Evo još jedno ubistvo i to pred Ziks-om ni manje ni više.
Postavlja se pitanje što rade ljudi zaposleni u policiji? Imaju li oni nekog posla?
Nisam čuo za akciju policije da je ikad zapucala na kriminalca a kamoli da je u nekoj akciji kriminalac ubijen.
I ne moraju, kriminalci čitav posao obavljaju sami.
Policija je aktivna samo onda kad treba da se čuvaju homoseksualci i kad treba da se brani Vlada od radnika.
Last edited by autodijagnostika; 25-12-14 at 12:39.
Ljudi, ni najvećem neprijatelju ne bih poželio da dodje u Bar da živi.90te su smiješne naspram ovoga sad.Ubiće te na sred ulice u sred bijela dana i niko neće za to odgovarati, i to zbog pogleda ili nekog drugog minornog razloga....
Grad kontrolišu kriminalci potpuno...
Ad astra.
Oće li imat obraza da opet izjave kako će da pošalju PJP u Bar.
Sto u Bar brate ?
U Spuz treba da posalju tamo se ubistvo desilo..
Zali boze koliko ugasenih mladih zivota..
Prvi podaci policije ukazuje da je Mrdak pucao na napadača prije nego što je pokošen pao na ivicu trotoara.
Đe mi živimo, u posjetu u zatvor sa pištoljem, tačno treba da počnu ministra da udaraju kurchem u čelo pa da neko reaguje.
Ne bi imali sto da se bune kad bi policija imala razlog da zapuca, u slucaju prijetnje oruzjem i sl.
Al kod nas je iracionalno o tome i pomisljat jer ne moze doc do takvog obracuna kriminalaca sa policijom.
Kako da dodje do obracuna kriminalaca sa policijom(drzavom), kad je kod nas sve to jedno? Ovako se oni samo razracunavaju izmedju sebe i eventualno drzava vremenom skine po nekog.
Stvarno me je sve vise strah izaci i prosetati normalno bilo dje.
Sudstvo i policija bukvalno ne postoje u nasoj zemlji tj ne postoje na nacin i zbog cega bi inace i trebalo da postoje.
Dokle ovako...
Ad astra.
Nije bas takoCesto svratim u Bar i nemam bas utisak da je tamo ratno stanje,mrki pogledi i 90. tad je bilo kaubojsko doba,ovo je slicno al ni blizu ko tad... Izbjegnes da sjedis u tih par lokala dje su te njuske, ima 100 lokala po gradu samo nemoj u ta 3-4 i nema grke
Rekose da je iz kola izvadio oruzije pa je puco na njih (al kasno),nerealno je da tog pokojnika policja pusti u zatvor sa pistoljem? Nije bio toliko bitan taj lik da sad on ulazi tamo sa pistoljem.... ko ce ga znat...
Last edited by gentleman; 25-12-14 at 17:49.
To sto ti prosetas tamo jednom godisnje i prezivis nije mjerilo.![]()
Razlika u odnosu na 90te je jedino ta sto je tada bila drugacija moda i sto su se tada svi javno eksponirali, a sad se to radi prefinjeno i namazano.
I da ti kazem, svi ti italijani su misevi za ove sad a o svercu da ne pricam.Javna je tajna i to svi u Bar znaju sta, ko, dje, koliko.....
I sto se tice lokala i biznisa, 90% drze domaci kriminalci, ostalih 5% rusi i 5% posteni narod.
Ad astra.
U bar gostujem 2-3 put nedeljnoi znam odprilike ko sta drzi i ko je ko manje vise.... o biznisu necu da pricam jer ne znam(sta podrazumijevas pod biznisom?) a lokale 90% da drze kriminalci? nema sanse
sport kafe? pulena? turis? martina? varadero i oni lokali uz njega? neka moka
![]()
Dobro zadrzimo se prvo na lokalima. Priznajem, ima ljudi koji posteno rade i kojima je ugostiteljstvo osnovni izvor prihoda kao sto su vlasnici "Turista", "Martine" i jos mozda jedan, dva kafica u centru... i to je tih 5,10%.
Ostatak sve mutni ljudi koji se bave svim i svacim i kojima je ugostiteljstvo samo usputna stanica ili pranje para i koji se po meni ne razlikuju puno od ovih klasicnih kriminalaca sa kojima su u svakakvim dilovima..
A da ne pricam o omladini koja je dno dna, vise se zdravije djece i normalnije (koja se ne drogiraju itd) moze naci na Konik nego li u Bar..Na svaki cosak se prodaje droga.
Ne kazem ja, mozda impulsivno reagujem, pretjerano i zaista stanje nije mozda kao u Kolumbiji, Venecueli itd ali je generalno uzasno.Dovoljan pokazatelj je samo to koliko se ubistava desilo u zadnjih 5 godina i koliko je rasvijetljeno.E to je ono sto me plasi, sto se ubija a nikome se ne odgovara a i ako se odgovara to je neka minimalna kazna.
I onda se medju inace iskrivljenom omladinom ureze osjecaj da ladno mozes nekoga ubiti a ne odgovarati..Tako da se vracemo na ono moje da ce te neko ubiti zbog kutije cigara, zbog pogleda, zbog djevojke itd...
Jbg kad nema normalne policije i drzave...
Ad astra.
Vlasnik Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) kompanija Uniprom biznismena Veselina Pejovića, obradovala je radnike crnogorskog industrijskog giganta i isplatila im unaprijed veći dio decembarske zarade i podijelila novogodišnje pakete, potvrdila je za Portal Analitika Sandra Obradović, predsjednica sindikata KAP-a.
”S obzirom da platu primamo do petog u mjesecu za prethodni mjesec i s obzirom na činjenicu da smo 5. decembra primili novembarsku zaradu, poslodavac je iznenadio zaposlene u KAP-u i isplatio nam akontaciju u visini od 80 odsto decembarske zarade, dok će ostatak od 20 odsto isplatiti nakon novogodišnjih praznika. Takođe, kompanija Uniprom je za djecu naših radnika podijelila novogodišnje pakete”, saopštila je Obradović.
Predsjednica sindikata KAP-a nije krila zadovoljstvo potezom aktuelnog vlasnika koji je obradovao radnike.
”Gest poslodavca nas je prijatno iznenadio. Ovo su pozitivni koraci nakon višegodišnjeg stresa koji smo preživljavali. To znači da novi vlasnik ima dobar odnos prema nama, koji dajemo maksimalne napore da fabrika kao što je Kombinat aluminijuma Podgorica opstane i nastavi da radi”, poručila jeObradović za Portal Analitika.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Potvrda moje priče....A uhapsili su ga zato što su morali.
Uhapšen vlasnik barske diskoteke "Illusion"
http://www.vijesti.me/vijesti/uhapse...llusion-811878
Ad astra.
Kako stvari trenutno stoje, u Baru je situacija ovakva:
La Eskvina 3 - 1 Savoja
Moze li preokret na drugom poluvremenu?
Sent from my HTC One_M8
A ovi prvi su se i pojacali u ljetnjem prelaznom roku (doveli su neke perspektivne momke iz pg) tako da mrka kapa ovim drugima, mislim da ce brzo rasprodaja i put u nize lige...Kao Rendzers npr.
Ad astra.
Ja da sam na mjestu ovih novinara iz Vijesti kao i inspektora koji im daju podatke u vezi sa ubistvom Mrdaka ne bih od stida izlazio iz kuće, provaljuju se iz dana u dan. Zadnje što sam pročita je da ubica ranjen a možda već i mrtav i da imaju njegovu krv i dnk pa privode osumnjičene i uzimaju im uzorke dnk.
Ada, nisu forenzicki centar pravili ni za sta.
Uhvate toga sumnjivog, uzmu mu dlaku sa glave, posalju forenzicarima u DG, oni uporede DNK sa DNK iz krvi koju su nasli......i ako se poklope onda znaju da je taj sto su ga uhvatili u stvari ranjen u nogu.
Sasvim logicno....jes da malo traje, al je 100% pouzdano.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Last edited by temp; 30-12-14 at 08:36.
Jedan pozitivan i lijep primjer ulaganja u ljudske resurse. Bravo!
http://mondo.me/a416181/Info/Drustvo...diteranom.html
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks