Ex BMW mog druga. Inace je 520d. Zamisli koliki je kreten kad mu je stavio 535d?
Ovo mu se onda cak i oprasta.
Edit:
Mozda se BMW zaljubio u Megipa su se ljubili, a ti ih slikao. Voajeru
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 03-01-15 at 14:31.
Haahhahaahaali je isto promiskuitetna podgoricanka
Priznaj da si pozelio da vozis golf 2 da se samo vratis u rikverc pa puni gas naprijed
Nasao je on m5 nego sto ce mu to? Ovo je bolje 10x... Ovamo ima i 5 i 3 i 5 i d eeee...
But if you never try, you'll never know..
za m5 trebaju felne a ne ove šerpe
A dobro zimulje suima ovaj auto prelijepe felme
![]()
Ali 535d pff.
sve ok al ne vidim poentu ovakvog kur.čenja, da nije bilo kamera ugravira bi mu 535 na haubi no nemah "vremena"
Cekaj, koliko ja vidim ti si mu usao u mjesto, a ne on tebi.
Nije imao pravo da ti se ovako prisloni, ali isto tako i ti moraš voditi računa o svom parking mjestu. Jer sasvim je dovoljno da stane Megane da ne ulazis na njegovo. Jer vidis da je njmeu gepek do ivice, da je posao u rikverc, virio bi van mjesta a to niko ne voli, jer ima svakakvih budala.
Zato ja uvijek uvucem svoje auto u okviru mjesta da ne naidjem na ovakve koji se prislanjaju.
Na prvoj slici se vidi da je megane van svog mjesta. Tj malo si usao u njegovo mjesto. A sad morate shvatiti da to nije patkica nego onaj sa prknom megan pa zato ti se oprasta![]()
evo ispado i ja degen...necu vise
ovo je fotka koaj bi trebala da ide u 5-6 topica...pocesv od prekrsaja, preko prijava, evo i degenerika itd....
Je li potreban neki komentar?
![]()
Koja mu je dubina sare na gume?
Cesto se nedje ustekaju kod vrtica tu...ne daju da djecu uzmemo i na kratko zaustavimo ispred...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
eo snimljeno prije 5 min, gledam majmuna i ne vjerujem
![]()
Pa vidis da je covjek napravio prolaze za pjesake lijevo i desno :-)
shto jes,jes
Ima jedna nova klasa degenerika, oni sto parkiraju ispred garaze u Delti, sa obje strane. Prosto nevjerovatno. Na izlazu, jedva jedna traka slobodna od degenerika kojima je tesko parkirati izmedju dvije crte, lakse auto ostaviti na "livadu". Oni na ulaz tek da ne komentarisem, jedva ostave malo prolaza da se udje. Ulaz se počeo koristiti kao izlaz, pa smao čekate da neko naleti na vas dok ulazite u garažu. Nije mi jasno čemu služe oni redari na parking.
A kome smeta kad se parkira ispred garaze ? Ja se prvi tu nekad parkiram.... O kakvim trakama pricas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako smo nekad zivljeli bez Delte, ja se i ne shecam...sem da to bjese mracno doba, puno pizme i dosade...Ali ozbiljno, malo bi bila jos jedna onakva garaza koliko je Delta posjecena. E sad, kolko se para tamo ostavlja...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Para malo, vjeruj mi. Tu se ne ide u kupovinu, tu se ide sa bi ostali mislili da si posao u kupovinu.
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks