Tacno ce smecari 1-1 zavrsit...
Kakva namještaljka Bilbao, noge im se osušilie.. ada da loptu na zemlju ne spuštiše 90 minuta no samo bulaju ka Stouk... no Stouk ga dade Junajtedu, a ovi ga Dečiću ne mogu dat. Lopovi smrdeljavi..
Tacno ce smecari 1-1 zavrsit...
Forever young, i want to be forever young
xxaxa, zdravlja mi, tacno sam zna'. Pu majq im klosarsku...
Kakvi nesoji.. dade im ga Aduriz za 1:1 ka iz zajebancije.. ali jednostavno nisu htjeli da dobiju ovo. Nagrdiše me...
E morao je biti penal, taman se ponadah! Gotovo... Jbg Kotoranine, danas ti nije bio dan mada me je privuklo i to sto su ovi igrali triput uzastopno 0:0, morali su u 3+ da odu. Sutra najbolje neka sitna kvota do 2 maksimum i nesto vece pare da se vadim.
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
vau,koliko para,blago tebi
vjerovatno sam jedini ispostovao kotoranina danas i dobio
[2/2]
0630 02-12 17:00:00 C S K A Moscow-Amkar
Dupla Opklada 1&3+ 1,97
0602 02-12 20:15:00 K. Offenbach-W. Worms
Golovi 0-3 1,32
Samo uporedite kvote na Bet365 i ovim gabeljima od Meridiana...
![]()
Nijesam baksuzirao Bilbao, jednostavno mi zdrav razum nije dao da se zaletim na ono. Navlakuša godine. Ona kvota protiv trećeligaša...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ja sam ga bas zbog kvote i odigra, ko ga jbe...
Dajte kvotu 5 za nba nocas ako ima sto
Evo, pogodih Engleze i pogodih na onom egzibicionom Utd 1&2-3 gola al dzabe kad ne mogu dobro da uparim. Bas steta za one Nemce a da nije bilo penala ostalo bi 0-2. Htedoh sad odmah da stavim 50 evra na duple City i Chelsea da vratim sta sam danas puko ali gledam taj City poslednje dve sa Sunderlandom kao domacinom pukose, bolje da se ne glupiram... Sutra smireno analizirati parove mada tako ne volim te Francuze a ovi kupovi to su sve sumnjive utakmice, evo danas rumunski kup 1-2 i 7+
Opet jedna .. smor!
Edit: i ipak ne, monako sa parkinga daje gol :P
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 02-12-14 at 21:58.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
budala budala pored toliko timova ja ubodem na fenerbahče
edit tu je i košarka mada ....
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
E moj Sasuolo...
Steph Curry i Klay Thompson obojica pod znakom pitanja nocas protiv Orlanda. Tako da izgleda primamljivo H2 (+10.5). Gosti sigurno motivisani posle pobjede nad Phoenix-om sinoc.
Kobe Bryant je propustio shootaround danas. Trener je rekao da izgleda umorno tako da bi se moglo gadjat da daje manje od 27.5 poena.
Demarcus Cousins je trenirao danas i vjerovatno ce igrati nocas vs Toronto. Dobra je kvota na Sacramento (1.80 , nedje ide i do 2.00)..Mogu do pobjede nocas protiv Raptorsa koji su izgubili od mrtvih Lakersa u nedelju. Takodje gosti bez glavnog igraca sto im dodatno umanjuje sanse..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks