Vidim da necu biti jedini sto ce za ovu Novu kod drugog operateraovu povoljnost od 6e za pristup mrezi, kao i sve njihove druge povoljnosti i prednosti ostavljam teska srca
![]()
I ne trebaju živci. Samo poštenje.
Kupio sam stan, i želim extra tv mini. Uslov je platim 6e za pretplatu i naknadu za pristup mreži koja iznosi malo više od 5e MJESEČNO.
Znaci 11e mjesečno me ispada za 25 kanala.
Ne znam šta pruža to extra tv posebno, ali znam da je cijena od 3x više (jer za 11e dobijam kod drugih 3x više kanala) ne dobijem ni 3x veće funkcije ni 3x bolju sliku.
Znam da si zauzet i znam da misliš što i ja, zato i nemaš živaca.😆
Jednom sam napisao pa da ponovim, možda sam pogrešno shvatio (a nisam) pa ako može sa se koristi ETV za 5e mjesečno bez dodatnih troškova, nalazim odmah par ljudi...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Vidim da necu biti jedini sto ce za ovu Novu kod drugog operateraovu povoljnost od 6e za pristup mrezi, kao i sve njihove druge povoljnosti i prednosti ostavljam teska srca
![]()
Moram se vala i ja umjesati... Ovako:
Imam extra tv trio ja mislim sad ce 4 godine 17 decembra (kad cu i raskinuti ugovor ako bog da), za ove cetiri godine sam nekoliko destina puta imao problema sa netom, tvom, fiksnim i sl. Zvao sam ih nekoliko (mislim oko desetak puta) i svaki put su rekli da su prijavili kvar i to je to, i tako par dana, prvo dosao jedan majstor nesto cackao ali isto, pa je dosao opet posle dva dana ja mislim i opet nesto cackao oko nekih kablova i kao malo se popravila situacija ali opet zastaje, samo odjednom stane net i tv pa se opet ukljuci i tako nekoliko puta u toku dana.
Nemam vise zivaca d se bakcem sa tim, a znam ljude koji takodje raskidaju ugovore za extra tv (kada sam bio u poslovnicu tcoma u baru gde i zivim, svi oko mene su dolazili za raskid ugovora)..
Sledeci raslog osim nikakvog korisnickog servisa je taj sto extra tv ima najgoru ponudu sto se tice kanala u cg, a takodjer su i najskuplji.
Planiram preci u mkabl na paket intel 2, gde za 25e dobijam dublo brzi internet, mnogoo vise kanala a za ostalo cemo da vidimo..
ja ne znam sto je vama ljudi - extra tv je najbolja platforma na svijet. a da ne pominjemo ponudu kanala. prezla, uz tebe sam.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam uzeo extra trio samo zbog optike. Zbog niceg drugog.
Da imam para, drogirao bih se.
Za 22,52 jura je 2 megabita/s. Za 25,97 je 8 megabita/s (+TV naravno). Ne reklamiram Mkabl, samo konstatujem cijene.
@Prezla
Promjenio si avatar u logo T-coma?! A ne radis za T-com? Svaka cast !!! Lijepo je kad ljudi reklamiraju korporacije i kunu se u iste. Nego eto, one nekad j**bu neke druge (a mozda i nekad te iste) ljude. Onako, kvalitetno. Pa se ovi eto pobune malo. Nemoj im zamjerit. Drzi se, i nastavi da i dalje branis boje Tcom tima, ciji nisi clan. Sto si i sam naveo u jednom (ili vishe) postova.
Inache ne vezano za temu, ti si definitinvo moj najomiljeniji bot (svih botova).
Kako nije kad mu na profil pise da mu je zanimanje - radnik telekoma?
Da imam para, drogirao bih se.
negdje pozadi sam vidio prepisku gdje on pishe da ne radi za tcom. (mozda sam ja nesto loshe istripovao.).Prije nije imao tcom avatar.To sam siguran. Mozda imaju 2je prezle ??!!
A dje on se prije kleo da je samo zadovoljni korisnik lelekomovih usluga![]()
Eto, ja sam na primjer juce prijavio da su mi crkli uredjaji i danas su mi ih vec promijenili, ali sto mi to valja kad mi ne radi pola kanala danas na extra tv. Nazovem podrsku i javi se masina koja kaze da zbog velikog broja gradjana koji prijavlju kvarove, prijavim kvar putem sms poruke, sto ce reci da je telefonska podrska korisnicima ugasena. Ako je to sve tako sjajno i bajno, zasto je toliko prijava kvarova. Na Zlatici na primjer teelfoni ne rade evo dva tri dana. I jos nesto, rece neko gore da su konkuretske kuce privatne firme koje zanima samo profit. A sto je telekom? Drzavna dobrotvorna ustanova? Prezla, ne mlati obraza ti.
I jos nesto, ni ja, kao redovni platisa, koji sve racune placa do 10 u mjesecu nisam imao ama bas nikakve povoljnosti za ove nekolike godine. Cak sto vise, da nisam potezao neke privatne veze (ka svi crnogorci) dosta problema ne bi mogao rijesiti u razumnom roku.
Last edited by mexiko; 14-12-14 at 19:22.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Evo slike mene kao zadovoljnog korisnika,extra tv je sa svojim sirokim izborom kanala zavrsio na tavan dje drzim alat,stare stvari i ostale gluposti...
slika 1
a u dnevnu sobu natjera me moj dragi lelekom da ugradim total
slika 2
slikano prije dvadestak minuta..
dovidjenja,prijatno...pa se za.ebite ka ja...
Taman su pravi lelekom, ne mogu ni ja iscekati da ih se otarasim...
Spamercici nastavljaju po starom.... Kad im ukazes na cinjenice, odmah krecu crne liste , bojkot, optuzbe da radim za ovog il onog.... No kad nema moderatora, radite to sto radite... Za razliku od vas, ja ne dolazim na forume posvecene BBM-u, M-Kabl-u i Total-u i tamo da pricam kojestarije, kao vi sto to radite na temi o ETV-u...
Za ove koji ce napustiti Telekom "cim im istekne ugovor", pa nemojte molim vas, zaplakacu....
Za one koji napustaju Telekom zbog "cestih prekida", procitajte Ugovor koji ste dobili odmah po uvodjenju usluge, i procitajte stavku o servisima! Sto pise tamo? Da Telekom NE MOZE uticati na vanredne okolnosti (visa sila), medju kojima su i ti vasi! Dakle, Telekom (NE T-com, jer vise ne postoji!) NE GARANTI da cete imati konstantno ispravnu uslugu/servis! Ali se isti obavezuje da ce otkloniti svaku nepravilnost u kratkom roku!
Ako imate prekide bilo koje vrste, PRIJAVITE na 1500, i trazite da vam se to ispravi! Imate pravo na to!
@ Bugi, prvo da ti cestitam kupovinu novog stana! U zdravlju i veselju da ga koristis!
Tako je, za ETV MINI ces platiti 11€! Takav je cjenovnik, sta tu ja mogu? Volio bih i ja, da se samo placa servis bez naknade.... Ne znam da li je "3x bolja slika ETV u odnosu na konkurente", ali je svakako bolja! Ovo ti pricam sta drugi govore, jer ja ne koristim nista od konkurenata, vec samo ETV! Naravno, ako ti smatras da to nije dovoljno, SLOBODAN si da izaberes! Tvoja volja, tvoj ukus!
Mada, ako ces mene poslusati, uzmi ETV Start paket, imas skoro 70 kanala + razne mogucnosti + videoteka za cca 15 €! To bi ti bilo BOLJE nego da dajes 11 € za mnogo manje kanala.... A razlika je neznatna! Ako imas TV aparat sa Full HD, onda ce ti ETV pasti kao "sjekira u med"! Tu ces najbolje osjetit cari ETV-a...
@ napalm, sto jel zabranjeno da promijenim avatar?? Jel ti se svidja? Meni da...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Full hd i extra tv? Objasni prezla koje su to blagodeti da bi tvoj tv bio ispunjen pikselima sa extra tv? U osnovnom paketu ima onaj za meditaciju i imaju jos 4 arene koje se placaju? Posto ne znas evo da ti kazem dana m- kablu imas preko 10 hd kanala.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Upravo sam to htio da mu postavim isto. Mada bi i to moga da progutam, ali to sto sam osudjen na glibavu Seriju A i Francusku ligu mjesto Engleske i Spanske, to ne mogu.
Inace, juce zovem Telekom i pitam sluzbenicu na koji su to paket svi kanali besplatni i otkljucani posto sam korisnik Optike 40 i Extra TV-a, placam to u krv a nije mi sve besplatno? A radi ona ladno, a eo jes vidim, niste uvezali pakete i placate i umjesto 45 placam 55e, tako nesto, nebitno.Pa reko kako mi to vi niste strucnjaci uvezali, korisnik sam vasih najskupljih servisa. Pa kao to morate vi u poslovnicu uz potpisivanje NOVOG UGOVOGORA. Krv im *****!!! Znaci ja ladno placam Arena HD paket iako ne bi treba da ga placam i ladno 10e vise placam mjesecima iako ne treba. Lopovcine jedne, nabijem vas na *****. Jedva cekam da se prebacim na M-Kabl, za 15e dobijem tonu kanala ukljucujuci sve 4 Arene i sva 4 SK, banja! Za 40e dobijem sve zivo od njihovih servisa, premium i jos mi dvije kurve posalju na stan!
Last edited by BiTrAtE; 15-12-14 at 11:52.
Ali zato imas ZEN HD. To na mkablu neces imati![]()
Ono su namjerno ubačili da meditira narod uz one vodopade i ambijentalnu muziku, jer su svjesni da je narod pun safre i da ih psuje svako malo zbog kriminalnog odnosa prema korisnicima. No ne pomaže voda majko!
Posle 8 dana su dosli strucnjaci i zamijenili mi ruter kad je prije 15 dana riknuo od one grmljavine. 8 dana.
Tu es mon héro!
ništa novo i kod mene im je trebalo 7 dana
nema što, baš profesionalno
Prezlu treba razumjeti, isto dobija pare za ovo sto pise, a kuci mu mkabl ili total![]()
Ja kad sam zvao da mi promijene ruter i risiver, dosli su odma sjutra dan. I to sam nedje uvece posle 6-7 zvao.
Naravno da nije zabranjeno, samo ti stavljaj logo chiji hoces. Nemam nikakve averzije prema avatarima/logima, tako da mi se niti svidja, niti ne svidja.
Nego, mene licno odushevljava i fascinira kako se shupkash jednoj korporaciji, a tvrdish sam / si tvrdio par strana ranije da ne radis za istu.
P.S. BOLTRON = BOT + POLTRON
Last edited by napalm; 15-12-14 at 20:49.
Bravo! Upravo tako je! Cak im i ne vjerujem, kad tvrde da "cekaju 8 dana" za zamjenu rutera/resivera... Bez jedino ako su u nekoj nedodjiji gdje nema ni struje a kamoli bilo sta vise od toga...
A tu im STVARNO Telekom nije kriv...
@ napalm, tom logikom, ti se (zajedno sa tebi slicnima) "shupkash" M-Kabl-u i BBM-u?? I gdje ja to radim? Podsjeti me...
Last edited by prezla; 16-12-14 at 11:25.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks