Ginx, mezzo, duck, corona, english club ne rade jos uvijek. Cekamo rtl hrvatski i jos par regionalnih kanala i film box.
Ja pricam samo za tv
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Stigla gomila HD kanala a HDMI izlaz svako malo crkava... Više sam digao ruke i koristim SCART :mrgreen:
Ukljucen jos mezzo tv hd i english club (bez prevoda), mogli su srediti fine living da se odmah ukljuci prevod a ne da moram svaki put da klikcem i namjestam na hrvatski jer ima prevod za jos neke jezike.
A najsmješnije je to što epg ne umiju da namjeste dok im ne dodje neko iz Beograda. Evo HBO kanali su u ponudi oko šest mjeseci a još nisu uključili epg za njih... A tek za ove nove ćemo se načekati, ako neko ne dođe brzo odozgo....
Taj problem sa titlovima takođe postoji odavno. Naime, za 2-3 kanala nije postavljen kao podrazumijevani srpski jezik, već neki drugi ili nijedan, pa se prilikom svakog prebacivanja na taj kanal mora nanovo uključivati na dugme za titl srpski jezik. Npr. na Disney channel-u je po defaultu podešen arapski..... Ovaj problem sa titlom postoji kada se koristi ovaj njihov risiver koji nije u stanju da zapamti promjene titla.
Epg je prica za sebe, nacekacemo se, ja sam instalirao aplikaciju na telefon tv profil i imam programsku semu.
inace prilikom pretrazivanja pise da je nasao 110 kanala, inace ukupno ima 136 kanala, znaci da jos 26 kanala nedostaje a to ce biti rekli su u ovih nedelju dana
Last edited by straus; 03-12-14 at 16:48.
a kolko price oko epg...sto je to momci brate mili?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Meni i dalje nalazi 115 programa u pretrazivanju
Ljudi,meni pokazuje 97 kanala,mada nema nijedan hd i ove neke koje je nasao-ne rade...jbg...
Mislim da taj broj sto nadje nema veze sa brojem kanala, sad sam rucno izbrojao 118 kanala imam.
Prebrojah i rucno,al mi opet fali kanala;-) ne znam je li svima tako,al ja imam hbo,hbo comedy,cinemax,cinemax2,sci fi,al nista od ovih hd,mezzo i ostalih..i pri zadnjoj pretrazi nestao mi je jedan xxx i mtv hd,mada su bili zakljucani i prije,al sad ih vise ne pronalazi...eto tako
Moze li sa tim receiverima da se gleda jedan a da se snima drugi kanal ?
Who let the dogs out
Ne moze
ukljuceni hrt3 i hrt 4.pretpostavljam da nece dugog vijeka biti.nego, od ovih novih kanala zasluzuje li neki posebnu paznju?
Last edited by xxl; 04-12-14 at 14:16.
Hrt 3 i 4 su odavno ukljuceni, mjesec dana dzabe posle je to regionalni paket. Od ovih novih meni je svaki bzv iskreno.
Aktivirani ginx tv sa prevodom i corona tv, sada su svi kanali koje smo pronasli su aktivirani. Cekamo filmbox paket i regionalni.
Last edited by straus; 04-12-14 at 17:37.
znachi ovih 102- koji kanal do Novaka rade u osnovnom paketu? (mala navlakusha ,hahahA)
Last edited by xxl; 05-12-14 at 07:34.
Ovi hd kanali, nat geo, travel, history, mtv su i ranije bili, jes u dodatni paket, jedino valja sci fi, eurochannel, oni crnogorski kanali uzasni. Sta ce nam ono
sci fi ima dobre filmove vikendom, a eurochannel ima neke serije kako domace tako strane. food network hd ima prevod ali ga ovi nasi nisu ukljucili.
Moze li mi neko reci zato neki programi imaju prevod a neki ne?
Kako se povezuje ovaj M-kabal ? Je li preko telefonske linije ili ubacuju kablove spolja, tj sa stuba i sl ?
Uzeo bih ovaj kombo sa net16...isplati li se, ima li tehnickih problema, je li to ta brzina ? Kakav je kvalitet slike i dolazi li do sjeckanja ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks