeska u bubrege ...

ps. sta mislite o onim topljacima/sagorjevacima masti ? i koliko su zdravi ?
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    685
    Thanked in
    365 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ima li kod da mi predlozi neki plan ishrane i sta jesti , nesto mi je dosadilo sve ovo standardno a moram i izbaciti skroz fastfood... s tim sto bih da istopim malo masti jer sam opet nabacio malo stomaka (posle svih ovih slava i ovih praznika zadnje 2mj.)

evo vec desetak dana sam poceo bas teske i zahtjevne fullbody treninge 3x nedeljno i uz to 2x kardio... tako da bi mi trebao neki program ishrane koji bi to ispratio (a uz to i da smrsam malo)

uz ovo bi ubacio whey jer ga nisam pio od ljetos, mislio sam i kreatin ali mislim da ne smijem zbog pijeska u bubrege ...

ps. sta mislite o onim topljacima/sagorjevacima masti ? i koliko su zdravi ?
    Da ti se ne bi javljao pijesak/kamen u bubregu moras da pijes sto vise tecnosti,1l/25kg tezine,obrati paznju na kalorije,tj broji ih i vidi koliko trosis dnevno od prilike i na osnovu toga sam mozes da odredis ishranu jer nije za svakoga isto...
    A topljaci kao topljaci,nesto nisam za iste,moj drug je zbog njih imao problema sa potencijom,2god mu je trebalo da se zalijeci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

pa problem je sto sad imam pijesak u bubrege i kuburim sa tim evo 2-3 mjeseca, proljetos sam pio kreatin , al samo jednu kutiju a nisam pio nesto puno tecnosti, tako da moguce da je dodatno to uticalo na pojavu pijeska i kamena ... al zato sad se nalivam tecnoscu da izbacim to .

a ako je tako sa topljacima onda je bolje da se odirem od treninga hahhahahah , nego da imam tih problema :P
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Page 231 of 402 FirstFirst ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)