I dje sad treba da ukucam tracking number
Oce li mi ko reci jeli ovo kopija?
http://www.aliexpress.com/item/S3-Or...771042423.html
Valjda jeste, al mu je niska cijena jer je refubrished, piše...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Evo kazu bice free shipping na sportsdirect za praznike... vidim vec snizenja dobra, pa da ispratimo
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
To znači da je to bio nekad korišćen tel, pa je repariran, doveden u stanje kao nov...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Da je popravljan u fabriku
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Da ga uzmem sta mislite?
ne dostavlja..
One Ring to Rule them all...
Kako ko, uzimaju zene masovno cipele od nekog Shoe Metro-a. Plate dostavu i postar donese doma. Ne treba cak ni PP.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Je li ko dobija pošiljku iz Kine a da mu je pošalju sa ni manje ni više no sa Holandskom poštom?
Dobio sam tracking broj sa NL (Netherland) na kraju.
Idu i preko swiss...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa koja je najbrza posta? Meni se pokazala kao china air mail sve stigne za 18 , 19 dana
Podlijezeli carini ako je roba 149.90€ + shipping 6€
Sent from my HTC One using Tapatalk
nikad nisam narucivao sa sportsdirecta uglavnom poslujem sa aliexpressom i sa njima nemam problema.preko koje poste salju sa sportsdirecta,jel free shiping ?da li ce me carina i pdv kaciti ako je roba u vrijednosti ispod 150?
Nece te kaciti nista dok kod je iznos ispod 150€. Nije besplatna isporuka, zavisi od gabarita tj kilaze i ide od 9 do 16€. DHL je agent isporuke i uglavnom nakom 3-4 radna dana stize. Moras poci do zgrade DHL kod aerodromu i onda ili tu odmah dobijas robu ili odradis neku papirologiju od 5minuta u staroj zgradi aerodroma i to je to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
The item left Hong Kong for its destination on 6-Dec-2014
10-12-2014 09:43 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
4 dana do CG, cca5 dana od PG do HN-a.
![]()
\\OFL•GIC
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks