Čuš meridian proslijedio pare Crvenom Krstu, a ebali bi se za 2 eura. Neka drugom uvaljuju te priče.
Čuš meridian proslijedio pare Crvenom Krstu, a ebali bi se za 2 eura. Neka drugom uvaljuju te priče.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Odledi Stutgart
Tu es mon héro!
Hadersvild vodi 1:0 pol, kome nije zao neka proba konacno 2, kvota oko 7-8
Last edited by djuka_pv; 06-12-14 at 16:12. Reason: Edit sad jw 2:0 :-) pogresan info, nista ne probajte 2
Kakva je rupa od tima ovaj PSG
Oni veze s vezom nemaju
Odigram na drugi tiket Koln 1X prvo poluvreme vode 1:0,u 53' 1:1 u 90' 1:2. Bataljujem ovo.
Steta za stutgart gg kako sam dobar tiket imao, aooo
Tu es mon héro!
koliko vam je kvota na Buducnost na meridianov sajt??
meni pise 1.45, ali kad je stavim i pokusam da je odigram smanjuje mi je 1.35... A pise fino na sajt 1.45.
Jesu li te zvali kad si uplatio 5 eura da ti kazu da si grubo prekrsio pravila???zvali su te kad su vidjeli da su izgubili! morali bi me isplatit pa da im je djukanovic mentor。。。
poslato sa milanovog telefona![]()
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
liverpul ce me unistit .
roma torino psv ajax lokeren fenerbahce kvota 10 pozdrav
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Najgori dan u zivotu za kladionicu, niko nije dobio ni 1e danas, ne pokusavajte da se vadite jer je i to nemoguce
Pos**em se na Totenhem raspali i mene dje ga igram. Eto
Dobro si ga ubo!
qpr1,mehenglazbah daje 2,celzi gg,derbi daje 2 i liverpul me baci,cekao bi psz i romu za fine pare,jadovi,imaju 1 sut ispred svoje publike i manji posjed,protiv ekipe koja se brani...englezi kad zajebu oni grupno,slozno)
Vidi ove bogalje od Rome shto rade, ovo je necuveno
Jeli moguce da j*bena Roma prima 2 gola u dva minuta od istog lika i to od Sassuola?
Srećna nam 4 000 stranica.![]()
GASI KLADIONICE
Ad astra.
Srecna nam 4000 stranica pa da dobijemo sjutra nesto, amin +
sto sjutra kad mozemo danas :lolblue:
srecno bilo pa da do 5000-te ugasimo kladionice![]()
Evo se i Agero povrijedio ovima, shto je ovo danas majko sveta
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks