Shecam se da je bilo neko polje oko grada, kao stit nevidljivi. Znam da sam odustao poslije par epizoda.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Narode interesuje me jedna serija, tipa kao par njih je zatvoreno, tj. ograničeno im kretanje unutar jednog napuštenog gradića, i sprovode se opiti nad njima, čini mi se od strane US vojske.
Scena koje se sjećam ide ovako: preko razglasa su upozoreni da će im biti pušten smrtnonosni gas a dobili su kontejner sa gas maskama kojih nema dovoljno za sve.
Probah sve pretrage, čini mi se da je na FOX-u bila, mada nisam siguran. Fala unaprijed.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Shecam se da je bilo neko polje oko grada, kao stit nevidljivi. Znam da sam odustao poslije par epizoda.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne, ne, ovu sam ja gleda:
http://www.imdb.com/title/tt1333050/
Persons Unknown
I ovdje je bilo polje oko grada, ali ne znam sad je li bilo nevidljivo, cini mi se da nije.
Last edited by Raulio; 12-01-15 at 22:21.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
The group toils together for a week on a tunnel, only to find it useless due to a subterranean steel ring fitted with gas, so the hostile mood returns even worse. A helicopter proves neither rescue nor passerby, but drops a box with only three gas masks.
To je to Raulio. Fala.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nidje prevoda nema za 5. sezonu Engrenages. Da nema ko da je nasao???
Toliko me napalio Spacey sa ovim trailerom da cu obrnuti sve opet do 27dmog![]()
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Moracu i ja, choek je bog...
#fakenews
Valja li sto ta serija ili je neki fazon UDG tripovi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spacey glumi Vesa Vukotica... :mrgreen:
#fakenews
Pocela je peta sezona Shameless :triumphant:
The Affair sam i ja pogledao dvije epizode, za sad nije losa, ali djeluje da ce biti jos bolja...
Prati li ko The Apprentice ili mozda americki Survivor? Prosle nedelje je pocela nova sezona The Celebrity Apprentice...
Jedna preporuka za sve je da pogledate americki survivor...sto se mene tice, to je nesto najbolje sto se ikad pojavilo na tv...samo nemojte misliti da ima ikakvih dodirnih tacaka sa ovim sto su radili ovi idioti na prvoj u srbiji...prije mjesec dana je zavrsena 29. sezona, ja sam svaku odgledao, osim 3.,4.,5. i 6. jer nije bilo da se skine ili su snimci bili losi...ako je neko voljan da krene neka pocne od 7. sezone...
Parks i Recreation - vrijedi li gledanja?
zaebaes li se to? ODMA! izdrzi prvu sezonu, mada je OK, ali tek od druge krece ludnica.
edit:
konacno odgledah prvu sezonu
A touch of cloth
http://www.imdb.com/title/tt2240991/?ref_=nv_sr_1
a sto je ono majko mila, pokidao sam se. znaci ne smijes trepnut koliko je vrhunska zaebancija, moracu ponovit jer sam sigurno propustio masu toga. FENOMENALNO.
Last edited by ILEW; 13-01-15 at 09:01.
1993-2020
Dobro batee nemoj me samo biti.
Може ли ми ко помоћи - не могу да нађем и скинем серију Borgia (не The Borgias) уцијело него ми на све торент сајтове долазе епизоде појединачно и то мали број.
Дакле ова
не ова
![]()
Last edited by Mstislav; 14-01-15 at 11:52.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
NEce da otvori sliku prvu
Podgorica Podgoricanima!
Nisam neki ljubitelj parodija
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Zavrsih The Wire Season 1 ,pada li kvalitet posle ili ostaje ovako odlicno
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks