Isti uredjaj se ugradjuje na svaki auto sa direktnim ubrizgavanjem. Jedina razlika je u broju cilindara, tj. u ECU.
Ugradnja na BMW-a je trajala oko 7 sati, Tomasetto. LPG Tech se ugradjuje za manje, mozda za 5.
Ja bih ugradio sam, ali za stelovanje i te stvari bih morao da imam 10000 eura opreme pa zato idem kod majstora.
Ja nisam cuo da postoji sistem za OVAJ AUTO da kosta preko 1000. Kod auta sa direktnim ubrizgavanjem u cilindar je nekih 50% skuplji ali to je neka druga prica.
TAKUMI
Prije ~20tak dana sam ugradio plin. Potrosnja na plin je nesto veca u odnosu na benzin. Mada, najbitnije je da motor ima savrsenu smjesu. Upravo taj LPGTech 324 ima i fuel trimove za fino stelovanje smjese u realnom vremenu. Mislim da je twin. A16XER MOTOR
http://en.m.wikipedia.org/wiki/GM_Family_1_engine
![]()
Mene zanima koliko ti vise trosi nego na benzin, npr. ako trosi 10 litara benzina u gradu koliko trosi plina u istim uslovima?
Benzina 9l cisto gradske voznje (znaci: centar PG, Preko Morace, Zabjelo, Delta... - ne zivim npr. u Zetu, niti voznju od Zete do PG racunam u gradsku voznju)
Za plin cisto gradske trosi 10-11l (nisam jos puno presao na plin).
Za cisto otvoreni put: BG-PG 470 km trosi 4.35 €/100 km (20.48 €).
Ovo su realni podaci - bez umanjenja kome su PGcani skloni (tipa 2.0tdi da trosi 5l gradske)
Last edited by .:.; 03-01-15 at 16:01.
Koliko trosi gradske po specifikaciji?
Pa ako je twin port ti onda imas sistem za direktno ubrizgavanje plina u cilindar.
TAKUMI
E jbm li ga ne znam.
wiki kaze:
"Non-turbocharged variants feature theTwinPort (Variable-length intake manifold) technology."
i
"TwinPort[edit]
Updated version introduced in 2000, with lighter cast-iron cylinder block and camshaft driven by toothed belt. Features EGR valve and TwinPort variable intake geometry – twin intake ports with a choke closing one of the ports at low RPM, providing strong air swirl pattern for higher torque levels and better fuel economy."
MyCars (za Android)
Hvala.
Ima ovlasceni u Efel ali ovo cu da odrzavam u imperijalnu garazu. Best for the best.
TAKUMI
dje ti je ta garaza,juce sam tojotu rav4 sa 1200km predjenjih prikacio na dijagnostiku toliko su dobri japaneri.....
4 kvara je imala auto u garanciji navodno...
Pa sto je dosao kod tebe onda?
Koji su kvarovi bili? Nemoj mi rec da je klima.
TAKUMI
hajde pravi taj servis ja cu dzabe da ti budem segrt.....
kvarovi su na engine,abs-esp,i tmps....
Sve to pali zbog TMPS-a.
Zbog najmanje greske pali VSC i TRC.
Vjerovatno je negdje udario tockom.
I slusaj, taj auto ima crnu kutiju i ako u Efelu budi vidjeli da si prskao po elektronici garancija bye bye.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-01-15 at 22:47.
TAKUMI
Kakvu crnu kutiju? prvi put cujem za to?
Jel mogu da znaju ako si vratio kilometrazu, iako vratis i na motorni i na board kompjuter ?
evo ti link valjace i tebi kada budes pravio kola....radi sa svim tipovima i protokolima tako jace sile nalazu,pronadji sebi zabavu...uplatis se na tojotin server mesecno ili godisnje i radi sve to moze i ovlasceni servis i mozes da sexas te crne kutije i sl.....
https://www1.snapon.com/diagnostics/us/PassThruPro
@Fabija_Elegance!
Jedno pitanje
Toyota Rav4 2003.
Na desnoj strani ispod volana postoji dugme
"Idle Up"
Za sta sluzi? Na netu nadjoh kao u vezi paljenja zimi, da lakse kresne itd.
Sent from my LG_G3 using TapatalkPRO
Kad je bas hladno, upalis to i ler gas ide za 200 rpm gore i tako radi sve dok ne dobije radnu temperaturu. Onda se sistem gasi automatski.
TAKUMI
Svirah ti Fabija pored plantaza oko 13h. Kakav je ljekses, cisti sex.
Sent from my LG_G3 using TapatalkPRO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks