Meni jos nisu dosli da prikljuce a cekam ih eo nekoliko dana, kazu zbog kise nemogu da rade sa zivom strujom, eo danas u Bar ne pada kisa i jos nisu dosli da prikljuce..
Meni jos nisu dosli da prikljuce a cekam ih eo nekoliko dana, kazu zbog kise nemogu da rade sa zivom strujom, eo danas u Bar ne pada kisa i jos nisu dosli da prikljuce..
nothing comes from violence and nothing ever could
Zna li neko koji je ovo HDTV Stb risiver sto nude ?
To je resiver koji imas, ovaj crni. E sad cekamo da aktiviraju programsku semu na ovim kanalima.
Koja je frekvencija nasih kanala (RTCG, montena, pinkm, prva tv, vijesti) jer poslije automatskog pretrazivanja ih nema, pa da odradim manuelnu pretragu samo te frekvencije da ih vratim.
i kaki su ti kanali jesuli titlovani hd i ti ostali dokumentarni
Titlovani su hd kanali
meni nedostaju arena 2,3,4,budva,boka,herceg novi,mezzo hd,tv1, kanal5, alsat makedonija, rtl hr, rtl2, rtl kocka, rtl +, cmc, hrt 3 i hrt4
A meni od mezza pa nadalje![]()
na ove hd kanale povremeno ima smetnji???
Jos ovo nisu sve sredili, ima tu jos dosta posla pa dok odrade programsku semu, ali bitno je da se nesto radi![]()
Meni sve radi perfektno...ljepotica ovih 10 hd kanala. Svaka cast za m kabl
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A sto je pretplata veca to nikome nista
Pretplata je ista za podgoricu
nek nam zivi zivi mkabl
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Kako ja od maja nijesam nista pretrazivao sto mi preporucujete... Nema risiver vec karticu u tv instaliranu... Da premo menija na tv odradim pretragu kanala? Hoce li mu ostati podesavanje za titl ili moram ja rucno da podesim...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kod mene je kartica i sve zapamti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks