Zar smo imali tu opciju uopste? Samo direktno karticom.. Meni je gore sto mozemo samo za proizvode da placamo, nema onog personal or family slanja dje ljudima bez provizije uplatis...
jel jos ko izgubio add money opciju? wtf?i kako trgovat sad?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zar smo imali tu opciju uopste? Samo direktno karticom.. Meni je gore sto mozemo samo za proizvode da placamo, nema onog personal or family slanja dje ljudima bez provizije uplatis...
rm -rf /
Posalje pare ali oduzme procenat, mozda izgleda mali ali to se nakupi, evo ti odje koliko http://thefeecalculator.com/
rm -rf /
Postoji li opcija da ako mi neko uplati novac na karticu, dobijem obavestenje na mail?
@rrpartizan
U NLB Banci postoji neznam kako je kod drugih.
Trebalo bi da su i ostali tu opciju omogucili.
We're sorry, but we can't send your payment right now
Od ognja sagorio. Vidim da su mnogi imali ovaj problem, ali niko da da neko konkretno rjesenje.
Sada mi je adresa na paypal confirmed..ako ima nekog znacaja
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jel može da se prima novac na PayPal? Neki sajt mi je obavio refund jutros i na PP mi piše da mi je novac uplaćen na karticu?
Nisam još provjeravao karticu, moram poć do bankomata, ali svejedno mislio sam da to nije moguće.
I pošto je meni matematika slabija strana, jesam li ja ođe zaradio od ovoga refunda, nešto ne kapiram, oni su meni taj refund uplatili u eurima a ovi što su vraćali novac su vratili u dolarima, i oni su mi vratili 7 dolara a ovi iz PP su mi poslali jednom 5.73 a jednom 5.83 eura, a google mi veli da 5.73 eura vrijedi oko 7.14 dolara?
Last edited by ssaajjkkoo; 15-12-14 at 11:39.
refund je refund, nema veze sa slanjem i primanjem novca preko PP-a.
nisam znao, mislio sam da je to u suštini isto, jer mi ta firma u suštini šalje novac nazad..
KEDOWN moze li se sa tog profila poslati pare na karticu? Nedje procitah da moze.
I interesuje me ovo, ako ko zna, jer me poludje
Napravio sam drugu profil i radi odlicno ima i withdraw i sve ostalo, ovaj moj ne mrda s'mjesta... Ne mogu se linkovat ni na ebay preko njega...
Da li iko zna da li je moguce koristiti gift karticu na drugi paypal akaunt?
Ja sam otvorio nalog i pokusao CKB karticu da ubacim i nema sanse? Jel moguće da ne prihvata CKB ili je problem negdje drugo?
Postoji li mogucnost pracenja posiljke kupljene preko e-bay, placeno pay palom. Ovo mi je prva trgovina...
Egipatski istraživač računarske bezbjednosti Yasser H. Ali otkrio je tri kritične ranjivosti u popularnom servisu za online plaćanje - PayPal. Iskorišćavanjem ovih ranjivosti napadač može registrovati svoju e-mail adresu kao dodatnu adresu na žrtvin PayPal nalog.
U normalnim okolnostima, za uspješno resetovanje korisnikove lozinke potrebno je znati i odgovore na sigurnosna pitanja, no ranjivost napadaču omogućava zaobilaženje istog i uspješno resetovanje lozinke. PayPal koristi i autorizacione tokene, međutim, pronađena ranjivost omogućava i njihovo zaobilaženje. Na ovaj način napadač dobija pristup nalogu žrtve.
http://yasserali.com/hacking-paypal-...ith-one-click/
Iz nekog razloga link ne radi vise ali eto da imate na umu.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks