Ovo djecaci imaju 7.1 na imdb :lolblue:
Ovo djecaci imaju 7.1 na imdb :lolblue:
Za ljubitelje serija, Serija Broen/Bron u pitanju je Dansko-Svedska rezija. Amerikanci su napravili rimejk ove serije po njihovom pod nazivom Bridge. Vecini je sigueno poznata ali poslije 2 sezone, vise nece biti snimana. Zato skinite Broen i uzivajte u ovoj seriji. Za ljubitelje SC-FI, preporucujem seriju The 100, a za ljubitelje forenzike seriju Forever.
Skupio si 50 postova, sad mozes na oglase, evo ti link da se ne mucis...pozz
http://www.forum.cdm.me/forumdisplay...Prodaja-Oglasi
Edit:
Non-Stop, nije neka filmcina i u nekim situacijama je malo predvidiv ali se moze pogledat'.
Last edited by MaR10; 01-01-15 at 17:37.
http://www.imdb.com/title/tt2872718/?ref_=nv_sr_2
Valja li ovaj čemu?
the guest-akcija
the signal-sci-fi
predestination-sci-fi
the equalizer-akcija
escape plan-akcija
let's be cops-komedija
prva cetiri sam gledao skoro,a ova dva dolje bih preporucio,posebno escape planmada su svi ok po meni,takodje gore pomenuti non-stop.
The Signal je smeće predvidljivo
Escape Plan - odlično
Let's be Cops - volim smiješne komedija, a ova to nije
Last edited by Rakun; 01-01-15 at 20:48.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
sto se tice signala,iskren da budem,nije mi bio bas toliko predvidljiv,a let's be cops mi se cini ok komedija,nije vrhunska,istina...
Nemojte postavljati ovdje svakakvo smece, ljudi se zaebu pa odgledaju.Signal mi je u rangu Teletabisa.
Ad astra.
Ovo se Denzel s The equalizerom kandiduje za Plaćenike 4,previše skup film sa jeftinom pričom moglo je to puno puno bolje
Ima li interstelara na torentu?
Poslato sa tastature
Ima samo losih snimaka kamerom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podgorica Podgoricanima!
Dje ste to gledali Nightcrawlera? U bioskopu ga nema, i kako mi rekose nece ga ni biti(ni Birdman nece biti valjda), a ni normalnog snimka nema.
Ne nadjoh normalan snimak, ceka se blu-ray.
Ima Nightcrawler i to dobar snimak al me nervira onaj indijski prevod koji se ne moze ukoloniti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja gledah dobar prije 15-ak dana i bez tog indijskog prevoda,ne znam tačno dje skidoh ali pretrazi malo naći ces.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte neki u novogodišnjem duhu a da nije Home Alone, Saving Christmas, Bad Santa..
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks