Izuzev arene , svi ostali hd kanali se nece naplaćivati
Arena HD (1,2,3,4) je dodatni paket i košta 5 eura. U osnovnom paketu imaju samo Arena1, ali je signal slabijeg kvaliteta. Bilo bi fino da se bar Sportklub kanali u HD formatu ne plaćaju dodatno.
Prošireni paket je inače bezveze. Imamo dodatnih 40ak kanala, a vrh ponude su History i Nat Geo u HD.. eventualno ko ima djecu, tu su 2-3 Disney kanala. Jedina prednost jeste što su programi digitalizovani, inače je sve što iole valja u dodatnim paketima koji su od 3-5 eura (Arena, HBO, Cinemax, Filmbox, Regionalni).
Veliki plus im ostaju kombo paketi. TV+8mbit/s je oko 25 eura, znači net ladno ispada 10 eura. Primjera radi, telekom naplaćuje samo ADSL flat7 (7mbit/s) 25 eura, a u paketu (tv+8 flat+fiksni) znam da naplaćuju 45 eura. Masu brate.
Ne znam isplati li se mkablu da po ovoj cijeni daje internet, al u svakom slučaju samo zbog toga treba razmislit da se pređe kod njih.
Izuzev arene , svi ostali hd kanali se nece naplaćivati
je li svima jacina signala za obicne kanale oko 33% a za hd 39-40?
evo polako ubacuju epg , na 90 % kanala je sredjeno mislim na ove nove.
Ja ne mogu nac arenu hd, cuo sam da ima jedna na obicni paket na dtv, imam hbo, cinmaxa 2
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Odradi kompletno pretrazivanje
Aj vidji na kolko je tacno mhz, da ne pretrazujem sve
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
698/q256/6875
Meni na svim kanalima 41 %, a kvalitet 100%, tako da mislim da to nema veze.
meni je vazda kvalitet 100% pa na 26 kanala samo kockice gledam. tada zvah call centar pa mi rece coek onaj ulaz od antene koaxijalni da malo prodrmam :indecisiveness: . i za cudo nestadose kockice. kao fabricki je napravljen taj ulaz malo shiri.
Ja nemam problema sa kockicama, tačnije mi se pojave kad prebacim na hd kanal, posle sekund sve je kako treba
A kako očitavate koliko je jačina i kvalitet?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Imas na daljinskom da kliknes status i izadje ti brzina i kvalitet.
Na daljinski od risivera vjerovatno misliš?
Ja sam u PV i nemam risiver. Ok, hvala.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Onda na daljinskom od tv-a klikni na options i onda status ako je lcd
Ubaceni novi kanali...Rtl hr, CMC hr, Channel one Russia
I dalje se svakom novom pretragom kanala gube favorite liste?
Ne gube, odradi brzu pretragu, treba jos kanala da se pojave uskoro. Evo odmah su stavili prevod. Mislim da cemo morati odraditi kompletno pretrazivanje jer ce biti jos dostupnih satelita ali pisace na info kanalu.
Ja za sada pronalazim samo ova tri nova kanala. Da nema jos koji ?
Za sada samo ova tri, treba da bude jos desetak kanala
neko je pisao prije kako ne moze da snima na flesku, eo da se pohvalim kako nece ni meni :trashcom:
Koji ti resiver?
ovaj prvi. hdx1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks