Single
Sent from my LG_G3 using TapatalkPRO
Single
Vilson kada je parkirao auto na cosak sa klincima koji voze getare i kockice pa su takvi komentari... "cu plin u lexusa, ne no u lamba" i "vidji mu neonkice, ciganisanje"
pffff.Srecan auto fabioni, da ga brzo isplatis na plin i ustedu na servisu pa da ga boljim zamjenis
![]()
A sto to? Vazda se on vozi sam - da mu manje trosi
But if you never try, you'll never know..
meni se to desi kad obrnem temp na max i upalim ventilaciju. obrtaji skoce za tolko a u roku od 30sec pocinje mlaki vazduh na soferku i za par min leda nigdje a i kabina se prilicno brzo ugrije...
koja je svrha njemu onda sa tim? samo da brze dostigne radnu? koji ce mu, dizeli se vise ne griju na leru nego voznjom
Last edited by radza-madza; 05-01-15 at 16:43.
Zato u passata sto smo uvezli ugradjeno webasto. Jedna od boljih stvari![]()
A na fokusa ima ugradjen grijac prednje soferke. E to je isto jedna jako korisna stvar. Bas pomaze. U nk pade snijeg i ja slabo ocistio i zaledilo. Naredno jutro upalio auto i grijac. Za 5min nista od leda.
Da, to Fordovi imaju.
I Ljekses naravno))))
TAKUMI
Inace, na mog forda grejaci soferke nisu u funkciji (citaj radi par njih ali ostali ne) pa me inbteresuje da li postoji sansa da se to napravi?
Citao sam po netu za neki "lijepak" koji se nanosi i pojam nemam kako djeluje itd itd
Nova soferka
TAKUMI
Ne, ti nemas soferku
Nemas nemas, mislim da to ima jedino R klasa.
Last edited by Fabia_Elegance!; 06-01-15 at 09:24.
TAKUMI
TAKUMI
Ja ne znam sto je ovo.
TAKUMI
evo si mi pretvorio ovo, ebi mi oca ne bih plin stavljao ako dodje ovo gorivo blizu 1e
Obrati paznju, imas UK MPG i US MPG. Ovo gore je US MPG.
Nece biti plina (for now).
TAKUMI
Vidjeh bijelog leksusa (pretpostavljam da je to fabia :-D ) prije neki dan na cvijetin brijeg, prosto savrsen izgleda.
Odusevljen sam. Izgleda tako prestizno i mocno!
Kakva je vožnja na 1000 rpm?
Zamisli uzmes lexusa i pricas samo o potrosnji...WTF?
ko vozi na 1000 obrtaja kola?
Pazi, ne mozes da ga vozis na npr. 2000 rpm je je to debelo preko 100, mislim da je oko 125. Pri normalnom ubrzanju salta na 1500-1700 rpm, 80 na sat vrti na 1400 rpm. Jedino da ogranicim saltanje ali cemu to kad je napravljen da se vozi tako? Svaki automatik sa malo jacim motorom se vozi tako.
Skoro da me briga za potrosnju, ali cak i meni je zanimljiva potrosnja auta sa skoro 300 KS, automatik, 1600 kg. Jedna pisljiva Corsa 1.3 sa duplo manje cilindara trosi 10 litara.
Svi koji voze takva auta, inace on na 1700 rpm ima isto snage kao tvoj dCi na max.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks