http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/7...taju-iste.html
Kao što sam i mislio, njima niko ništa ne može. Rade šta im je volja...
Ako nisi iz Podgorice, ne bih se previse nadao u pomoc, covjek je fino rekao
Ako ispadne ovo sa BBM-om kao sto najavljuju, T-com ce zestoko da podilazi korisnicima da ih zadrzi. Mozda tako i zadobiju povjerenje nezadovoljnih korisnika umjesto pretencioznih superheroja.
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/7...taju-iste.html
Kao što sam i mislio, njima niko ništa ne može. Rade šta im je volja...
Last edited by donni_brasko; 04-12-14 at 09:01.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Evo poce cetvrti dan kako mi ne rade ni etv ni adsl i nikoga nema! Na 1500 se ne javljaju nego mi snimljena poruka kaze da zbog vremenskih nepogoda prijavim porukom, kad prijavim opet pise mi da sam vec prijavio kvar i da cekam, a nema nikoga. Ma kad dodje racun da se plati umanjit ga necete, go*na jedna raspala! Nema psovke koju sad ne bih napisa! Pi!
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
MEene isto adsl nije radio deset dana I napisao sam prigovor I smanjili mi racun.
Sami ti ga smanjit nece sigurno.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imaju li u poslovnicu neki formular za prigovor ili..?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Steta sto nisam znao za ovo pa da u novembru posaljem zalbu, jeli kasno sada za prethodni mesec da se to posalje?
@ Celjust,
Konacno jedan NORMALAN i OBJEKTIVAN komentar! Zanimljivo kako spameri na ovu tvoju poruku zanijemise.... Istina BOLI !!!!
@ Bugi,
Za koji paket se placa 11 € i to za 25 kanala? A kod kojih se placa duplo manje za vise kanala?
@ laciale,
Sto ne koristis druge operatere za net? Makar kuci?? Upload ti je mali, da li drugi nude vise?
Sto se meni obracas za ponudu M-Kabla, obrati se donni_brasku, koji je rekao da je vise prijavljivao probleme, nego sto je gledao TV.... Pa hajde, prvo se izmedju sebe dogovorite i usaglasite, pa onda poslije meni „objasnjavaj“, ali BEZ „ljubavi“ i ostalih slatkorjecivih upadica...
@ technus,
Ptice, ptice, pticice.... Koje ptice? Vrabac, sova, cuk...?? Ili SVE (one gradske i one iz seoskih zabiti) zna(va)ju za neki tamo kriminal u Telekomu??? Imas li papir ili neki drugi materijalni dokaz da je Telekom nekog potplacivao?
Ptice (na grani) NIJESU relevantan dokaz, vec MATERIJALNI DOKAZI !!! Pitaj bilo kojeg pravnika, pa ces vidjeti sto ce ti rec... Nego NECEMO VISE O TOME !!!
Infrastruktura je bila vlasnistvo drzavnog Telekoma, i ona je prodata stranom TK operateru Deutsche Telekom, i kako to da „ona nije trebala da se prodaje“?? Sto ce drzavi infrastruktura, ako ne zeli da bude vlasnik Telekoma??
To bi ISTO bilo kada bi prodavao kucu, ali potkrovlje ne??? Nelogicno zar ne??
I dobro je sto je prodat Telekom, jer sad imamo mnogo kvalitetnije servise nego kada je bio drzavni!!!
Telekom ti je NAJBOLJA firma za rad i unaprijedjenje u citavoj CG, godinama zaredom !!!
Za ostalo imas temu o BBM-u, pa tamo se hvalisajte, kako ce JEDNOG DANA „poboljsati“ servise...
Kako kazu nasi stari: „Obecanje, ludom radovanje!“
Nego 'ajde da vidimo i to „cudo“, Telekom je MIRAN!!! Statistika je TA koja govori!!! A dosad je mnogo rekla....
Pobrini se ti vise o TVOM poslovnom statusu, pusti druge! Sem ako te tata (i mama) i dalje hrane...
Zar je BITNO, gdje ja radim??
@ bakyknez,
Telekom je MIRAN!!! Statistika NEUMOLJIVO govori, da ETV ima iz godine u godinu, sve vise korisnika.... Treba li ista vise tome dodati??
Ne vjerujem, da ce BBM ugroziti Telekom! To su kafanske price isto kao sto je technus rekao da i ptice znaju da je Telekom „kriminalan“...
@ iPhone,
Samo da se ne razocaras....
@ getsbyy,
Imas temu o BBM-u, sto dolazis ovdje?? A te resivere sto koristi BBM, bice da prave vanzemaljci... Sve se to danas proizvodi u Kini...
@ no-mercy,
Da li svijetle lampice od tog rutera?? Koje je marke? Opisi malo bolje tvoj problem.
A preko cega postujes na ovaj forum?? Sve i da radim u Telekom, ne bih ti mogao nista „ubrzati“!!! Sve se radi po procedurama! Kao i u svim OZBILJNIM kompanijama, kakav je Telekom!
@ ToJeMojBrat,
„Brate“ srecna ti 10-ta spam poruka! Covjek se MENI obratio, sto znaci da samo JA mogu da mu odgovorim! A ne ti u moje ime... Mada ucis, nije grijeh kad pogrijesis... Nov si... Bice bolje kasnije...
A ako on ne zivi u gradu, ne znaci da zivi u nekoj zabiti kao ti!!!
Opet rekoh, da se u Telekomu radi po procedurama, i da ce mu se izaci u susret! A za ostalo, budi srecan, dobro je to za zdravlje... Pogledaj statistiku i vidi kome ona ide u prilog. Tako da nema potrebe da Telekom bilo kome podilazi (a ponajmanje tebi)! Prije ce biti da je obratno (iako ja to tako ne bih formulisao) tako da... will see
@ Manu,
Problem ti je do tvog rutera! Objasnio sam kako da rijesis problem....
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Ne znam šta koristiš, ali daj i nama malo...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Kod najjeftinijeg, Extra TV MINI košta 5e i naknada za pristup mreži je 6e.
Koliko ja znam nema jeftinijeg paketa u Telekom? Na Extra TV MINI paket dobijaš 25 kanala.
Ako ima mogućnost da se plaća samo 5e,evo ja uzimam..
Kod svakog operatera za 11e dobijaš makar 50 kanala a kod nekih i 80.
Znači od 2x do 3x više.
Uzmi BBM za manje para duplo više kanala.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Ja ne odgovaram u tvoje ime, samo sam citirao jednu od tvojih velikih mudrosti na ovom forumu. A kad bi ti manje lupetao gluposti i mojih postova bi bilo manje. Razmisli o tome.
Ako se ko razumije u podilazenje, to si svakako ti. Ponovo cu ti reci, onaj ko citira generalnog direktora po meni podilazi najstrasnije (nemoj da si toliko osjetljiv - previse licno shvatas stvari, botovi bi trebalo da su neosjetljivi). A kad Telekom svako malo zove korisnike da ih pita da uvedu novi paket i predju na povoljnije pakete, ti tu mozda vidis promovisanje ponuda, ja tu vidim nesto drugo. A kad se BBM ukljuci u kvaltetnu internet/kablovska/fiksna pricu, toga zvanja ce biti sve vise, sigurno i spustanja cijena usluga, pa ti to tumaci kako hoces.
Kad sam vec kod spustanja cijena (tacno vidim da ces reci Telekom na to ima pravo, slazem se), najnovija akcija da se smanje cijene odredjene ali ne i sve pakete je genijalna (iako je pompezno najavljeno smanjenje cijena usluge interneta, koji ulaze u sve pakete). Pretpostavljam da Trio start korisnici cine vecinu korisnika extra tv-a i umjesto da se fokusiraju na taj segment unapredjuju ponudu prema tom segmentu i tu rade promotivne akcije (smanjenje cijene ili povecanje brzine interneta kad vec nema novih kvalitetnih kanala), nekom genijalnom menadzeru je palo na pamet da smanji cijene paketa kojih sigurno ima znatno manje od trio starta. Siguran sam da ce biti onih koji ce preci na maxi paket, rezonovajuci da razlika od 6-7 eura mjesecno nije nesto mnogo, ali mislim da ce kod vecine korisnika trio starta koji ne promijene paket ova akcija samo pojacati nezadovoljstvo. Naravno svi ce oni biti spameri...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Haha a nadam se brate ipak da necu ni ja, a ni ostali korisnici, jer bi to znacilo da bih mogao(morao) preci kod drugog provajdera usluga ukoliko se pokaze boljim od ovog sadasnjeg, a ne bih da se oko toga cimam, ovi su mi ok...samo da dopune ponudu barem nekim kanalima, koje ostali imaju u ponudi odavno.
I...eda li kakvih insajderskih novosti, ovo pred novu god. da nas obraduje neko ? :P
prelistavam one crtane kanale prije discoverija sto su i vidim da ih je sad pola zakljucano xaxaxaxa
jes da ne gledam ali ovo konstantno smanjenje broja kanala stvarno bruka
AJMO CRNA GORO !!!
Pa ne bi me cudilo, ali ja u Nk-u za sad nemam alternativu, zato ako se pojavi neko bolji, jbg, prelazi se tamo.
Donni, pa i rade to namjerno...jer sa ugovorom na dvije god., koliko se potpisuje za maxi paket, su te opet obavezali da ih koristis, a posle god. dana micu i minute ka drugim mrezama i tule pakete, sem pinka..
Last edited by iPhone; 05-12-14 at 21:32.
malo kise je palo i ne prestaje da mi koci tv a i internet....ima li jos ko problema ?
prije nekoliko dana sam bio u poslovnicu t-com da odjavim trio fl@t2 i radnica mi je rekla da ne mogu da to uradim dok mi ne istekne ugovor za lap-top.nisam obratio pažnju na ugovor koji sam dobio i sad moram da čekam mjesec jun naredne godine da bih mogao da maknem fl@t2 i predjem na nešto drugo,a što je najgore sad ću morati umjesto 30 e da plaćam 38 e + 20 e za lap top.
šta radim ? dal da napišem molbu za raskid ili nešto drugo ?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Treba otvoriti topic za kolektivnu tuzbu protiv tcoma za sve korisnike koji ne zele fiksni telefon ni pretplatu za isti.ispada da po njihovom svako ko zeli da kupi mercedesa u salon mora da kupi sa njim i prikolicu????mozda se varam ispravite me
poslato sa milanovog telefona![]()
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks