Zašto traktor kezeće?
Evo, pošto je prošla ova frka sa zamućenom vodom da pitam. Zašto se voda sa Mareze zamućuje zadnje 2-3 godine, a ne pamtim da se ikad ranije zamućivala, a bilo je kiša i prije? Postoji li objašnjenje o fizičkim razlozima? Oni finansijski su prilično očigledni.
Drugo pitanje, ko je vlasnik Suze i ko mu dođe kakva svojta od ovih gurua na vlasti?
Zašto traktor kezeće?
Bolje imat no' nemat....
Folks, dje su kancelarije gradjevinske firme "Nik-com"?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Treba mi pomoc... Ocu da posaljem pismo u Rusiju (da da, onaj dobri stari nacin, ubaciti ga u kovertu i poslati), pa ne znam da li ime i adresu da napisem latinicom na engleski jezik ili da ga napisem cirilicom i na njihovom jeziku?
Zna li neko kako treba? Zena u postu sto radi mi je rekla da se latinica danas cita svuda ali isto i cirilica, a ja sam u dilemi jer nije problem da ako ga napisem cirilicom da ono stigne na adresu, nego oce li stici do Rusije? I ako ga napisem latinicom, kad stigne u Rusiju oce li stici na adresu.
"Za pošiljke u međunarodnom saobraćaju koristite isključivo latinično pismo, međunarodno poznat jezik, a ukoliko ste u mogućnosti, adresu napišite i na jeziku zemlje odredišta"
...što je i logično. Jer zamisli da šalješ pismo u arapsku zemlju ili u Kinu i adresu napišeš samo arapskim ili kineskim pismom. Još ako usput koji put pošta "presijeda" kroz druge zemlje, ne bi nikad stigla. Znači, prvi dio je obavezan, drugi nije.
Treba mi help ljudi
Prije tri godine sam dobio studenski kredit sto daje Ministarstvo prosvjete u iznosu od 450 eura i danas mi dosao papir od Ministarstva da moram da otplacujem ovaj kredit. Problem je sto masu ljudi ovaj kredit uzeo a niko ga nije otplacivao...
Ima li ko neka iskustva i da li mogu da zaobidjem placanje kako?
nisu ka ti dok ne zavrsis studije sad polako da se to otplati svi redom
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Plati jedno 50 eura i miran si 5,6 godina. To je moje iskustvo. Na te price "niko ga nije otplacivao" ne obraci paznju. E sad ne znam jesu tebi trazili zirante, ako nisu boli te tuki.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Majka mi je zirant
A jel mogu da se vodim na to da su mi poslali to na adresu na koju ja ne zivim vec dvije godine ?
Oslobadjaju te dijela kredita, zavisno od prosjeka, ali moras da im posaljes dokumentaciju. Pa kad ti smanje sumu, ti opet ne uplacujesJa to tako...
A gdje is slao dokumenta i koja da bi te oslobodili dijela kredita ?
http://www.upisi.me/page.php?gid=3&id=11
Uslovi za oslobađanje od obaveze vraćanja kredita
Od obaveze vraćanja kredita u potpunosti, oslobađa se student koji studije završi u roku propisanom za redovno trajanje studijskog programa, sa prosječnom ocjenom od 9,00 do 10.
Od obaveze vraćanja kredita u iznosu od 80% oslobađa se student koji studije završi u roku propisanom za redovno trajanje studijskog programa, sa prosječnom ocjenom od 8,00 do 9,00.
Od obaveze vraćanja kredita u iznosu od 60% oslobađa se student koji studije završi u roku propisanom za redovno trajanje studijskog programa, sa prosječnom ocjenom od 7,00 do 8,00.
Zahtjev za oslobađanje
Oslobađanje od obaveze vraćanja kredita vrši se na lični zahtjev koji korisnik podnosi u roku od šest mjeseci od dana kada je po Statutu fakulteta bio dužan da završi studije.
Uz zahtjev za oslobađanje od obaveze vraćanja kredita, student podnosi dokaz o:
-datumu upisa na studijski program,
-datumu završetka studija,
-prosječnoj ocjeni u toku studija.
Mislim da sam na ovu adresu i ovoj osobi slao:
Odjeljenje za učenički i studentski standard
Božidarka MALEŠEVIĆ-MARKOVIĆ, načelnica Odjeljenja
E-mail adresa: [email protected]
Adresa: Rimski trg b.b., 81000 Podgorica
http://www.mpin.gov.me/kontakt
I jedno pisamce sam poslao u kom ih molim da me oslobode vracanja shodno ovom gore navedenom.
E hvala ti puno spasio si me samo me malo buni ovo seset mjeseci otkako se zavrsio program.
Dako ne bude nekih problem sto cu tek sad napisati taj zahtjev.
Nemas problema, i ja sam poslao tek kad mi je stiglo da im vratim. I obavezno im opet ne upacuj nakon umanjivanja![]()
Gdje, i koji, mikrofon uzeti za pc a da moze izdrzati vise od mjesec dana ? Kupio sam 2-3 puta ove mikrofone po 3-4 eura ali se stalno kvare odmah.
http://www.tesla.info/tesla-tv-series-6-preuzimanje/
Zapao mi za oko ovaj tv od 39 inca pa me interesuke vase misljenje u vezi njega .
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
kolike su provizije za uplate u bankama? ima li neki odredjeni iznos za uplate tipa od 0-100eura, od 100-500, od 500-1000? uplate nekim privatnim firmama.. jer znam da prva banka ne naplacuje proviziju na uplate racuna za struju, vodu, telefon...
hvala
Tesla TV imaju Priblizne boje od 6500k, odličan kontrast i odličan panel...
Bugi ovsj od 39 inca kosta 350 u Srbiju vrijedi li te pare?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Sta znam...
Bolje je prvo da tu stvar kupis kor mas zbog garancije. Dobice je CT pa ce se brzo dobiti sve crnoorske maloprodaje.
Dodaj malo vise para i uzmi Panasonic ili Samsung.
Dok sam radio znam da je LG radio na kraj godine 5 godina garancije, ako je to i sada onda je to najbolja kupovina
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks