gleda sam na internetu kad su testirali seafoam,obichno smece od proizvoda
Sve je voda Fabia. Ti aditivi jedino služe za lakše izbacivanje para iz džepova!
Sent from Nokia 3310
James Tiberius Kirk
gleda sam na internetu kad su testirali seafoam,obichno smece od proizvoda
Daj nemoj molim te. Seafoam smece.
TAKUMI
Drug kupuje pa sta vi mislite koji da uzme i zasto
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/317371#
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/297337
Ovaj Audi je bolji ali ipak kaze BMW 2014 a Audi 2011
Audi ima dovoljno snage, a BMW ne, ostalo je na strani BMW-a.
Sto se tice zamrzavanja nafte, evo sta proizvodjac kaze za Euro 3 motor:![]()
Last edited by autoput1billion; 03-01-15 at 15:03.
Je li moguce da sam zvao par majstora i kod nekih bio i da niko ne zna sto mi se cuje u zadnjem tocku??? Izgleda tteba za svaku sitnicu voditi za Njemacku...zvah Maljevica u BR ali renovira radionicu pa ne radi...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
A brate to au mi najmrzniji odgovori...znaci treba da slusam kako skripi jer on nece da se bakce? Njegovo je da kaze sta je kvar i koliko kosta pa ako je meni mnogo pokrijem se po usima i cutim i kraj.i kao da nam je standard skandinavski pa sitnicu hoce da naplati 50e. Gdje to ima? Na kraju krajeva samo treba da kaze cijenu i moze li da otkloni problem. Mislim da se slazes...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Pa to kazem...zamisli imas kvar na zubu odes kod zubara i on ti kaze ne mogu ja to, jer je sitno pa dodji kad svi poispadaju da protezu radimo...ja ga samo pitam sta je kvar i koliko kosta i kad pristanem na cijenu hocu sa bude popravljeno. Ja auto maksimalno odrzavam i cim nesto pocne da se cuje kao sad, sto jeste sitnica ja vodim da se otkloni.ispravan auto mi glavu cuva.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
meni na audog crko osigurac od osvjetljenja table, ja stavio drugi divlji i on ga istopio zadimilo mislio izgore sve u k. povedi majstoru a ja nemam vremena a to treba cijela tabla sa osiguracima da se mijenja to se ne isplati vozi bez osvjetljenja. ja sacekao da se oladi istopljena plastika uzeo pincetu povadio plastiku i metal od osiguraca, kupio kvalitetniji, zabio ga (da izvines ) i tabla svijetli... a da se nakanio da popravlja uzeo bi mi min 20evri rasturio mi cio spicban nesto prespojio i mozda napravio. a jos se poznajemo
Vjerovatno vecina majstora zna da otkloni 'konvencionalne', svima poznate kvarove, a kad treba nesto manje poznato naucit nece da se bakcu sa tim. Uvijek mozes da odes u ovlasceni (opet za dosta toga mogu da te oderu), ali ovlasceni servisi kod nas cesto manje znaju nego 'divlji' sto se tice starih auta.
Da nema dje dobar bmw e46 u djelove da se prodaje ?
Nema, garant.
TAKUMI
Ima li dje u PG da neko mijenja krstove kardana i kuglasti lezaj unutar duplog krst kardana?
I am so post-rock I shit sad birds.
Pozdrav kolege, prije svega da vam čestitam novu godinu i ove praznike što dolaze.
E sad da napišem ono što sam htio pitat. Evo došlo vrijeme da se i ja malo ponovim sa voznim parkom pa sam se htio malo posavjetovat sa stručnjacima iz CDM garaže. Dakle treba da kupim neki veći automobil, ne bih džip nego neku limuzinu. Neki uslovi koje bih tražio pored toga da je limuzina je i to da je benzinac do 2499cm3 (ništa preko toga), da ima djelova za servisiranje (da ne čekam po mjesec dana da mi dio stigne iz Tunguzije), naravno da ima dosta opreme to se podrazumijeva. Da je udobno za dalja putovanja (Podgorica-Bratislava-Rostock). Budžet oko 15,000€
Tipovao sam nešto na Mitsubishi Lancer Sportlimusine 1.8 MIVEC 105Kw 143Ks mada brinu me djelovi pa još nisam konačno odlučio šta da uzmem.
![]()
ovoga desno uzmi i neces pogrijesit
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Uzmi EVO i dok si ziv
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/303924#
vrijedi pogledati, bolja kupovina od mnogih auta. Imao MG ZR stvarno 2.0d. Nikad ni jedan problem sa njim 6g...
Dolaze li polovni u obzir?
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks