Mene je zagradio jedan, i zvao sam pauk, dosli, uzeli auto i cao.
Tako znaju po PG da ostave auto i sjede u kafani; i ne j*** im se 1% za ljude sto sviraju. Kad zovnes pauka i isti dodje - blavor odmah izlazi iz kafane uz objasnjenje "samo sam stao na minut" :/
Mene je zagradio jedan, i zvao sam pauk, dosli, uzeli auto i cao.
TAKUMI
She is only here to annoy herself!
Duva, 32F, cekaju me...
![]()
TAKUMI
broj komunalne 067245799 pogrijesio si anonimuszovem ih ja cesto
njih I 122![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam poceo Johna Cenu da citiram: "Nije volan za svakoga."
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nisam htio nista da komentarisem,ali ovo je PRELAGANO za proc,vjerovatno neko june za volan ili zensko,mada ce bit prije bezobrazluk da koga ne propuste boze me sacuvaj...
Mogu Vam reć da vas percepcija vara. Čini Vam se na slici... Bih za volanom i garnatujem da se nije moglo proć bez očešivanja,
a KOLONE IZ OBIJE STRANE, auto jedno drugom u branik + je ulica uže napravljena + je dodatno sužen iskoristiv dio jer cijelom ovom stranom dje je pasat sve jedno auto za drugim parkirano. Na to nadodajte 2 kolone auta koja su sabijena u po pola trake
Tek kad se još malo nasadio audi (na jedevite jade), mogoh proć, i poslije par auta - opet ostah zaglavljen jer ogromni kiper nema đe da se skloni, i on se zaglavio u kolonu :mad:
EDIT: O tome umijem li voziti, razmislite nakon što odgledate ovaj video... To sam činio s 18 godina, kolima bez elektronskih sistema stabilnosti i na planinskim putevima dje su provalije po 100 metara...
Last edited by cvxcomputers; 31-12-14 at 19:04.
Stvarno sramota Vasilije kako vozis,zato nam drzava propada i putevi,posle kukamo zbog neodrzavanja...Kako kako odakle
Ovaj golf ŽB mi je drug. Ovako se parkira protiv uroka i dušmana kad ima ispite
EDIT: I za forum he he he
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
cvx, salimo se malo, nova je godinarespect za tebe i tvoju voznju!
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Dobro se na krov ne parkira protiv vještica i uroka.![]()
Ad astra.
Treba se politi sa 10l benzina i zapaliti. Legenda kaze to irvase cisti od uroka
One Ring to Rule them all...
radi uroka ima olovo na felme umesto crvenog konca.....
bliski susret sa degenom
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks