Page 653 of 2527 FirstFirst ... 15355360364364965065165265365465565665766370375311531653 ... LastLast
Results 16,301 to 16,325 of 63171

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    531 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ima li neko ideju od cega bih mogao iskombinovati lip gumeni za prednji branik ...
    problem je sto lip fabricki ne mogu nidje na nadjem ovdje kod nas , preko neta je preskup a i postarina je katastrofalna

radi se upravo o ovom lipu i ovom braniku za fokus zx3

Seat ibiza/cordoba ona starija ima slican lip...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,329
    Thanked in
    631 Posts

problem je sto mora biti istih dimenzija ili da je od neke gume da se naravno moze oblikovati ... ja imam kuci od klasinog branika ali em je kraci em ne moze da isprati liniju branika jer je krut
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

pa ce dacia da ti traje 10 godina? Oce ali ce ti djelovi otpadat svake 100km.

Thanks Thanks Given 
    804
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Zašto tako pričaš? Jesi li posjedovao neku daciju, i godinu a ne 10?
    Iz prve ruke službena Dacia Logan 2007 1.5dci, prešla oko 270 000,redovno održavana u alliance, ni jedan kvar za svo to vrijeme, a ne djelovi da otpadaju s nje.

Popokataperl - Evo ti na forum dobra Honda za smiješne pare, al opet preskace tvoj budžet za oko 2k, nazalost.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Neka trci po onu hondu sa 10k u ruke, bolju kupovinu ne moze odradit

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

posjeduje je moj drug I to je najveca tranja koja postoji na svijetu bijelom.
    I ne vidim zasto bi neko dao za to auto 10 000e bez da je skrenuo put sjutra...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Znas kako se kaze, koliki je jorgan toliko se i noge pruze. Uzeti neki auto a da za par mijeseci godinu ima kvar od hiljadu i vise eura nije nimalo prijatno i ne isplati se rizikovati.

Onaj Civic sto ruskinja prodaje je na privremene tablice pa tu mislim treba jos par hiljada .

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

nemoj da zuris I nac ces nekog ko prodaje auto kupljeno kod nas, koje nije preslo puno...
    Eo su ti nasli Juke za 12k, pa pitaj za kesh za manje, svakako je bolji od dacije govnjene.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Opel Astra H - prednji far može li se skinuti bez skidanja branika?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Tom View Post
    Zašto tako pričaš? Jesi li posjedovao neku daciju, i godinu a ne 10?
    Iz prve ruke službena Dacia Logan 2007 1.5dci, prešla oko 270 000,redovno održavana u alliance, ni jedan kvar za svo to vrijeme, a ne djelovi da otpadaju s nje.

Popokataperl - Evo ti na forum dobra Honda za smiješne pare, al opet preskace tvoj budžet za oko 2k, nazalost.
    I moja 2005 1.6 benzinac samo sto je manje presla, auto nad autima sto se tice kvarova!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Neka trci po onu hondu sa 10k u ruke, bolju kupovinu ne moze odradit

Daj link.

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Opel Astra H - prednji far može li se skinuti bez skidanja branika?

Ne.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    531 Posts

Ima li neko iskustva sa setom kvacila proizvodjaca "autoparts"? Ja prvi put cujem za to ime a prodavac kaze to je prva ugradnja u fiat...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Ima li neko iskustva sa setom kvacila proizvodjaca "autoparts"? Ja prvi put cujem za to ime a prodavac kaze to je prva ugradnja u fiat...
    Valeo i sonix su kvalitetni, ne igraj se sa tim, ipak treba da traje nekoliko godina a ne posle godinu novi set da kupujes

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

Bgm te taj masti debelo

+38268615321
    [email protected]
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Nikad ne čuh za brend.

Na Mog PuntaLJa 2002, kupio sam VALEO, takav i fabrički dođe.

Na Golf 6, gledam fabričke farove - na njih izliveno piše VALEO (tako mi je i na Alfu 147 bilo).

Odličan brend. A set kvačila me je koštao 130€ + ugradnja + druk ležaj (TOTAL: Blzu 200) - i zašto ne staviti kvalitetan dio?

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,329
    Thanked in
    631 Posts

ja kad sam mijenjao na Alfu , Acika mi je savjetovao samo Valeo . Bilo je drugih marki po 80tak eura al na kraju se zaklah za valeo nekih 120e (mada ovo je bilo prije 4-5god)
    ps. ako ti je korpa dobra i treba ti samo lamela onda je remontuj kod krivog mosta i miran si
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

​@Fabia zahvaljujem.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    531 Posts

Da nece ko kolima ili kamionom iz Berana prema PG da mi doveze dvije zimske gume

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    Nikad ne čuh za brend.

Na Mog PuntaLJa 2002, kupio sam VALEO, takav i fabrički dođe.

Na Golf 6, gledam fabričke farove - na njih izliveno piše VALEO (tako mi je i na Alfu 147 bilo).

Odličan brend. A set kvačila me je koštao 130€ + ugradnja + druk ležaj (TOTAL: Blzu 200) - i zašto ne staviti kvalitetan dio?
    Zar druk lezaj ne dodje u sklopu seta kvacila? Ili mora odvojeno da se kupuje?

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Dje ste ljudi
    Badnje veče i božić sa stomačnim problemima su nas zavadili ovih nekoliko dana ))

Prvo, hvala svima koji su doprinjeli komentarima i dali svoje mišljenje, ali kao što sam i u prvom postu napisao striktno sam se odlučio za novi auto i to s enije promjenilo (udrite)

Što se tiče ove C klase/kategorije za koju sam se odlučio poslije malo razmišljanja, sve sam gledao i obišao.
    I bez sumnje od novih kola koja su na tržištu daleko najbolji auto je Mazda 3, medjutim oni pocinju od 15k pa na više što je ovog puta previše.
    Uz Mazdu tu je i Toyota Auris, isto mnogo ozbiljan auto (a sa cijenom je tu neđe kao Mazda), mada to sve znamo, o Mazdama i Toyotama ne treba puno riječi trošiti, ipak i cijene govore samo za sebe...
    Škodu nisam uzimao za razmatranje, jer mislim da ispod Octavie ili Superb nema potrebe razmišljat o Škodi...

Tako se moj izbor vremenom suzio na Huyndaia i30, Kiu Ceed i Citroena C4.

Hyundaia sam probao, i mogu vam rec da je auto onako fin iznutra,a spolja je ruzan do bola. Udobnost necu komentarisat, jer sam jedva čekao da izađem iz tih kola i nimalo me nije oduševio sa tim nekim stvarima... Opreme ima dosta, ali u suštini to nikad ne smije bit presudna stvar kod kupovine kola, mislim da komfor mora biti na prvom mjestu.

Pošto sam otpisao Hyundaia ostao sam na dvojbi između Citroena i Kie i bio sam jednako zainteresovan za oboje kola. Ceed je sipmatičan auto, lijepo izgleda međutim na akciji je bilo samo bijelo auto i to me je malo pokolebalo, dok sam u međuvremenu sa ljudima iz Citroena našao zajednički jezik, odradio testnu vožnju i stvarno bio oduševljen komforom koji auto nudi. Inače, ovo je definitivno najveći auto u svojoj klasi po svim karakteristikama, dimenzijama, prostoru, prtljažniku...

Za akcijsku cijenu dobio sam još neke stvari gratis, metalik boju (mogao sam da izaberem između 5-6 raznih boja) i garanciju, te auto stiže u ponedjeljak u salon, a u moje ruke već u januaru, tako da očekujte otvaranje topica Citroen klub dje me možete redovno pljuvat ))

Inače ako je neko zainteresovan za kupovinu novih kola a bi uzeo Huyndaia, postoji jedan dizelaš 2012 god prešao 0km, isti model kao ovaj novi za 12000 (zadnja cijena, trebao je da ide taxistima ali nisu uzeli) i samo je jedan kom.
    isto tako, prodaju od januara svoje testno vozilo koje je preslo blizu 20k za nesto malo ispod 10.

HVala vam još jednom i neka su vam srećni praznici

Thanks Thanks Given 
    1,209
    Thanks Thanks Received 
    729
    Thanked in
    529 Posts

Aj neka ti je srecan.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    1,736
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    1,109 Posts

Quote Originally Posted by popokatepetl View Post
    Dje ste ljudi
    Badnje veče i božić sa stomačnim problemima su nas zavadili ovih nekoliko dana ))

Prvo, hvala svima koji su doprinjeli komentarima i dali svoje mišljenje, ali kao što sam i u prvom postu napisao striktno sam se odlučio za novi auto i to s enije promjenilo (udrite)

Što se tiče ove C klase/kategorije za koju sam se odlučio poslije malo razmišljanja, sve sam gledao i obišao.
    I bez sumnje od novih kola koja su na tržištu daleko najbolji auto je Mazda 3, medjutim oni pocinju od 15k pa na više što je ovog puta previše.
    Uz Mazdu tu je i Toyota Auris, isto mnogo ozbiljan auto (a sa cijenom je tu neđe kao Mazda), mada to sve znamo, o Mazdama i Toyotama ne treba puno riječi trošiti, ipak i cijene govore samo za sebe...
    Škodu nisam uzimao za razmatranje, jer mislim da ispod Octavie ili Superb nema potrebe razmišljat o Škodi...

Tako se moj izbor vremenom suzio na Huyndaia i30, Kiu Ceed i Citroena C4.

Hyundaia sam probao, i mogu vam rec da je auto onako fin iznutra,a spolja je ruzan do bola. Udobnost necu komentarisat, jer sam jedva čekao da izađem iz tih kola i nimalo me nije oduševio sa tim nekim stvarima... Opreme ima dosta, ali u suštini to nikad ne smije bit presudna stvar kod kupovine kola, mislim da komfor mora biti na prvom mjestu.

Pošto sam otpisao Hyundaia ostao sam na dvojbi između Citroena i Kie i bio sam jednako zainteresovan za oboje kola. Ceed je sipmatičan auto, lijepo izgleda međutim na akciji je bilo samo bijelo auto i to me je malo pokolebalo, dok sam u međuvremenu sa ljudima iz Citroena našao zajednički jezik, odradio testnu vožnju i stvarno bio oduševljen komforom koji auto nudi. Inače, ovo je definitivno najveći auto u svojoj klasi po svim karakteristikama, dimenzijama, prostoru, prtljažniku...

Za akcijsku cijenu dobio sam još neke stvari gratis, metalik boju (mogao sam da izaberem između 5-6 raznih boja) i garanciju, te auto stiže u ponedjeljak u salon, a u moje ruke već u januaru, tako da očekujte otvaranje topica Citroen klub dje me možete redovno pljuvat ))

Inače ako je neko zainteresovan za kupovinu novih kola a bi uzeo Huyndaia, postoji jedan dizelaš 2012 god prešao 0km, isti model kao ovaj novi za 12000 (zadnja cijena, trebao je da ide taxistima ali nisu uzeli) i samo je jedan kom.
    isto tako, prodaju od januara svoje testno vozilo koje je preslo blizu 20k za nesto malo ispod 10.

HVala vam još jednom i neka su vam srećni praznici
    Da ga ti zdravo vozis, boljim da ga zamijenis najdalje u januar one tamo godine i da preko servisa i guma nista bez tecnosti za stakla i goriva u njega ne ulozis...

p.s. sad kas si kupio francuza si ugasio - svi ce ti dovijeka bit 'tvrdi' mimo njih
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka je srećan !!!
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    1,256
    Thanked in
    918 Posts

Uzdravlje s njim!

Moja drugarica ga vozi, sipa gorivo i ne bih rekao da se sjekira puno oko njega. Tebi zelim slican epilog

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

ne razumijem se previse pa da mi neko pomogne,
    odgovaraju li ovi tockovi-felme za passata b5 znaci onaj 99 god?
    http://autodiler.me/auto_oglasi_deo/316576#

Page 653 of 2527 FirstFirst ... 15355360364364965065165265365465565665766370375311531653 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)