Unsere Mutter unsere Vater -dobra WW2 miniserija iz ugla Svaba
Podgorica Podgoricanima!
Konstantin me tako opusta i tako je glavni glumac legendaran. Pogotovo kad uzme da prica sa engleskim naglaskom, presalta ga na juznjacki americki pa onda krene aramejski))
One Ring to Rule them all...
A што је ово , почех Grimm да гледам и првих 10 еп све се мијењају људи у домаће животиње са аматерским CGI , но да се испрати до краја дако буде што занимљивије од туче са прасићима
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ima li neko da mi preporuci koju sitcom a da nije Two and a half men, How I met your mother ili Big bang theory?
Sent from my HTC One_M8
Community, Its always sunny in Philadelphia, 30 Rock.
To sam jedno vrijeme gledao. Glavna priča mi je bila super al su me smorile one epizode koje su se bavile posebnim slučajevima.
Da nema ko spisak epizoda koje samo prate glavnu priču, to bih rado odgledao.
Koliko se ja sjećam svaka treća ili čak četvrta epizoda je bila vezana za ono što je suština serije, a meni je dosadilo da se smorim za medalju sat i kusur da bih gledao jednu zanimljivu epizodu
Spucah SUITS za manje od dvije nedjelje i sad nastupila praznina.
Vjerovatno ću odgledat Newsroom, pa se onda vratiti na POI
Bez ikakvog razmišljanja Brooklin Nine-Nine
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pade EZTV
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pade i TPB
Nije pao nego su zaplijenili im servere u svedskoj i pohapsili neke likove isto.Trebace vremena dok se organizuje sve to iz zatvora i vrati backup iz cijelog svijeta
Podgorica Podgoricanima!
Sad za sad su pali i ne funkcionisu, vidjecemo sto ce biti dalje.
Gledao ko ovaj Broadchurch?
I am so post-rock I shit sad birds.
Newsroom, ljudi, Newsroom. Ne mogu da PRENAGLASIM koliko mi se sviđa serija.
DICIOTTO
Jos jedna epizoda nazalost,steta likovi su mi strasni,masu sam ih zavolio
Je li gledao ko Sorkinov The West Wing,mislio sam da probam?
Podgorica Podgoricanima!
Aooooooo, kakav mindblow na Arrow, zadnja epizoda.![]()
![]()
jesam ja do pred kraj S1, onda nijesam imao kad nastavit, i eo se nikako nakanit da zavrsim tu prvu sezonu. a ista fora ka njuzrum 'walk&talk' bas ih je tesko ispratit i moras se dobro udubit da ih pofatas. nedje sam je i preporucivao odje. serija je vrlo dobra, detaljno su razaradili likove koji su svi do jednog odlicni, ima i glavnu pricu, dobar humor... ako ti svidja njuzrum nej pogrijesit sa vest vingom...
1993-2020
Na Flash se moglo pretpostavit, al Arrow ne vjerujem još šta odgledah...![]()
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks