Page 217 of 402 FirstFirst ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... LastLast
Results 5,401 to 5,425 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam upoređivao sa ovima, mada su ovako generalno ok...Priča je bila kako su Pedja i Lepomir kategorija super pero od jazavca A Kaljestro kaže da ne bi mogao biti kao oni...možda ne izdefkan il te srazmjere, al brate kad ga vidim na faks, kroz onaj debeli sibirski duks mu vidiš ramena i leđa i PRKNO masno ♥

hahah ja sam flashlight, ovi ovamo isto, jedan muziku, i bucaj

Prvo da se odradi trening zajedno Da budu blaže reakcije hahaha

EDIT: Kad bolje razmislim razlozi za probleme s čučnjem su:
    Nemam pravi Squat kavez, no dižem šipku s mjesta dje ljudi rade Military press, pa je malo previsoko kad vraćem, pa moram jednu po jednu stranu da nataknem, što dovodi do zejebavanja ramenog pojasa i ispod...
    Druga stvar je što nisam uvijek kretao iz kukova, nego ispravljao možda gornji dio leđa malo, pa je i to doprinijelo...

eto možda neko bude imao sličan problem pa...
    Last edited by Loverclocker; 01-12-14 at 23:16.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

A ovaj Klančir izgleda ozbiljno, da nije on bio na neku sliku što Benex izbaci? baš se izdvaja
    Јес' вјероватно, тренира' је тамо кад је био, треба да добије про кард ускоро

Nisam upoređivao sa ovima, mada su ovako generalno ok...Priča je bila kako su Pedja i Lepomir kategorija super pero od jazavca:grin: A Kaljestro kaže da ne bi mogao biti kao oni...možda ne izdefkan il te srazmjere, al brate kad ga vidim na faks, kroz onaj debeli sibirski duks mu vidiš ramena i leđa i PRKNO masno ♥ :grin:
    Сад ће испас' ЈА ТЕБЕ ВОЈВОДО, ТИ МЕНЕ СЕРДАРЕ, али $ећам се да сам вазда био љубоморан кад прођеш кроз ходник и видим ти онај добро исцртани трицепс :Д
    EDIT: Kad bolje razmislim razlozi za probleme s čučnjem su:
    Nemam pravi Squat kavez, no dižem šipku s mjesta dje ljudi rade Military press, pa je malo previsoko kad vraćem, pa moram jednu po jednu stranu da nataknem, što dovodi do zejebavanja ramenog pojasa i ispod...
    Druga stvar je što nisam uvijek kretao iz kukova, nego ispravljao možda gornji dio leđa malo, pa je i to doprinijelo...
    Ја дижем тег на разбој, брате, о јаду се забављам, тако да знам како ти је
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post

E kome je ovaj sa ovim prsutama lijepo gradjen neka se rokne. Momak u sredini je zmaj. Samo sto za ovo treba 1001 odricanje. Vukotic standardno dobar. Ali se zna da svasta uzima od HEMIJE kao i ovaj srednji naravno

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

ali svasta od hemije.. :/

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Ali svasta

Ja sam najvise ljubomoran kako zadrze kosu ***** ih, ja znam meni da bi opala sva prvi dan.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kosa samo opada ako ti je genetski predodređeno...Pa se pojača sa rhoidsima.. Ako nije, lagano. Inače ne reaguje svako isto na rhoids...

@kaljestro
    Hahhaha serdare *
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Znam to i znam da bi mi opala
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je već opala dosta, bez ičeg... Ovako sam prelijepo građen, a kakvih nesretnika ima, sigurno misle da sam počeo na kratko da se šišam jer se bodem
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

znaci nema te djevojke koja je veci narcis od brata prijatelja iznad mene,a neeee mogu ne znam sto dat'!!!
    ali neka

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Па добро, реално сва тројица су на хемији, ништа чудно, нити је нека непознаница.

Што рече АмФи, не можеш тако да причаш, момак десно исто има већа одрицања него Почек и то много, оће про кард, да буде у најјачој федерацији свијета, мора тако да изгледа, не може изгледат' ка' ја...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

lavrkloker o presveto boozanstvo, adonise i apolone foruma, olmi slikat u kakve patike treniras tj radis cucnjeve ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    znaci nema te djevojke koja je veci narcis od brata prijatelja iznad mene,a neeee mogu ne znam sto dat'!!!
    ali neka
    :victorious:

Quote Originally Posted by sparco View Post
    lavrkloker o presveto boozanstvo, adonise i apolone foruma, olmi slikat u kakve patike treniras tj radis cucnjeve ?
    E tako, naučio si kako pravilno da mi se obraćaš

Ove su mi za gym, ne idealne, al ok.. http://taniebuty.pl/nike/Nike_Air_Af...1/Product.aspx
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Мислим да ће њима да страда ово доље па ће се кривит' итд...

Ја у ове идем у теретану

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koristim ih ja duže, ako misliš na đon, jok, jak je, jedino što mojim hodanjem obrusim zadnji ugao patike na spoljašnju stranu...al ne previše xD

p.s. ove tvoje vidjoh nocas dok slušah ovoga ludaka hahahha

Last edited by Loverclocker; 03-12-14 at 02:59.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ako ti se patike nejednako trose, znaci da nosis pogresne... Moras da nosis patike koje odgovaraju tvojoj pronaciji... Obrati paznju na to!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne valjaju djonovi za cucnjeve nikako, to ti sto tripujes da su dobri djonovi je jedno, al bolje je bos nego u ove patike da radis da znas , cmok

kaljestro kao sto vidis zna znanje a ja radim u bakandze planinarske jeftine za ultra tvrdim ravnim djonom ili bos skroz

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

p.s. ove tvoje vidjoh nocas dok slušah ovoga ludaka hahahha
    Е како је овај прска, мада гледам га стално :Д

Понекад кад ми је мука да носим ове баканџе јер ми торбу надуше, убачим једне старе старке, дно им је баш баш танко
    Е, никад нисам проба' да тренирам бос, а морам неђе то да пробам, мислим да би ми било чудно )

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Ako ti se patike nejednako trose, znaci da nosis pogresne... Moras da nosis patike koje odgovaraju tvojoj pronaciji... Obrati paznju na to!
    Igrao sam dosta dugo košarku, imam jaako izražen ris, pa se oslanjam uglavnom spoljašnjom stranom noge na zemlju. E sad, ne znam kako po tome da biram patike, nije to nešto značajno izraženo na đonu, al nisam se nikad petljao sa ulošcima i čudima, jer nisam imao nikakvih problema sa člancima, koljenima, kukovima i dr. Slikaću to trošenje pa ću vam pokazati, to mi je djelimično i genetski, i ocu se isto tako troše malkoo više na taj dio...Pa nikakvih problema kod čojeka

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ne valjaju djonovi za cucnjeve nikako, to ti sto tripujes da su dobri djonovi je jedno, al bolje je bos nego u ove patike da radis da znas , cmok

kaljestro kao sto vidis zna znanje a ja radim u bakandze planinarske jeftine za ultra tvrdim ravnim djonom ili bos skroz
    Ti si već jednom rekao da radiš u bakandže, svaka čast, tako rade profesionalci. Pitao si me koje nosim i ja ti rekao. Patike nosim eo godinu dana, ništa nije stradalo na njima a ni na meni. Đon i nije tako veliki, nema cent, nego je izraženo spolja. U pravu si da bi bilo bolje bos, al eto, ja cu ostat prosječan po tom pitanju i kao gro ljudi ću ići u patike koje su mi udobne, odgovaraju i od kojih me ne boli ništa.
    Last edited by Loverclocker; 03-12-14 at 12:53.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Сјебано је само код ђонова тих што су меки, па можеш да се сјебеш да ти тоне нога док радиш

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo pogledah, na mjesto pete unutra nema 7mm cini mi se...ne znam za potanjanje...mislim da nije toliko značajno za ove moje treninge i pussy težine ...prenese se ta sila po površini...Nisam do sad nikad razmišljao o tome...Sad mi ebaste majku ima naredna tri dana da doktoriram obuću i stopala za BB
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

brate cucanj i mrtvo ili bos ili kupis patike najeftinije moguce bez ikakvog djona,ja sad radim u neke sa asos-a sto sam narucio,7e,taman kao da si bos,a ono nisi
    a ovo sto kaze igi je u pravu potpuno..treba obratiti paznju na tip pronacije i po tome birati patike,naravno ako je covjek fizicki aktivan

sto se tice sparca i bakandzi,pusti ga..tripuje se na neki hardkor ludilo,igla,bakandze,vjerovatno i neki duks sa kapuljacom..sto ce crno celjade

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E taman ću to i da uradim...pošto u ove šetkam ponekad, da ne kačim nogama u one limove i ivice po teretani, ogulicu ih skroz...
    Ne kažem da nije, al reko da nije pomenuo nikad ne bih razmišljao o tome...Ne znam kako se to bira, bez po osjećaju kad obučeš...? Ili namjenski stavljat uloške?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ma bre nosi sta god samo kad cepas cucanj neka nema djonova, ili starke neke najprslije sa onim mikron djonovima , shputke ka nekad na fizicko, mozda manje problema osjetis , jer si se nesto zalio cini mi se ;p lako se od jednog milimetra pomjeri cio kostur sinko ;p

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Pronaciju sam odredis (nadji na net kako se odredjuje tip). Svaki model patike je za odredjenu pronaciju, a to nasi butikasi ne znaju, tako da i to izguglaj i onda po tome kupis model patike. Nisu modeli patika zbog dizajna samo

To sto se patika trosi na jednu stranu je zbog pogresnih patika. Kad ubodes pronaciju onda se trosi ravnomjerno jer patika kompezuje tvoj krivi hod. Pogresne patike mogu jos vise da te nagrde jer je npr. djon meksi na stranu na koju ti treba jaci support.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 217 of 402 FirstFirst ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)