Mali ne prdi i ne reklamiraj se.
Sent from my K012 using Tapatalk
Jbt ja u dva dana pogodih poene 7 igraca NBA a NBA niti me zanima niti sam u zivotu odgledao jednu njihovu utakmicu. A sto je najcudnija situacija izgleda da lik od kojeg sam prepisao nije dobio, ne hvali se, ne pominje cak da je pao samo na jednu a razmisljam sta je moglo da ga obori jer iako nam nisu iste kladionice razlika nije mogla biti toliko velika osim za Bosh gde je meni bila granica - 21.5 (dao 21 kos). Kvota bila 73.62 i moram opet da stavljam ko najveca cicija 20 dinara ali ko je mogao da veruje da ce opet proci? A ako me neko sada pita sto ne postavljam te tipove NECU da na javnom forumu uzimam zasluge za tudji rad i da prenosim sta je neko drugi sastavio, ja sam posle prvog tiketa kojeg zbog interneta nisam ispratio rekao gde to moze da se vidi, posle drugog sam rekao i kako se taj lik zove a ako neko i posle toga nije bio nimalo znatizeljan e ja mu nisam kriv. Mada, ne znam kakve su vam granice po igracima, mozda bi neko puko na tog Bosha da mu je granica bila 20.5.
Mali ne prdi i ne reklamiraj se.
Last edited by kaemSe; 06-12-14 at 14:22.
zar nije bila granica 195.5 na Miami ?
Ovo je verovatno upuceno meni mada mi nije zakaceno za kom. Ako jeste, da se ne raspravljam jer moram da smisljam tikete, malo je supacki prozivati me samo zato sto niste ispratili te tipove a opet ko vam je kriv. Ja sam ovde dosao sa namerom i da pomognem i drugim kladionicarima i ne teram nikog na druge sajtove ali ko misli ozbiljno da se kladi mora sto vise sajtova i foruma da posecuje, ja bi ih 100 najradije posetio pre svakog tiketa ali ih ne znam toliko. Sledeci put ako naletim na neki dobar izvor necu nista prenositi kad vam je to toliki trn u oku.
Last edited by Pterodaktil; 06-12-14 at 09:55.
Ne znam ljudi sto je ovo, pracenje foruma i sajtova mislis da ce ti osigurati dobitak zato sto neki likovi rade analize pa pogadjaju? NE, ti sto cesto dobijaju imaju svoje izvore namjestenih utakmica, ja radim analizu po sat vremena za svaki moj tiket, i mislim da je siguran 100% i da treba velike pare da stavim ali trt kad kvalitet tima nista ne znaci protiv para, klasican primjer dortmunda, ogromne pare su dobili da bi ovo radili, ali dobro bice bolje
Ljudi da vam objasnim! Od tog lika sam odigrao 2 tiketa juce, jedan taj sto je postavio, a drugi ako ste primetili je samo poslao kom sa tipovima, evo prenosim ga u originalu:
Igrajte Entonija, Hardena, Vestbruka i Vejda + i Irvinga, Džo Džonsona i Boša -.
E to sam ispratio i dobio, odigrao 2 za svaki slucaj
I ne mislim da to sto ja pratim neke sajtove i forume da cu 100% dobiti ali opet to mi znacajno povecava sanse nego da samo pogledam tabelu i stavljam pare.
Cardif P1+
Derby P1+
Ipswich P1+
Wolves P1+
Forest Green R P1+
Torquay P1+
Preston P1+
AFC Fydpe P1+
Doša je Dortmund juče. Ovo će biti dobra noć predosećam.
Od mene danas imate dva tiketa:
Tiket 1:
Chelsea 2 1.55
Stuttgart GG 1.61
Liverpool 1 1.55
Man C 1 1.55
PSG 1 1.31
kvota je 7.85e u Lob. Srecno svima!
Tiket 2:
Tottenham 1 1.65
Milwall GG 1.89
Derby tim1 2+ 1.86
Rennes 2-4 1.54
Wolfsburg GG 1.60
kvota je 14.29e u Lob.Srecno svima!
Moj savjet za pne koji ce da me isprate da iskombinuju ova dva tiketa, sanse za dobitak su vece.Srecnoooo!
Evo nesto pa proberite...
Celzi ppx
Liverpul 1-1/ tim 1 2+
QPR 1 / 0-2
Atletiko Madrid ppx
Lucern 1X
Arsenal GG
Stutgart GG/ X / DFX
Dinamo Zagreb GG
Keln O-2
Anderleht 2
.....
Ad astra.
Za danas od ovih timova favorita mislim da su najsigurniji Ajax i Roma, Ajaxu je Willem II redovna musterija, u poslednjih 20 godina koliko igraju sa njima 19 susreta kuci 18 pobeda i samo jedan remi, proslu su remizirali u gostima primili gol pred kraj meca danas moraju da pobede jer im PSV vecito dise za vratom (koji bi takodje morao da pobedi fenjerasa Dordrecht ali te utakmice izbegavam a i PSV zna da kiksne u gostima). Roma kuci 7 0 0, razbili su Inter 4:2 koji je sa 7:0 razbio Sassuolo, pobedom bi prisli Juventusu na 1 bod a na jacim tiketima igrati super pobedu. Chelsea takodje dvojka ne bi smela da izostane al ne volim sto je najraniji mec pa ga zato nisam stavio na glavni. City kec takodje ne bi trebao da se dovodi u pitanje. E da, i PSG Nantes, dobili ih 6 puta kao domacini zaredom, tj od 2004, a na jednom tiketu sam ga vezao sa 0-2 gola, vuce mi da ce PSG da pobedi 2:0.
Last edited by Severnjak; 06-12-14 at 12:15.
Ne igrati celsi
Chelsea u FULL sastavu..
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Evo tiket za ekipu i ostale sto su se javili na pm.
St tetien 1
Psg 1
Siti 1
Stoke gg
Qpr 1
Real gg4+
Kvota valjda oko 15
G A S I
Sent from my iPhone using Tapatalk
Grodig-Admira 1
Kembridz-Mansvild 1
Liverpul - Sanderlend 1&3+
Kardif - Roteram 1
Mgladbah -Herta 1&3+
samo jako :-) probati i Zadar:Lok.Zagreb 2, Kambur:Breda 4+
Velenje kec,gosti se raspadaju.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
To su ziceri danas gg. Dobro, vidjecemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo informacija koje vam možda mogu pomoći:
Igokea - Cibona
Gostima otišao najbolji igrač Blassingame (prosječno 13 koševa i 7 asistencija po meču)
AEL Limasol - Nea Salamis
Gostima ne igraju Pedro Leon, Eder, Krstic i Henrique. Oni su dali 8 od njihovih 12 golova ove sezone.
Mouskron - Anderleht
Anderlehtu ne igraju Defour, Najar i glavni napadači Mitrović i Suarez
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks