Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
Ako sam te ja isprovocirao na takav komentar, prastaj.. ali ne drkam na Putina, uopste nisam fasciniran tim likom, niti bih volio iko da nas osvaja.. Samo mi je glupa prica vecine odje koja zagovara neku fantaziju kako ce Rusiju zapad sad da ukroti i kako cemo gledati reprizu devedesetih, dje se Rusija ziva nije cula od Amerike, a kako ce Ukrajina da procveta i njene silne potencijale sad odjednom da iskoristi i da postane sila, faktor.. Toga filma nema, a narocito ne u pogledu Ukrajine. Rusija nikad, ali NIKAD Ukrajinu nece ostaviti na miru i ta zemlja jednostavno nikad nece biti spokojna pored takvog komsiluka. I nema sanse da se razvije u neku silu uz same granice Rusije, a da nije poslusna i pokorna Rusiji. Moze da bude prozapadno orjentisana, ali zato ce morati da bude jadna i bijedna.. zivi bili....
Kao Finska 'el tako? Vidiš da može, samo što je trenutno Ukrajna od Finske ohahahahiho... daleko. A to ne zavisi ni od zapada ni od istoka, već od same Ukrajne. Jesu li spremni na to? Činimi se da nisu još, ali ...