dje si bio na bazen?
Juce podjoh na bazen poslije 3 mjeseca... Kakav je to uzas bio... Nikakva teretana ni treninzi ne mogu zamjeniti plivanje... Ja pomislih da cu bolje plivati poslije treniranja grupa misica koje se koriste u plivanju, kad ono trt...
Originally Posted by Nk-001
dje si bio na bazen?
f6
U Budvu...
Originally Posted by Nk-001
razliciti tipovi kondicije najlakse receno, al ce plivac osurit trkaca a trkac nikad plivacazbog masovnih napora na kardio sistem , u vodi gubis temperaturu 20 da da 20 puta vise nego na kopnu, zamisli rad srca da ugrije pluca i bubrege i odrzi te
![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zasto se znojite bez potrebe![]()
![]()
Ima ona Zukova:
" Bog (Alah) nam je dao odredjeni broj koraka da napravimo u zivoutu a neki se trude da ih sto pre potrose"![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
bez koraka nema zivota...ti sto malo koracaju se koprcnu brzo, sve cetri uvis...Mislim da on nije mislio na fizički aspekt, nego na odrastanje, zivotne faze i sl...filozofija neka
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Bravo za lift loveruu!Lagano je to islo..
a sad ti necu *rat oko tehnike,jer nije ni nama savrsena tehnika,tako da ono..odlicno je to![]()
Нека рече Алаху да нисмо ми батерије за телефон." Bog (Alah) nam je dao odredjeni broj koraka da napravimo u zivoutu a neki se trude da ih sto pre potrose"
Управо тако, ја сам му само река' оно што се види из клипа, није то ништа страшно, немамо ни ми савршене технике, јебигаa sad ti necu *rat oko tehnike,jer nije ni nama savrsena tehnika,tako da ono..odlicno je to![]()
Него, да неће ко да му продам по кила креатина, овај је у питању https://www.proteini.si/me/kreatin/p...hydrate-1000g/
Купио сам кило....
Даћу га за 10 еура, иначе је по' кила 13 еура...
Него сам га изасуо у кантицу од Но иксплода, па немам ону кесу оригиналну, тако да ћу га дат' у кантицу ето![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ma slobodno javite...Kontam da ima sigurno štelovanja i finesa...inače mi je vježba koja mi baš lagano ide, al što da se ne poboljša...Pitah kaljestra prije na šta misli, iskulira čojekA baš slobodno recite, uči se dok je živ, niko ođe nije neki прокард kako to guzonja veli
![]()
![]()
Ja sam skoro uzeo od Olimpa 550g onaj, tako da ništa što se mene tiče lepi :/
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Е, нешто сам превидио питање... Само кад вучеш, да ти тијело при почетку не иде одма' ка горе јер направиш маааали лук на доња леђа, него ка' да ћеш да повучеш шипку са земље према ногама и тако тим покретом вучеш према ногама и дижеш, не умијем ти овако објаснит баш најбоље)
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
trebao si snimiti iz malo boljeg ugla ii mozda spustit kilazu za nekig 20kg,pa odraditi koje ponavljanje.
inace vidim i ti neki hardkor,dux,kapuljaca,ludilo
i predlog da ne radis mrtvo u trenerku,pricam iz licnog iskustva![]()
radio sam ja 4 serije neke prije ako mislis na to...mada vjrv mislis na vise ponavljanja radi praćenja forme xD Ma nema previše prostora, i za ovo sam morao da pomjeram momku kosu klupu 2m od mene xD
A jes, nema mi bez ovog duksa...zaždijem se sav i pravim haos
Imam ispod trenerke dolje ja neka čudahh...tako da neću ogrebat ćevanicu...a sad...ne bi trebalo ni da zaglavi đeZnam da nije idealno, al sam srasta sa ovom robom kad idem u gym
![]()
Last edited by Loverclocker; 06-12-14 at 12:07.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ја и'ам распале мајице и неке шортсеве и добро је то... Не могу у тренерку да тренирам, тј могу првих 5 минута, а онда почнем да крепавам и да се знојим, тако да ми је шортс најбољи![]()
A dobro...i ovo moje je sve izblijeđele boje, poneđe neka fleka od ulja motorne šege i slhahha Za prve dvije tri vježbe sam ful obučen, posle toga i pred kraj se raskomotim, da se oladi makina
Al treba da mi stigne ovo sad ovih dana, pa ću korigovat koliko đe šta nosim
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Вазда ме занимало ваља ли ово чему :Д
a ima 5 meleona nekih funkcija, kao i sve za trening i BB...Al eto neka malo znoja pokupi, ugrije kad treba, i dosta...Mada je gornji dio fensi, ka' Iron Man![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Jeli ovo od neoprena?
Ja moram u lijepu robu na trening jer idem u Benex pa da me ne gledaju one đevojke neurednog![]()
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Замисли то буржујство и шминкерисање - идеш у Бенекс :Р
То је исто ка' да речеш ИДЕМ ДО СПЛЕНДИДА КАФУ ДА ПОПИЈЕМ МОЈИМ БЕНТЛИЈЕМ КАСТМ МЕЈД, ЈА БОГАТА А ТИ ГОВНО. :Д
Valjda spandex i poliester...opako
No što...zlatna kajla, sat od 500+e, maxerice...što se mora mora se... xD
__________________________________________________ ________________
Što se tiče mog treninga, ponovio sam ovu treću neđelju, jer sam nešto nakure navile odradio prvi put, nisam full kao što treba...Danas završena treća, od utorka počinje četvrta...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Šalim se, ja sam uvijek u pamučnu majicu kratkih rukava i pamučni šorts. To mi je najprijatnije za trening. I priznajem vam za te makserice, njih nosim
A stvarno je odlična teretana i nema toga šminkerisanja. Vjerovatno je bilo na početku toga, mada sam i ja u 5h na trening tako da je taj termin potpuno kežual![]()
hahahMa ne smeta žena nikad...pa ni u teretani... Al posle tegova, na pauzu da joj puvaš u facu hahaah Ovamo je bila jedna kukavica navraćala u Zagorič u ovu moju teretanu...Ono kako radi neku vježbu, tako se skoro cijela teretana pomjera da radi sve vježbe tamo...npr radi cucnjeve, svi su odma na bench pored...radi trbusnjake, svi na lat masinu pored hahah presmiješno
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Koje vjezbe radite za istezanje poslije treninga? Neko kaze da je to krucijalno, neko da i nije tolikooo bitno, najobicnije vjezbe iskombinovati.
Pitam jer po netu ima milijardu kombinacija i trebalo bi sat vremena za sve to, a ja radim klasicne sa kosarke jos kao klinac sto sam radio..ruke iza glave, ispod brade, visim ka prsuta na vratilo, ledja na strunjacu na koljena, i noge na sve one razne nacine..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Мени је памучни шортс ок баш, али да је јаааако танак, имам један дебљи и некако ми је СУНГУЛАТ, смета ми)
А чега није, могу мислит' кол'ко и каквих справа има... Оно, вјероватно има тих што се шминкеришу, али ко их бе... Знам једног што је иша' у соко џим, иде момак у тренерку од 150 еура, сат на руку џомба од 500 еура, максерице, све фул, тренира 15 минута, смори се и пичи до града... Без капи зноја![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks