nek nasa pandurija nastavi da se krije po zbunju i vata ko je preteko kamion sa drvima koji ide 5 na sat, a djecina po gradu nek jurisa i sije smrt...
Pa kad je prosle godine motociklista u tolosima poginuo, vozio je brzo, kod volija, auto se ukljucivalo i on ga je izbjegao ovako kako jeste.
Drugi momak je zavrsio u zatvoru, ali sa mnogo manjom kaznom zbog neprilagodjene voznje ovoga na motoru.
nothing comes from violence and nothing ever could
nek nasa pandurija nastavi da se krije po zbunju i vata ko je preteko kamion sa drvima koji ide 5 na sat, a djecina po gradu nek jurisa i sije smrt...
I ja forenzicara pozdravljam ovom prilikom, dako digne dupe nocas
nothing comes from violence and nothing ever could
Postoje ljudi koji ih nehata naprave prekršaj tj zbog slabe procjene ili neiskustva i postoje nasilnici na točkovima, ovaj sa bmw-om je klasičan primjer jedne bezobzirne barabe.
Ne znam sta mi je gore,srest se sa zenom vozacem ili vozacem iz Dg
Srest se sa vozacem iz Tivta.
Pretpostavlja se da je do nezgode došlo kada je „Audi“registarskih oznaka DG AG 627, koji se kretao od Cetinja ka Podgorici naletio na palete koje su bile na kolovozu, te je vozač tada izgubio kontrolu nad vozilom, pa je “Audi” završio na krovu. Palete su na put ispale iz “džipa” koji se kretao ispred “Audija”.
Vidim da je ovdje izmisljeno da se palete voze dzipom ?
Klizav put, noc, neosvetljeno, pa kad odjednom iz vozila ispred tebe poleti na tebe ... Dzaba ti i 100 m odstojanja u ovom slucaju.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Vidio sam ja zasto je dosli do udesa,nego vidjeh tablice pa morah napisat
Kad pomenuste ove sa DG tablicama. Ako vozite preko Spuza kroz Martinice ka Ostrogu. Put nije los (ima po malo rupa al u sustini dobar je) pri brzini od 40-50km/h lagano se mimoidju 2 vozila da ne silaze sa asfalta. E kad idete tim putem ocekujte da Yugo ide preko 110km/h i da ide sredinom. Barem 4-5 puta sam se bukvalno zaustavio i pomjerio budalama. To kao raketa proleti pored tebe. Ne razmisljaju oce li koga ubit. Pokusas da usporis oni kao kamikaze nalijecu i nema kocenja no ide na tebe pa ko prezivi. Jednom sam usporio i stao u svoju traku, ma na milimetar smo se mimoisli rekoh ponese mi komplet lijevu stranu.
Ja vecih kamikaza jos vidio nisam. Za sad ovi DG vode.
Cesto sam tamo i to je kriminal kako voze. I cetasi su isto ludi, i zecani, a i podgoricani, a tek niksicani...
Cekaj, pa lakse mi je da kazem da je citava CG divlja (cast izuzecima).
TAKUMI
mene je jednom u DG na parkingu pandur tražio dokumenta i to...ruku bi okinuo da je zbog tablica...
Svi smo mi ludi na svoj nacin i tih normalnih izuzetaka kojima zivot (kako njihov, tako i tudj) na putu nesto znaci je jako malo... Ja mislim da nema vise smrtnih slucajeva u odnosu na broj stanovnistva u saobracaju ni jedna civilizovana zemlja u svijet.
evo kako britanci prave kampanje protiv nemara u saobracaju - brutalno, ali nacera coeka da se zamisli
tuzno je znati da je kod nas 6-7x veci broj stradalih u saobracaju (u odnosu na broj stanovnika) nego u vecini evropskih zemalja
Ili kako je to (crno)humoristicno objasnio jedan moj prijatelj:
U CG imas 3 tipa vozaca po kategorijama vozila:
- Oni koji voze lamine
- oni koje voze auta srednje klase
- oni sa babaroga autima
E kaze u 99% slucajeva im je i voznja takva
Ovi prvi divljaju jer imaj upotrebu da dokazu njihov aut (yugo, gnjolf 2 itd, fiat tipo, bravo itd) nije za bacit no da vrijedi vise no ovi drugi (i on moze 100 da ide -- nema veze sto mu treba 8x vise da stane)
Ovi drugi su kaze najnormalniji jer su mukom stekli kakava takva normalna kola i cijene i njih i zivot
a ovi treci se nijesu mnogo mucili, cak vecina ni ne zna sta je to muka, a onda moraju dokazat da su uvatili Boga za m*da i sta sve njihov auto od 50+ iljada moze
Ada jes... ne vjerujem ja da je idje ikad u neki grad u CG policajac nekog zaustavio/legitimisao zato sto mu nije 'iz kraja'
To je redovna pojava, ili ako vozi Tamić onda je bogotac. A da ne pričamo kad se zaustavi na sred puta(ne bi se spuštio sa strane) i rasprede priču da prijateljom, odma se beči što mu posle 10minuta čekanja sviraš.
Isto redovna pojava. Nego sad su dovukli neke prekobrojne iz Nk pa je još crnje+ljudi se prevare zbog jednosmjernih i kazne piče kao lude.
Parkiranje u kružni i zaustavljanje auta je takođe redovno.
Lancani kod RTCG-a. Pogodite porijeklo kanti...
TAKUMI
Resho komada 2 i jos neki Talijan? Jer da je Golf 2 bilo bi -1 ovako pretpostavljam da je resho ili neki Talijan?
Evo za fabiju jedna prepolovljena duja:
http://www.leek-news.co.uk/Driver-Le...ail/story.html
Mislim da je od ove posle nastala ova
http://www.mojauto.rs/polovni-automo...olf_2_1984_god
![]()
Last edited by Archi; 02-12-14 at 08:33.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
šta je pravio od ove druge? fronteru ili rahmetli mečku?
E tako se to radi, posle si siguran da je nece biti vise...
TAKUMI
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks