Srecno fabio....odlican, predobar....ali ovo svijetlo na dno vrata, kakav need for speed fast&furious fazon![]()
Srecno fabio....odlican, predobar....ali ovo svijetlo na dno vrata, kakav need for speed fast&furious fazon![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
da ga ja stavim na renol bilo bi kakav konyck style fazon
Inace, ne rekoh prije SRECNO FABIA :-)
Fabia, auto je za svrsavanje :-D
Svaki detalj na automobilu ima poseban znacaj; Svaka sitnica ima veliki uticaj na cjelokupni utisak;
Inace, garaza sa navedenim specifikacija je prava za njega, po reputaciji to i zasluzuje.
Koliko te kostao transport?
Jesi ti isaoo gore za kupovinu ili ti je neko drugi to odradio?
Hvala Bobo.
Kad smo to vidjeli na Range Rover bilo je cool.
Brat mi je sve zavrsio, on inace radi automobilima 21 god tako da nije da nema iskustva ali ipak u toku test voznje je morao da bude na telefon sa mnom.
Transport je bio $2200, a ovdje sam platio 150 speditera, 190 eura su lucki troskovi i 100 eura carina jer mi je gepek bio pun ulja, filtera and so on.
TAKUMI
a sto je dobar suuunce ti zarko. kod nas auto iz ove klase i s ovom opremom, ovog godista i kilometraze, ne bi bilo ispod 35.000e. Srecno
Ako ti treba slikanje autica, recimo pored kuce/imperijalne garaze, zovi![]()
Stevo moj bradatI, :***
Bice i fotkanja ali sad mi fali tajm![]()
TAKUMI
To je za CG. Za ostale drzave placam posebno.
TAKUMI
Toyota je Toyata generalno sva japanska autane bih se bunio ni za Mazdu,Hondu, tek Toyotu
ima li kod a poklanja
![]()
Jos 9 postova i spreman si
Hoces li ugraditi plin u Lexusa?
Vjerovatno hocu ali ne sad. Ne trosi puno i razlika je mala.
TAKUMI
Plin u Lexusa? komedija.
Ne daj Boze da je uzeo lambo...
Pa ako stavljaju u Bentley, Rolls, Nissan GTR onda ne vidim razloga zasto ne bih i ja u Lexus.
Ovakve nebuloze sam cuo i prije 7 godina kad sam uradio istu stvar sa BMWom, i od tada sam usparao jedan Lexus.
Ti vjerovatno imas masu para ali ne znam onda zasto si kupio Mazdu sa mizernim motorom i ovuda kacis slike kako si uspio da spustis potrosnju sa 5.7 na 5.65.
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-01-15 at 20:50.
TAKUMI
Nas narod je iskompleksiran pa oce da vozi 3500 kubika na benzin i da sipaju 5e svaki 3 dan. Vecina su protiv plina jer su probali golf3 sa sondom u monopoint "pa znaju da ne valja"
Pravda za plin!![]()
Zamisljam scenu da neka osoba X dodje na bezinsku sa Bentlijem, izadje iz auta i kaze pupmadziji 10 eura plina..
Ili scena, na primjer, sa nekom Mazdom koja ima mizerni motor, i napunis benzina do cepa..
Dosta mu je to zdravo :-)
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks