Page 117 of 701 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 17520

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post

ovo je neko ili pjan ili drogira - ja mislim da neko u cistu svijes' ne moze ovo radit...
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Uh kako bi ovakve nekim djecijim kolicima izgrebala! Tap na trotoar, zauzeo cijeli. Ako ide zena sa kolicima mora da sidje na kolovoz i ugrozi sebe i dijete! Novi dio dalmatinske ulice je ovo.

Klik za vecu sliku.

za ovo toplo preporucujem krupniju turpiju za drvo - otvara lim ko konzervu

A ovo su raskrsnice u Bloku 9 na kojima se ne zna ko pije a ko placa. Dvije zgrade Cijevna komerca, jedna Šajo i ova Krolingova, sve se ulice ukrstaju, fino imaju znakovi za prvenstvo prolaza ali kad se taksisti zalete, molite boga da vas ne oduvaju. Ne samo oni, nego mnogi prolete kroz raskrsnicu. I onda se desi svako malo ovako nesto...

kaja li je bila brzina udara u ovakvu ulicicu pa je ovaj ovako 'zguzvan'

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,792
    Thanked in
    1,599 Posts

prolazim ovuda cesto, postavljen je znak ali narod jednostavno leti, cak i ovi sto imaju prednost, misle da je to apsolutno. naravno kola i ova trafo stanica sve oko raskrsnice, dijete neko nema sanse da vidis dok ti se ne stvori pred auto
    f6

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

jer realno da ljudi oce da poginu i ne je.bu tu cinjenicu 3 posto. 6 traka, dupla puna linija kod eko pumpe na zabjelo i oni ladno se gegaju preko magistrale

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    jer realno da ljudi oce da poginu i ne je.bu tu cinjenicu 3 posto. 6 traka, dupla puna linija kod eko pumpe na zabjelo i oni ladno se gegaju preko magistrale
    sasvim dragi kolega
    pjesaci su u CG zakljucili da su uvatili Boga za .... i onda bilo da je na pjesacki, ulicu, bulevar ili korz 10 godina auto-put - oni se geaju i ne je*u 2% saobracaj jer ocekuju da svi stanu samo njima...
    2 put je meni strado zadnji branik zbog tih sto odluce da uvate odtro lijevo pod kola dje im mjesto nije

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jednom prilikom (prije 15tak godina); kada nije ni bilo govora o auto putu jedan mi drug kaze: ako se ikad napravi autoput u CG - trebace da stave ograde sa bodljikavom zicom oko autoputa, a izmedju puta i zice da stave minsko polje.

Ovo sve u cilju odbijanja naseg naroda da ne gradi motele/pumpe/prodavnice tik uz autoput, da pjesaci ne pretrcavaju autoput, da se ne prave divlji ptistupni putevi....

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    1,712
    Thanked in
    1,140 Posts

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Jednom prilikom (prije 15tak godina); kada nije ni bilo govora o auto putu jedan mi drug kaze: ako se ikad napravi autoput u CG - trebace da stave ograde sa bodljikavom zicom oko autoputa, a izmedju puta i zice da stave minsko polje.

Ovo sve u cilju odbijanja naseg naroda da ne gradi motele/pumpe/prodavnice tik uz autoput, da pjesaci ne pretrcavaju autoput, da se ne prave divlji ptistupni putevi....
    ne zaboravi stajanje na sred magistrale i pravljenje kolone od 5km da se natoci boca vode sa 'dobrog' izvora...

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Ovaj u x5 ne moze ni da bude pijan ni drogiran nego malouman. Pozzzzzzzzz
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nemoguce sto x5 ucini. Kamion bi se mogao okrenuti tu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bogami ove nase "domacice" kao da su sto bolje...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Neizostavan pojam u saobracaju je "zena sa kolicima". Isto tako i momak od 25 moze da prodje tuda i da bude u opasnosti. Pustite vise zenu sa kolicima. Ispada kao da je zivot zene sa kolicima i djeteta u njima vazniji od zivota momka od 25 ili covjeka od 50. Ravnopravnost!
    Smuci mi se kad cujem i kad neko pomene "zena sa kolicima". I gradjevinski radnik koji vozi kolica moze da bude u opasnosti.
    Pokusacu da ti nacrtam, cisto da ti se ne bi mucilo.
    Ja sam tuda bez problema prosla da ne silazim na ulicu, a moja drugarica koja je isla sa kolicima i djetetom nije mogla proci nego na ulicu. Ako si mlad momak od 25 godina, proci ces lagano. Zato sam navela primjer zene sa djetetom. Invalid sa kolicima nema sansu.
    Nadam se da te muka prosla. Drago mi je sto si shvatio poentu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Danas oko 16h u zlatarsku ulicu sam autom udario "obalio" pjesaka smjer od beka prema benz lokalu i SDK-u kretao sam se 20km/h a on je razg na tel i nije gleda lijevo-desno i kasno je bilo da sviram... Uglavnom covjeku nista nije bilo ali i pored mojeg isinstiranja da odemo u urgentni odbio je i pozvao policiju. Nakon dolaska policije ,policajac neki stariji covjek je saslusao obije str i bez pravljenja ikakvog zapisnika objasnio covjeku kako ne smije da prelazi van pjesackog koji je bio samo par metara od nas tj iza mene - naspram one cesme i da mu ne savjetuje da ista preuzima po pitanju tuzbe ili bilo kakvog sudskog gonjenja jer je ulica u potpunosti pokrivena kamerama i ako je onako kako smo mu ispricali on ukrivu i da moze da on odg. Sad kako i zasto pojma nemam ali ne ponovio se danasnji dan!
    YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
    MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

uh kad ih vidim sa onim modernim slusalícama ka avijaticari u dusnik bi im ih zavuko mater im retardiranu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Efo_king View Post
    Danas oko 16h u zlatarsku ulicu sam autom udario "obalio" pjesaka smjer od beka prema benz lokalu i SDK-u kretao sam se 20km/h a on je razg na tel i nije gleda lijevo-desno i kasno je bilo da sviram... Uglavnom covjeku nista nije bilo ali i pored mojeg isinstiranja da odemo u urgentni odbio je i pozvao policiju. Nakon dolaska policije ,policajac neki stariji covjek je saslusao obije str i bez pravljenja ikakvog zapisnika objasnio covjeku kako ne smije da prelazi van pjesackog koji je bio samo par metara od nas tj iza mene - naspram one cesme i da mu ne savjetuje da ista preuzima po pitanju tuzbe ili bilo kakvog sudskog gonjenja jer je ulica u potpunosti pokrivena kamerama i ako je onako kako smo mu ispricali on ukrivu i da moze da on odg. Sad kako i zasto pojma nemam ali ne ponovio se danasnji dan!
    Posto je on bio bitanga i zvao plliciju, a ona mu objasnila da je on kriv - e onda si ti trebao da trazis zapisnik od policajca da imas crno na bijelo i da ti pjesaku malo prijetis tuzbom!
    Pa bi onda on dosao tebi da se dogovorite (citaj: neku stotku eura da ti tutne u dzep da odustanes od tuzbe).

U drugim drzavama pjesak ne smije da predje pjesacki prelaz sa slusalicama na usima, a ovaj van pjesackog lagano i oslobodjeno :/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pokusacu da ti nacrtam, cisto da ti se ne bi mucilo.
    Ja sam tuda bez problema prosla da ne silazim na ulicu, a moja drugarica koja je isla sa kolicima i djetetom nije mogla proci nego na ulicu. Ako si mlad momak od 25 godina, proci ces lagano. Zato sam navela primjer zene sa djetetom. Invalid sa kolicima nema sansu.
    Nadam se da te muka prosla. Drago mi je sto si shvatio poentu
    Nemam neke mucnine, niti se zamaram mnogo oko tvog izlaganja. Zamisli, mogao sam da zivim i shvatam i bez tebe i bez tvog crtanja. Nema potrebe da si toliko isfrustrirana i da toliko objasnjavas. Mislim da ti nisam trazio detaljnije objasnjavanje. Hvala i dovidjenja. Ugasi svijetlo kad izadjes. :-*

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Smuci mi se kad cujem i kad neko pomene "zena sa kolicima". I gradjevinski radnik koji vozi kolica moze da bude u opasnosti.
    Nemam neke mucnine, niti se zamaram mnogo oko tvog izlaganja. Zamisli, mogao sam da zivim i shvatam i bez tebe i bez tvog crtanja. Nema potrebe da si toliko isfrustrirana i da toliko objasnjavas. Mislim da ti nisam trazio detaljnije objasnjavanje. Hvala i dovidjenja. Ugasi svijetlo kad izadjes. :-*
    Mucnine si sam pomenuo, tako da sam ti objasnila o cemu se radi cisto iz zdravstvenih razloga
    Frustraciju na temi si pokazao jedino ti, moj pst je bio potpuno u skladu sa temom, i ne znam sto te toliko pogodi
    Svijetlo ugaseno. Cmok.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Efo_king View Post
    Budi ubjeđen da će taj ubuduće paziti gdje i kako prelazi ulicu. N'o je problem kada neko žestoko ošteti ili daleko bilo ubije takvog idiota pa do kraja života ne može da zaspe kao čovjek
    Quote Originally Posted by .:. View Post
    Posto je on bio bitanga i zvao plliciju, a ona mu objasnila da je on kriv - e onda si ti trebao da trazis zapisnik od policajca da imas crno na bijelo i da ti pjesaku malo prijetis tuzbom!
    Pa bi onda on dosao tebi da se dogovorite (citaj: neku stotku eura da ti tutne u dzep da odustanes od tuzbe).

U drugim drzavama pjesak ne smije da predje pjesacki prelaz sa slusalicama na usima, a ovaj van pjesackog lagano i oslobodjeno :/
    Tačno TAKO. Pješaci su kod nas zaštićeni kao pande. Gledam kod NLB banke lik prelazi pješački na crveno, a na 10m policajac koji apsolutno ne reaguje
    Last edited by Rakun; 09-12-14 at 16:24.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Neizostavan pojam u saobracaju je "zena sa kolicima". Isto tako i momak od 25 moze da prodje tuda i da bude u opasnosti. Pustite vise zenu sa kolicima. Ispada kao da je zivot zene sa kolicima i djeteta u njima vazniji od zivota momka od 25 ili covjeka od 50. Ravnopravnost!
    Odkud tebi ideja da postoji ravnopravnost ?
    Iz broda koji tone, zapaljene zgrade itd... se uvjek prvo izvlače žene, a nas ko 'ebe možemo se podaviti kao mačke i fino se ugljenisati. Ali što se tiče zene sa kolicima je potpuno u pravu - zgaziš jedno, dobiješ dva
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da se vratimo temi posto su neku malo "zalutali"

Imao je mjesta kolko oces da se lijepo uparkira,ali strucnjak bira trotoar

Presretac parkiran(niko u auto bez 4 zmigavca) na 3 metra od semafora na zabjela

I degenerik kod maxi-ja na konik-stari(kod texno max-a),stvarno nije mogao bolje da se parkira,treba je na sredinu parkirat i mirna bosna
    Last edited by John Cena; 09-12-14 at 16:41.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

2 degena

Trojka na mjesto za invalide

Toyota PG CG na livadu...

Iza picetije Venom

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

ljubav tako su se nasli ...

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ima po gradu hiljadu ovih Sandera Stepway. Ne los autic.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Vise mi se cini da je ovaj video za degenerike u pokretu, no za Crash ili Saobracajne kazne. Nista strasno, ali opet ... Nevjerovatno kako se bez grama paznje svako lati volana.

" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Ovu duju treba pretec s jednim jugom i citavu lijevu stranu mu oblanjat

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Što je fora sa ovim video klipom? Čovjek se uključio normalno, kasnije dao žmigavac i isključio se normalno. Sve regularno, ne kapiram.

Page 117 of 701 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks