problem je sto mora biti istih dimenzija ili da je od neke gume da se naravno moze oblikovati ... ja imam kuci od klasinog branika ali em je kraci em ne moze da isprati liniju branika jer je krut
problem je sto mora biti istih dimenzija ili da je od neke gume da se naravno moze oblikovati ... ja imam kuci od klasinog branika ali em je kraci em ne moze da isprati liniju branika jer je krut
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa ce dacia da ti traje 10 godina? Oce ali ce ti djelovi otpadat svake 100km.
Zašto tako pričaš? Jesi li posjedovao neku daciju, i godinu a ne 10?
Iz prve ruke službena Dacia Logan 2007 1.5dci, prešla oko 270 000,redovno održavana u alliance, ni jedan kvar za svo to vrijeme, a ne djelovi da otpadaju s nje.
Popokataperl - Evo ti na forum dobra Honda za smiješne pare, al opet preskace tvoj budžet za oko 2k, nazalost.
Neka trci po onu hondu sa 10k u ruke, bolju kupovinu ne moze odradit
posjeduje je moj drug I to je najveca tranja koja postoji na svijetu bijelom.
I ne vidim zasto bi neko dao za to auto 10 000e bez da je skrenuo put sjutra...
Znas kako se kaze, koliki je jorgan toliko se i noge pruze. Uzeti neki auto a da za par mijeseci godinu ima kvar od hiljadu i vise eura nije nimalo prijatno i ne isplati se rizikovati.
Onaj Civic sto ruskinja prodaje je na privremene tablice pa tu mislim treba jos par hiljada .
nemoj da zuris I nac ces nekog ko prodaje auto kupljeno kod nas, koje nije preslo puno...
Eo su ti nasli Juke za 12k, pa pitaj za kesh za manje, svakako je bolji od dacije govnjene.
Opel Astra H - prednji far može li se skinuti bez skidanja branika?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima li neko iskustva sa setom kvacila proizvodjaca "autoparts"? Ja prvi put cujem za to ime a prodavac kaze to je prva ugradnja u fiat...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nikad ne čuh za brend.
Na Mog PuntaLJa 2002, kupio sam VALEO, takav i fabrički dođe.
Na Golf 6, gledam fabričke farove - na njih izliveno piše VALEO (tako mi je i na Alfu 147 bilo).
Odličan brend. A set kvačila me je koštao 130€ + ugradnja + druk ležaj(TOTAL: Blzu 200) - i zašto ne staviti kvalitetan dio?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
@Fabia zahvaljujem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da nece ko kolima ili kamionom iz Berana prema PG da mi doveze dvije zimske gume![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dje ste ljudi
Badnje veče i božić sa stomačnim problemima su nas zavadili ovih nekoliko dana))
Prvo, hvala svima koji su doprinjeli komentarima i dali svoje mišljenje, ali kao što sam i u prvom postu napisao striktno sam se odlučio za novi auto i to s enije promjenilo (udrite)
Što se tiče ove C klase/kategorije za koju sam se odlučio poslije malo razmišljanja, sve sam gledao i obišao.
I bez sumnje od novih kola koja su na tržištu daleko najbolji auto je Mazda 3, medjutim oni pocinju od 15k pa na više što je ovog puta previše.
Uz Mazdu tu je i Toyota Auris, isto mnogo ozbiljan auto (a sa cijenom je tu neđe kao Mazda), mada to sve znamo, o Mazdama i Toyotama ne treba puno riječi trošiti, ipak i cijene govore samo za sebe...
Škodu nisam uzimao za razmatranje, jer mislim da ispod Octavie ili Superb nema potrebe razmišljat o Škodi...
Tako se moj izbor vremenom suzio na Huyndaia i30, Kiu Ceed i Citroena C4.
Hyundaia sam probao, i mogu vam rec da je auto onako fin iznutra,a spolja je ruzan do bola. Udobnost necu komentarisat, jer sam jedva čekao da izađem iz tih kola i nimalo me nije oduševio sa tim nekim stvarima... Opreme ima dosta, ali u suštini to nikad ne smije bit presudna stvar kod kupovine kola, mislim da komfor mora biti na prvom mjestu.
Pošto sam otpisao Hyundaia ostao sam na dvojbi između Citroena i Kie i bio sam jednako zainteresovan za oboje kola. Ceed je sipmatičan auto, lijepo izgleda međutim na akciji je bilo samo bijelo auto i to me je malo pokolebalo, dok sam u međuvremenu sa ljudima iz Citroena našao zajednički jezik, odradio testnu vožnju i stvarno bio oduševljen komforom koji auto nudi. Inače, ovo je definitivno najveći auto u svojoj klasi po svim karakteristikama, dimenzijama, prostoru, prtljažniku...
Za akcijsku cijenu dobio sam još neke stvari gratis, metalik boju (mogao sam da izaberem između 5-6 raznih boja) i garanciju, te auto stiže u ponedjeljak u salon, a u moje ruke već u januaru, tako da očekujte otvaranje topica Citroen klub dje me možete redovno pljuvat))
Inače ako je neko zainteresovan za kupovinu novih kola a bi uzeo Huyndaia, postoji jedan dizelaš 2012 god prešao 0km, isti model kao ovaj novi za 12000 (zadnja cijena, trebao je da ide taxistima ali nisu uzeli) i samo je jedan kom.
isto tako, prodaju od januara svoje testno vozilo koje je preslo blizu 20k za nesto malo ispod 10.
HVala vam još jednom i neka su vam srećni praznici
Aj neka ti je srecan.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Neka je srećan !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Uzdravlje s njim!
Moja drugarica ga vozi, sipa gorivo i ne bih rekao da se sjekira puno oko njega. Tebi zelim slican epilog
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne razumijem se previse pa da mi neko pomogne,
odgovaraju li ovi tockovi-felme za passata b5 znaci onaj 99 god?
http://autodiler.me/auto_oglasi_deo/316576#
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks