Moze Ferencvaros doc neki prelaz, nie nijedan Madjar danas...
Osjecaj mi kaze da ce CSKA iz 2 u 1 da dodje
Moze Ferencvaros doc neki prelaz, nie nijedan Madjar danas...
Forever young, i want to be forever young
ja sam ga igrao 1 i 3+,nisam htio rizikovat 1-1 jer je razlika izmedju kvota bila mala
Prokleta CSKA... gledam ih na streamu, bolji su tim, vise napadali ali realizacija im je nikakva, ovi im iz jedne jedine sanse dadose gol. Valjda su rezirali neki preokret... Od Engleza veceras treba uzeti u obzir cinjenicu da su West Hamu sve utakmice u gostima bile GG3+ i da je QPR ubedljivo najlosiji tim u gostima 0 0 6 i gol razlika 2:15. X2 na Newcastle isto nije lose, nerealno je da sada Burnley ulazi u neke pobednicke serije, oni ce se do poslednjeg kola klati za opstanak.
Ja bas mislim da taj qpr mora vise nekog u goste zakinut
Sto ste igrali cka na 1.2
Mada su 5 komada dali prije ove... Da imam na racun sad bj uzivo sve na njih stavio
Sent from my iPhone using Tapatalk
slabo sve zamaloje 0-2 bilo
Eo nocas NBA
Cleveland - Milwaukee H1 (-10.5)
Atlanta - Boston 1 , sa manjim ulogom >209.5
Detroit - LA Lakers probati 2 , mada za izbjegavanje je ovaj mec
New York - Brooklyn isto kao za Lakerse ali s'obzirom da je gradski derbi u pitanju to trebalo bi dodatno da motivise domacine. Potrebna im je pobjeda jer su u krizi..Tako da manjim ulogom na 1.
Chicago - Dallas 1
Denver - Portland >210.5
Phoenix - Indiana manji ulog na gost >94,5 ili H2
Sacramento - Toronto 1
Golden State - Orlando H2, manji ulog na domacin >104.5
--------------------------
Izbaci jos 2-3 igraca, pa da se probere nesto![]()
Forever young, i want to be forever young
e ako ovaj cska ovo izvuce svaka im cast, jer pojma nemaju
CSKA pade gol ajmo jos jedan!
1-1!!!!
a kamena je ova indiana protov finiksa brate.. ja to ne bih stavljao , izbacicu malo kasnije jos nesto iz nba..
Vucevic <18.5
Lawson >16.5
Lillard >20.5
Thompson >20.5
ta kamena Indiana je dobila Miami,Chicago i Dallas u goste. I to kad su dobili Dallas niko im od glavnih igraca nije igrao (ni West, ni Hibbert,itd..)
A Phoenix je inace strasan..Izgubili su od Orlanda kuci.. Uostalom zato sam i rekao manji ulog na Indianu..Nije sigurica ali valja probat..
Last edited by miha; 02-12-14 at 17:44.
sto ispromasiva cska ljudi pa ovo je BRUKA
i ugurase ga qqqqqqqqqqq
Ok , razumijemo se.. mora se nekad i neko iznenadjenje probat.
Igrace bih dodao :
Ibaka <
Davis <
Lowry >
obraza mi prvi go cista ruka crnca nekog iz cska i ovaj iz nervoze loptu raspali i dade ga, a drugi go kroz 6 igraca i ovi je sami sebi ugurase u go
Sve što odje predložim dođe suprotno, od sad igrajte suprotno od onoga što napišem.
Ad astra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks