prolazim ovuda cesto, postavljen je znak ali narod jednostavno leti, cak i ovi sto imaju prednost, misle da je to apsolutno. naravno kola i ova trafo stanica sve oko raskrsnice, dijete neko nema sanse da vidis dok ti se ne stvori pred auto
f6
jer realno da ljudi oce da poginu i ne je.bu tu cinjenicu 3 posto. 6 traka, dupla puna linija kod eko pumpe na zabjelo i oni ladno se gegaju preko magistrale
sasvim dragi kolega
pjesaci su u CG zakljucili da su uvatili Boga za .... i onda bilo da je na pjesacki, ulicu, bulevar ili korz 10 godina auto-put - oni se geaju i ne je*u 2% saobracaj jer ocekuju da svi stanu samo njima...
2 put je meni strado zadnji branik zbog tih sto odluce da uvate odtro lijevo pod kola dje im mjesto nije
Jednom prilikom (prije 15tak godina); kada nije ni bilo govora o auto putu jedan mi drug kaze: ako se ikad napravi autoput u CG - trebace da stave ograde sa bodljikavom zicom oko autoputa, a izmedju puta i zice da stave minsko polje.
Ovo sve u cilju odbijanja naseg naroda da ne gradi motele/pumpe/prodavnice tik uz autoput, da pjesaci ne pretrcavaju autoput, da se ne prave divlji ptistupni putevi....
Ovaj u x5 ne moze ni da bude pijan ni drogiran nego malouman. Pozzzzzzzzz
But if you never try, you'll never know..
A nemoguce sto x5 ucini. Kamion bi se mogao okrenuti tu.
Bogami ove nase "domacice" kao da su sto bolje...
Pokusacu da ti nacrtam, cisto da ti se ne bi mucilo.
Ja sam tuda bez problema prosla da ne silazim na ulicu, a moja drugarica koja je isla sa kolicima i djetetom nije mogla proci nego na ulicu. Ako si mlad momak od 25 godina, proci ces lagano. Zato sam navela primjer zene sa djetetom. Invalid sa kolicima nema sansu.
Nadam se da te muka prosla. Drago mi je sto si shvatio poentu![]()
Danas oko 16h u zlatarsku ulicu sam autom udario "obalio" pjesaka smjer od beka prema benz lokalu i SDK-u kretao sam se 20km/h a on je razg na tel i nije gleda lijevo-desno i kasno je bilo da sviram... Uglavnom covjeku nista nije bilo ali i pored mojeg isinstiranja da odemo u urgentni odbio je i pozvao policiju. Nakon dolaska policije ,policajac neki stariji covjek je saslusao obije str i bez pravljenja ikakvog zapisnika objasnio covjeku kako ne smije da prelazi van pjesackog koji je bio samo par metara od nas tj iza mene - naspram one cesme i da mu ne savjetuje da ista preuzima po pitanju tuzbe ili bilo kakvog sudskog gonjenja jer je ulica u potpunosti pokrivena kamerama i ako je onako kako smo mu ispricali on ukrivu i da moze da on odg. Sad kako i zasto pojma nemam ali ne ponovio se danasnji dan!
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
uh kad ih vidim sa onim modernim slusalícama ka avijaticari u dusnik bi im ih zavuko mater im retardiranu
Posto je on bio bitanga i zvao plliciju, a ona mu objasnila da je on kriv - e onda si ti trebao da trazis zapisnik od policajca da imas crno na bijelo i da ti pjesaku malo prijetis tuzbom!
Pa bi onda on dosao tebi da se dogovorite (citaj: neku stotku eura da ti tutne u dzep da odustanes od tuzbe).
U drugim drzavama pjesak ne smije da predje pjesacki prelaz sa slusalicama na usima, a ovaj van pjesackog lagano i oslobodjeno :/
Nemam neke mucnine, niti se zamaram mnogo oko tvog izlaganja.Zamisli, mogao sam da zivim i shvatam i bez tebe i bez tvog crtanja. Nema potrebe da si toliko isfrustrirana i da toliko objasnjavas. Mislim da ti nisam trazio detaljnije objasnjavanje. Hvala i dovidjenja. Ugasi svijetlo kad izadjes. :-*
Budi ubjeđen da će taj ubuduće paziti gdje i kako prelazi ulicu. N'o je problem kada neko žestoko ošteti ili daleko bilo ubije takvog idiota pa do kraja života ne može da zaspe kao čovjek
Tačno TAKO. Pješaci su kod nas zaštićeni kao pande. Gledam kod NLB banke lik prelazi pješački na crveno, a na 10m policajac koji apsolutno ne reaguje
Last edited by Rakun; 09-12-14 at 16:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Da se vratimo temi posto su neku malo "zalutali"
Imao je mjesta kolko oces da se lijepo uparkira,ali strucnjak bira trotoar
Presretac parkiran(niko u auto bez 4 zmigavca) na 3 metra od semafora na zabjela
I degenerik kod maxi-ja na konik-stari(kod texno max-a),stvarno nije mogao bolje da se parkira,treba je na sredinu parkirat i mirna bosna
![]()
Last edited by John Cena; 09-12-14 at 16:41.
2 degena
Trojka na mjesto za invalide
Toyota PG CG na livadu...
Iza picetije Venom
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Vise mi se cini da je ovaj video za degenerike u pokretu, no za Crash ili Saobracajne kazne. Nista strasno, ali opet ... Nevjerovatno kako se bez grama paznje svako lati volana.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ovu duju treba pretec s jednim jugom i citavu lijevu stranu mu oblanjat
Što je fora sa ovim video klipom? Čovjek se uključio normalno, kasnije dao žmigavac i isključio se normalno. Sve regularno, ne kapiram.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks