Hvala ljudi
Tatoo praštaj![]()
Isti ti je promjer 5X112, samo provjeri centralnu rupu, ako ne, plastični adapteri su ti 16€
http://www.wheel-size.com/
da za promjer mi je jasno da odgovara, nego da li odgovara centralna rupa...?
A kako cemo znati kad nije napisao kolika je centralna rupa. Fino podjes pogledas u kakvom su stanju, skines jedan tocak i probas odmah vidis je li to to.
Ako ne odgovara sto kaze cvx mozes narucit plasticne adaptere opet se isplati za ovu cijenu ih uzet.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Je li realno da je put ct-bd zatvoren jer je snijeg iznenadio putare?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
poz svima, imam dva pitanja
1. zajebava me servo od prekjuce, tj kad sam upalio auto okretanje volana je postalo znatno teze i takvo je ostalo, znaci ostala je samo mehanika...
kako nadjoh na netu, moze biti da je servo pumpa otisla, ili da hvali ulja, mada mi je cudno da je nestalo odjednom, sto onda implicira da je letva pocela da rikava...
sve u svemu, do ponedeljka se ne mogu navatati sa majstorom, mogu li to tako voziti? nabicu bicepse to je sigurno.. u pitanju je opel astra g, 1999 godiste
2. drug mi ima havarisanoga Hyundai i30, znate li koga da radi sa tim vozilima da bi ga otkupio? ili da ga baci na autodiler pa sta bude?
hvala unapred, poz
Pumpa ili totalno zacepljenje. Da je ostao bez ulja vristao bi kao lud.
TAKUMI
Mozes da ga vozis. Nece mu nista bit.
Sto se i30 tice, ja bih pitao Halo taksi.
TAKUMI
Ko daje sve akumulatore na popust i kolko je popust kad doneses stari? Treba mi od 70ah,kolko kostaju zna li ko?
Castellana, 20 posto cini mi se da dobijas
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
62 Ah 79 eura - 20% ako vrnes stari. Kastellana.
TAKUMI
Nekad je bilo jedno ah jedan euro. A i sad je ako doneses stari akumulator...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
vjerovatno je ovo bilo 10000x ali ko ce trazit odgovor na ovoliko stranica
nego, da li mi treba ovlascenjem da predjem u Srbiju sa autom koje je na ime moga oca?
da, ali ovisi od tipa na granici. zavrsi to 5e kod notara
90% ti ga nece trazit 10% oce. s obzirom da su praznici guzva itd, uzmi zeleni karton to je najbintije a za ovo samo sibaj
f6
dosad nije trebao
Ne treba zeleni za srbiju
Ne treba ti nista sem saobracajna, vozacka i licna karta. Ovo ti je 100% informacija. Sad sam u ove 10dana 3 put isao i nista sem gore navedenog nije trebalo. Prvi put sa sluzbenim autom (nisu ni putni nalog trazili), drugi put sa drugovim autom (koje se ne vodi na njega). Treci put sa svojim koje se ne vodi na mene. Samo vozacka, licna i saobracajna. 3 put su mi samo to trazili.
Opet sve zavisi kako na koga naleti. Mene su jednom trazili ovlascenje a auto se vodi na menePa sam mu rekao da procita fino sta pise u saobracajnu. Ali eto vjerovatno niko nece biti toliko bezobrazan da vrati covjeka sa puta za to sto nema ovlascenje (iako zakonski vjerovatno moze).
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks