Olimp kladionice od ponedeljka se gase.
Gasi ovo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajmo detaljnu analizu za sjutra
Najbolji tipseri po dva fixa, ostali naucite kako se igra i uzmite pare od najvecih doktora.
Prijekiljek, Albatros, vlado, kupus, Black, Biga i spahija.
Gasi ostalo.
Kvota ne smije biti ispod 1.6
Ko promasi ustupa mjesto ostalima, rezerve su Kotoranin, miha, pljaka i ostali.
Neka gasenje pocne
Ovaj je poludio bez svakoga sto je ovo![]()
Biga spremaj dva fixa za sjutra neka prica.
Od mene Arsenal i Čelzi 1 i 3+.
Imam ja tiket za sjutra, samo vi derite sa parovima srecno vam bilo![]()
hahahaha sto cini ovaj Commandos to je nerealno
Je li realno da je Kotoranin u rezervni sastav? najjaci od svih, uvijek najjace informacije![]()
p.s Da se ne lazemo Biga je malo dijete za Kotoranina, samo sto se Kotoranin uobrazi odmah![]()
![]()
Last edited by Spahija; 12-12-14 at 23:18.
A Burime, Burime....
Da ces se izgasiti vise.![]()
Ad astra.
komedija![]()
Sve u redu ali od kad on posta mjerna jedinica za dobrog tipsera...otkud on u tom drustvu...:-)
Tim1 prvo 2+ 2.18 kvota
Ne prodje dan bez neke vrhunske namjestaljke...
rezultat 5-4 , prelaz 2/1...ja tek sad vidim ovo cudo...nisam pratio rezultate nocas
http://www.rezultati.com/utakmica/Q7LqiJhd/#detalji
sta reci...vidjecemo sta ce sjutra biti, ceka se neki info, kao proslog vikenda Herakles 2
al nije to to...kad bi samo imali jedan ovakav prelaz...
Sjutra se *****o u olimp, info na pm, spremite to koliko imate po pe-ses stotina
Tu es mon héro!
Man.Utd - Liverpul 1 - 1.80, Liverpul se raspada ovi su podigli formu dobro. Jeste da je derbi i da ne mora to da znaci ali je Liverpul trenutno bas los.
Moje misljenje, znam da ce vecina trpati na jedinicu, ali ne znaci da nece svjetske kladionice mijesati prste, zasto mislim tako?
Zato sto ce hiljadama trpati na pobjedu Junajteda, zato sto se Liverpul raspada...
...ali ne mora da znaci, lagano moze doci X, a ko zna i nekom (ne)srecom cista 2 i ukociti sve.
Ovog sam misljenja iz prostog razloga jer kladionice nece dozvoliti da se mi punimo, prosto ce nesto izmisliti.
U ovom slucaju vecina kladionicara sirom svijeta ce igrati JEDINICU, zato sto je Liverpul ocajan, ali pazite, moje misljenje, laganice moze doci X2.
Kladionicari CDM-a - Kladionica Olimp 1 i 3+
Ad astra.
Mancester - Liverpul pre-match bet na bet 365....nesto ce bit tu da smutee...0:0 ka uvjek...![]()
Čelzi 1-1 i prvo 2+
Norwich 1 i GG
Inverness 1 i T1 2+
Valencia 1 i GG
Da se proba sa 1e, pa nek ide sve.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks