Neka mi se jave na privatnu poruku ovi lokalni paypal masteri što se naručuje preko njih... :-)
Devizni racun u NLB. Dobices IBAN i SWIFT banke. Na sajtu ne unosi podatke o posrednickoj banci da bi izbjegao troskove
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Neka mi se jave na privatnu poruku ovi lokalni paypal masteri što se naručuje preko njih... :-)
Sale, placa li se odrzavanje deviznog racuna i otvaranje? I koliko traje procedura, pretpostavljam da je sve odmah kao kod ziro racuna...
Sve odmah i nema odrzavanja.
Ikea proizvodi? Mogu li se narucit? I odakle
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Drugari, je li moguće povezat NLB Visa Elelctron karticu sa PayPalom? Ona gift je u pitanju.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Je li kome sto stizalo EMS-om? Kakva je procedura sto se carine i toga tice? Crnjace li ako stvar od 175 eur deklarisem ispod na 130 npr?
To je ta. Fala ti.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ima ova stranica na FB, dovoze iz Hrvatske.
https://www.facebook.com/pages/IKEA-...60245847475274
Da ali sto od 7e podaju po 25
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nemam pojma, samo sam vidio stranicu, nisam ništa poručivao.
Za kolko vam stignu posiljke singapurskom postom ako je status dispatched to overseas ( country code ME ).kolko treba od tog statusa da udje u cg?
8- 12 dana
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Kako da vidim koliko para imam na kreditnoj kartici
Podjes u postu i pozoves se na zakon o zastiti licnih podataka i intelektualne svojine
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
podji u banku,neka ti kazu (mislim da pozivanjem call centra neces dobiti info,jer preko telefona ne daju takve informacije).
ili preko necega od ovo troje,sto cisto sumnjam da imas
preko mobile bankinga (aplikacije za mobilni),
preko ebankinga (pristup racunu preko racunara)
ili ako imas pretplacen sms servis o dojavi odliva,pa ces znati nakon svake trgovine kolko si potrosio,odnosno koliko ti je ostalo.
Dosta sam iskusan sto se tice ebay trgovine, ali jos nisam koristio ono make it offer, do juceNaime htio sam da uzmem jednu stvarcicu, kosta 20$ a ispod mi daje opciju make it offer. I ponudim ja 15$ i u sekund mi izbaci da je prihvaceno. Sto znaci da je to vec preodredio prodavac automatski. E sad me zanima, koliko puta mogu da posaljem ponudu? Tj. je li moguce npr u ovom slucaju krenuti od 5$, pa ako me odbije dizati za po dolar dok ne dodjem do te njegove donje granice.
Interesuje me ovo jer sam mozda i vise mogao sniziti ovo
![]()
ja sam sa 320$ buy it now, spustio na 250$ sa make offer i odma prihvatio..
Nemam iskustva sa opcijom BEST OFFER, ali Frequently Asked Questions about Best Offer kaže sljedeće:
Is there a limit to how many times a buyer can make a Best Offer?
Buyers can usually make up to three offers per item. Some categories may allow more or fewer offers. For example, eBay Motors listings allow up to 10 offers per item.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks