Qarabag 1
St Etjen 0-2
Paok 1
oko 6.5
Rijeka bi trebala gg3+ doc, hrvatima valja samo pobjeda da prodju dalje, tako da ocekujem malo napadacke igre. Vala nemaju sta da izgube.
Vidjecu jos sa cim cu ovo vezat.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Qarabag 1
St Etjen 0-2
Paok 1
oko 6.5
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Moze li ovaj Wolfsburg 2?
Y.Boys 1 ?
Ovu Ligu Lopova ni Platini ne moze pogodit.![]()
Rijeka 3+
Zurich 3+
C.Brugge 3+
Everton T1 2+
Standard GG
Mogli bi svi udruziti snage da sastavimo jedan tiket kvota da bude 10.. da svi uplatimo..Svi za jednog,jedan za sve !![]()
Nesto prepisa nesto dodao cini mi se dobar!!
poslato sa milanovog telefona![]()
-Ba® ®uLe§-
Ovaj mi je najverovatnije glavni za veceras:
Qarabag Inter 1X
BMGladbach Zurich 1
Club Brugge HJK 1
Legia W Trabzon 1X
Paok Guingamp 1X
Young Boys Sparta 1X
kvota 5.29 na 8e
Ovaj Qarabag ne volim sto je vec u 6 sati ali valjda mogu makar da ne puknu protiv oslabljenog Intera koji nema ama bas nikakav motiv. BMG, Brugge jednostavno mnogo bolji timovi a i moraju da ocuvaju prvo mesto. Legia takodje da ocuva prvo a i ove su dobili u gostima, Paok... najmanja kvota od svih ovih ako me to srusi... A YB stvarno ne ocekujem da mogu da izgube, svajcarski timovi bas vaze za jake na svom terenu a ovima i bod dovoljan. Nisam hteo da picim duple na goste, Fnoord je jednostavno prelos tim u gostima, tu im je statistika ocajna, ovaj Aalborg vidim da im fali podosta igraca i losi u gostima a Rio Ave umalo nije dobio Steauu iako su vec tada prakticno ispali. Rumune sam mislio da picim 1X ali gde god da sam video tipove svi do jednog predvidjaju dvojku pa su mi uneli nesigurnost. Ovo ostalo vecinom bez ikakvog takmicarskog motiva.
Last edited by Severnjak; 11-12-14 at 21:57.
Klub Briž 1-1 i 3+
Sevila 2-4
Vilareal 2-4
Napoli Prvo 1+ i drugo 2+
Paok 1
Sevilja 1
M'gladbah 1
Viljareal 2
Kvota 3.7
Psv 1
Sevilja 1-1
Everton 1
Kopenhagen x1p
Kvota 12.5
Sent from my iPhone using Tapatalk
sevilja 3+ 1.7
fejnord da ga da u prvo 2.00
jang bojs 3+ 1.9
fjorentina da ga da u prvo 1,67
kvota 10,79 sporting . po meni najsumnjivija sevilja moze se mac ko oce
masu kvota pade na Feyenoord ..Standard sa nekim miksovanim sastavom..
Vec vidim da cu morati da spremam popravni, HJK preuzeo inicijativu a ovi im se naguzili i ne misle da bar te navijace ispostuju.
O fala qrcu
Last edited by Severnjak; 11-12-14 at 19:44.
Kakav je ovaj Psv gnjili, go omrcit ne mogu na svoj teren, pih
evo jedan da se proba sa euro
fejnord 22
volfzburg 22
sparta prag 22
kvota 1097 pa ako dodje dobro dosa
Ja PSV nanjusih da ce bit 0-2 i to stavih...Dinamo 6-0-0 u grupi...
Kao kreten stavih Tottenham p2 ili kraj 2 a sve mi drugo dodje.. St.Ettiene 0-2 , Zurich 3+
Jel realno da Partizan pored onoliko napada, udaraca u okvir gola ne moze da postigne jedan jedini gol u 60min je kvota da postigne jdan gol bila 1.8 i igram...jer rekoh vala ga mora dati. I supci glibavi odvratni ne mogu
baci me na dva tiketa srani panatinaikos u 87 nemadoh para da se gradim, tj posrani bankomat nemade bez po 100e majku mu
j
Kad bi ga Tottenham izjednacio mogao bi bar da branim jedan tiket na kv. 170 ali nece.
Sto bi na Totnam ovo.
Nestala struja opet
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Nema nade vise ni za jedan go odma ce svirat kraj ja vjerujem
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks