Ima tweak koji dodaje.... Zaboravih sad ime...![]()
E dobro.
TAKUMI
Znači novi, sa srećom![]()
hahaha jeste, za 5 min sve gotovo, pogledali, zamijenili, nisu trazili ni racun od kupovine ni garanciju.
Znaci kad nam zasteka da picimo u Amsterdam
Sent from my iTelefon using Talktap
Sto ti je bio problem sa punjenjem?
f6
Pozdrav,
Kada sinhronizujem ADRESS BOOK sa kompjutera, na Iphone 5s imam dva problema:
1. Ne mogu da vidim ukupne kontakte u kontaktima, ono ( stari kontakti + sinhronizovani iz te liste koju sam označio - već Ili jedne ili druge. Dakle, kada uđem u groups - ne mogu da su mi svi štrikirani
2.Kada štrikiram samo tu grupu (problematičnu), otvori mi se blank lista, ali koje god ime iz te liste da ukucam, ono mi izlazi kao rezultat. Znači oni postoje tu, ali ih ne vidim dok ne ukucam u search.
Any advice ?
Hvala
Najlakse ti je sve kontakte sinhronizovat na gmail i tako ih prebacit na telefon.
ma imam ih ja na telefon, samo što ne vidim jednu grupu kontaktata
naravno da mi je crnogorska kartica na NO SERVICE signalu u njemackoj, ima li ideju kako da updejtujem carrier settings na t-com nas, treba mi domet dok sam odje, makar da se setupujem vajber na novi telefon?
Ne pominje vise niko krivljenje ip6
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ko je i 1% povjerovao u one price o krivljenju, samo nek je zdrao. Ada nije prije nove ere bilo kad je izasao iphone 5, identicna kampanja je vodjena bila tada. Jer je odjednom iphone bio izduzen i po nekim zakonima fizike, najlakse je bilo rec "nema trika da se to nece krivit" i tako puče kampanja. A da je Bog da, ima ovih Android frikova na tone, koji ce silu na sramotu iznova i iznova tu pricu pricat kaceci raznorazne klipove sa yt od svojih frik kolega. Razlika je u tome sto su ti ljudi placeni za te stvari i razumijem ih, ali ove zatupljene za dz, nikako
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Viđeste li ovaj klip đe ona dva klinca u Apple store krive iPhone 6 plus ka od šale..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Je li?
Smijete li probat? (Poshto je to ionako izmishljotina).
A mozemo i igru u kojoj "mushterija uvjek pobjedjuje",
Prilozite vash 6+, ako se iskrivi pod istim uslovima kako su ljudi i pokazali da se krivi, vi meni moj stari bzv bb zamijenite istim takvim samo novim, a vi ostanete Zbumerangom ili sendvichom, zavisno od -curve. A ako se ne iskrivi, ja vama top varijantu 6+ neraspakovanu.
Test mashina sam ja, metodologija: palchevi centralno na poledjinu, ostali prsti an fas, klasika.
Nego greota je onako nesto unistit, iako su, istina, izjeli ***** od oke pri projektovanju, cerajuci fenseraj, da se lagano, da se slick, e pa klinac. Shto vam ja zla ocu, drzite ono u kakav dobar case i pazite ga. Tanka razvuchena aluminijska palachinka ne moze biti adamantium like.
><
Unfuckingbeliveable. Eo mjesec ipo od kako ga koristim, u istim uslovima ga koristim ka i svaki prethodni telefon. Dakle po dzepova. Najvece opterecenje je momenat kad se sijeda u kola i npr stojeci ako se sagnete da zavezete pertle. E toliko sam ovih situacija ima za mjesec ipo eo da bi savio vise ka Kvazimodova kicma, kolilo je price i "argumenata" vasih na temu savijanja. Sto se tice nenormalnih uslova da ga ufatim i da pocrvenim paradajz dok ga ne savijem, vjerujem da moze. Vjerujem da cu isto napravit s bilo kojim drugim telefonom. Pardon necu, ostali ce puc na pola.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Pa cekaj, na onom testu sa presom su neki telefoni bili meksi od njega a kao ovi prstici ih nisu mogli iskrivit.
TAKUMI
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
telefon je debeo 6.9mm sto je bas tanko i tanje od ostalih u klasi, izradjen od aluminijuma (na blaga krivljenja manje otporan nego plastika jer se plastika vrati u prvobitni polozaj) i ja vjerujem u pricu za krivljenje , ali isto tako vjerujem da se ne moze iskrivit bez zveka i da su sve ovo price za malu djecu
realno ako je nekom merak nesto da slomi on ce ga slomit, sad da uzimam telefon i na silu da ga krivim i o jadu da radim , a ovo u dzep da se iskrivi je smijesno...
a evo i video
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Iako izrazito ne volim da uchestvujem u polemikama telefonsko-navijachke provinijencije, jer prao rec nije me mnogo briga "za telefone" u prvom redu, a i nikakav sam navijach. Te vrste pripadnosti su mi jako odbojne, ali kad banalizujete do besmisla tesko chovjek moze da se uzdrzi. (a i dosadno mi je malo, bice najprije
)
To sto se jos neki tamo krive, pucaju, niti je ko pominjao, niti je bitno, jer nikakvo poredjenje u pitanju, a tek ne "opravdanje". Ovaj tel je premium premiuma po cijeni, (a po prichi, bozanstvo), i ne da ne bi smio da ima ovakvu boljku, nego se o tome ne pricha. Takodje, bananizovat prichu da ce se iskrivit od povjetarca, naravno da nece, nemojte da ste smijesni. Ali koliko se vidi u odr. uslovima (mnogo lakshe nego sto bi smjelo) moze da mu se desi jer ima slabu tachku onamo kod sim kartice, ili sto je vec ono.
Razlog za to je, naravno, -fenserski. Isto kao sto su se ono poprije zajebali Santenom, pa je bilo, -ne drzite ga pravilno, tako se i ovdje izjelo vnogo, zbog lightnessa, slicknessa, -looka. Prihvatite (nije to nista strasno), kao i sve, ima dobrih strana, ima i falinki nazalost. (Za moj ukus 5s je mnogo bolji overall, kompaktnost ga lansira u stratosferu).
(mogao bih se kladit u sve na svijet da sledeci, nece imat ovakvih problema, i da ce oni lichno dat kakvom Hulku da proba da ga savije pred kamerama. Marketing, uh)
Nego, apsolutno mi je drago ako uspjesno prolazi svakodnevnu upotrebu (najbolje bi bilo da mu je od tog zlo), nemam nikakvu zelju da bilo kom komsiji crkne krava, still, rijechima booksovskog jarchine -"Kolega, ja bih ga uzeo" (pripazio).
Last edited by NexusVI; 04-12-14 at 10:04.
><
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks